• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ben ne yapayım yardım edin

Acele etme okuluna bak önceyerimseniben okulunu ertelersen daha sonra kendini hayatın içinde bulduğunda okul zor gelir önce yapmak istediklerini yap okulunu bitir sonra evliliği düşün derimyerimseniben

cnm 4 sene bekleyemeyiz diyorsan önce bi kazan üniversiteni 3.sınıf 4.sınıf gibi evlenirsin...en azından o saatten sonra bırakmazsın eşin de bukadar gayret ettkten sonra sana karışmayacağını düşünüyorum...
ki ben açıkçası eşine inanmadım sanmıyorum ki evlendikten sonra okuyasın
şimdiden evlenme meraklısıysa muhakkak istemeyecektr okumanı..
sen oku ki..sözün geçsin..sana saygı duysun..
çalış paranı kazan minnet etme...
kolay gelsn

walla canım aklını başına al iyice düşün...evlendikten sonra bir sürü sorumluluk alıcaksın...bu işleri evlenmeden önce yapıcaksın...ne acelen vaarr evlenirsin elbet...

Evet evlenirsen çalışmaya vakit bulamayabilirsin. önce okulunu hallet. kazan başla hayırlısıyla. sonra evlenebilirsin ilerleyen yıllarda.

sen hele bir okuluna başla bir-iki sene okuda ondan sonra gör bakalım okurken evlenilirmi evlenilmezmi..

valla insan sevgilisini zor çekio okurken kaldıki bu kocan olucak sorumlulukların olucak

çok çok bekleyemezseniz son senende evlenirsiniz bence

ONCE OKUL!!!evlendikten sonra okuman zor olur ya okuma otur asaga derse naparsin canim boyle birsey yaparsan coook pisman olursun zaten evlenceksiniz Allah kismet ederse ne bu acele?

yani şimdi egri oturalım dogru konuslaım acıkcası benm akraba cevremdede cok oldu bu durum evlenmeden nişanlanan kadar okursun derler sonra okulu bırakmanı isterler evlendikten sonrada bu bir hayal olur zaten erkekler hayatta buna izin vermez cok nadir izin veren cıkar he sen ayrılma tehlikesi var bunu kaldıramam diyorsun onada hak vermek lazım burdaki hanımlar önce okulunu bitir işini eline al diyorlar ama üniversite 4 yıllık bir sürecten bahsediyoruz yangından mal kacırma demişler 4 yıl az bir zaman deill sen düşün kararını ver eger karsındaki insan degen biriyse evlendikten sonra okuluna izin vericekse vericem dedinde dürüst biriyse yalan söylemiyorsa bu konuda düşünme evlen ama yokkk köprüyü gecene kadarsa bu kararı sen okuluna bak canımm

Kesinlikle Önce Eğitim!

Koca Her Zaman Bulunur.. Zaten Sizi Gerçekten Seviyorsa Okulunuzun Bitmesini Bekler..

Meslek Sahibi Olup Kendi Ayaklarınız Üstünde Durmalısınız Diye Düşünüyorum

Back
X