• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ben haksız mıyım ?

Benimde ayni sorunum var. Balkonda sarap mantari, yarisi isirilmis kofte, bir dilim ekmek, bol kus yemi, ve her cesit sac bulunmakta ve gecen ay ustteki terazi !!! Atti bahceye ben guvenlige guvenlik bana bakti uzun uzun sonra pes ettim artik oturmuyorum balkonda ama malesef ki heryerde boyle -.- cok sinir bozucu ama kimsenin kimseye saygisi olmassa bu boyle olur. Simdi sen asagiya silktin ama onada gidiyordur zaten yukarken silkilenler yani onunda artik canina tak etmistr malesf ama size kocama soylicem demesi komik olms :) napck kocasimi gelckms kapiya sanmyrm. Kocasi aman beni bulastrma der yatar uyur ;)

Merak ettim valla kocası napıcak :9:

O halde eşin yukarı yöneticiye çıksın kuralı koyan siz uymayan siz o halde biz de uymuyoruz desin madem kocalar çözecekmiş işi sizin kocanız onun kocasını döver bence:27: Arsızla uğraşması zor derler, kolay gelsin valla:ssz:

Ahh canımmm benim kocam yokki :))) Yeni sözlenicez 1,5 ay sonra.Aşkıma anlattım olayı çok afedersiz ''s...çtrmasınlar çarklarına''dedi :)
Benim babam çok asabidir.Geçenlerde üst komşu (yönetici olan) balkonda biber vs yetiştiriyo sularken su sıçramış babama babam söylenmiş afedersin demişler :)
Bugün misafir geldi balkona çıktılar babamla bizim balkona süzülen suları görünce babam söylendi.Olurmu böyle diye..
Bende bu olayı anlattım ben çıkıp söyliycem onlara gelip çatmak kolay istemem ben böyle şeyler falan dedi.
Kızmadan söyle diye tembih ettim babamada.
Kadının beni kocasına söyliyceni demedim desem varya uffffffffff kadın kaçacak yer arar :9:

Back