Bende bundan bahsediyorum hadi ben haksızım çok haksızım kesinlikle yapmadı diyelim. Peki bunu yüzüme vurmak beni mahcup etmek varken arkasını dönüp gitmek nedir. Ne kadar terbiyesizce bir davranıştırbulut dan nem kapmak...
ama arkasini dönüp gitmesi hic hos bir davranis degil
Güveniyorum ama tam da yönü o tarafa doğruydu ve birkaç kez o tarafa baktığını düşündüren tavırları oldu.Ya erkek arkadasina guvenmiyormusun? Bende erkek arkadasima yapsam tepkisi cok sert olurdu sanirim. Eski defterleri acmayin artik. Onlar yuzunden suclamamak lazim. Umarim duzeltirsiniz durumu..
bende dönüp giderdim. Aramış etmiş olsa ya da kız onu arasa etse bilmem ne tmm da ona baktın demek ne oluyorBende bundan bahsediyorum hadi ben haksızım çok haksızım kesinlikle yapmadı diyelim. Peki bunu yüzüme vurmak beni mahcup etmek varken arkasını dönüp gitmek nedir. Ne kadar terbiyesizce bir davranıştır
İşte bunu anlamıyorum ve mesajımı ne okuyor nede herhangi birşey yazıp bana ulaşıyor.Diyelim ki hsksızsın sevgilinin bu vurdumduymazlığı ne her hamlende arkasını dönüp gitmeyi seçiyo neden?
Bende bundan bahsediyorum hadi ben haksızım çok haksızım kesinlikle yapmadı diyelim. Peki bunu yüzüme vurmak beni mahcup etmek varken arkasını dönüp gitmek nedir. Ne kadar terbiyesizce bir davranıştır
Yüzü o tarafa dönüktü ve bana baktığını düşündüren şeyler oldu.bende dönüp giderdim. Aramış etmiş olsa ya da kız omu arasa etse bilmem ne tmm da ona baktın demek ne oluyor
mahcup da etmesin tabiki yüzüne de vurmasin
daha önce böyle vukuatlerin oldumu acaba?
belki tartismak istememistir?
o, ben bakmadim diyecek sen baktin diyeceksin
Ben gelmeden önce oradaydı ben yanına gittim zaten. Ben gelene kadar görüp uzaklaşması gerekiyordu.Eski sevgili ve yeni sevgilinin aynı olduğu ortamdan rahatsız olmuştur istemeden de olsa gözü kaymıştır adam napıcak bakmadan kimin olduğu nasıl görebilir kokusunu mu alacak kızın?
Ne gibiBen olsam sadece arkami dönüp gitmezdim.
baktığını düşündüren şey adama baktın demeni gerektirmemeli. Bikaç bakış herkes atar. tedirginlik olur o an ister istemz. Sanki kızı süzmüş süzmüş de senin yüzüne bakmamış snra da arkasnı dönüp çekip gitmiş gbi davranıyosunYüzü o tarafa dönüktü ve bana baktığını düşündüren şeyler oldu.
Keşke.Senin kiskanman yersiz olmus. Ama yinede seni ikna edebilirdi. Belli ki hic ugrasmak istememis, yaptigi saygisizca tabiki. Keske hic mesaj bile atmasaydin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?