herkese selam.bende yeni üye oldum ve paylaşmak,akıl danışmak istediğim birşey var.ben yeni evli sayılırım.1,5 sene falan oldu işte ama şu an boşanmak üzereyiz.eşimin alkol problemi var.genellikle hergün içer,hiç hayır demez.ve evinde nadir içer.dışarda içtiği için de eve geç gelir.gecenin3 ünde 4 ünde falan.bazen hiç gelmez.gelmemesinin sebebi olarak da eve geldiğinde kavga etmemiz.işle ilgili sorunları var.annesiyle hiç anlaşamıyorum.ama eşimi seviyorum.şimdi ayrılmamamız için benden bişeyler istedi.sabırlı olacakmışım annesiyle konuşup gidip gelecekmişim(evlerimiz çok yakın ama kavga ettik ben gidip gelmiyorum) az konuşupm dırdır etmeyecekmişim.daha önce de 1,5 ay ayrı kaldık ama tekrar birleştik.benim de onunla devam etmem için daha özenli olması evli gibi dvranması evini beni ihmal etmemesini istiyorum.
şimdi düşünüyorum.sabredip düzelmesini beklemeli miyim,sabrımın karşılığını alır mıyım.yoksa bitirmek en iyi çözüm mü.içimden bir ses herşeyin yine aynı devam edeceğini söylüyor devam etsek bile.kiminiz hala ne duruyorsun diyecek belki ama gönül ferman dinlemiyor.ona her zaman destek olmaya yanında olmaya çalıştım ama karşılığını çok az gördüm.şimdi bana bi akıl verin lütfen.bitirmek mi mantıklı olur sabredip dzelmesini beklemek mi.mafoldumben
şimdi düşünüyorum.sabredip düzelmesini beklemeli miyim,sabrımın karşılığını alır mıyım.yoksa bitirmek en iyi çözüm mü.içimden bir ses herşeyin yine aynı devam edeceğini söylüyor devam etsek bile.kiminiz hala ne duruyorsun diyecek belki ama gönül ferman dinlemiyor.ona her zaman destek olmaya yanında olmaya çalıştım ama karşılığını çok az gördüm.şimdi bana bi akıl verin lütfen.bitirmek mi mantıklı olur sabredip dzelmesini beklemek mi.mafoldumben