Şimdi ben ne yapayım ?

Ben bakmazdım gerçekten bakmazdım hatta o huzursuz olmasın diye uzaklaştırırdım farkediyorum hala bakıp aynı ortamda bulundurması gerekmiyordu
Zaten takıldığım kısım bundan öte arkasını dönüp gitmesi

insan sevgilisine eski kiz arkadasina baktin gordum, yalan soyleme baktin dermi???

Tam bunun aynısı olan bir durum yaşanmadı ama benzerleri yaşandı.
Onlarda medeni insanlar gibi konuşabiliyorken bunda arkasını dönüp gitmesine anlam veremedim

yani cok nedeni olabilir tabi
ama bana tartismak istemedigi icin arkasini dönüp gitti gibi geldi
yoksa baktiysa bile bakmadim diye bilirdi anlatabiliyormuyum

Agrina gitmis olabilirmi? Bilmiyorum evet o tavir biraz fazla olmus. Konusarak cozebilirdiniz. Bosuna kirilmissiniz birbirinize..

Baktığını düşündüm ve gördüm. O an sinirlerim bozuldu ve söyledim

boyle bir yersiz ithamda karsilasan sevgilinde beyninden asagi kaynar sular dokulur gibi arkasini donup gidivermistir, istemsiz yani.
azcik empati diyorum siz gecnlere :)

Erkek arkadaşınızın yaptığı saçma olmuş hatta bu tavır onu haklıyken haksız yapabilir.

Ama sizin bundan evvel sorunları çözmeye çalışırken takındığınız tavrı bilmiyoruz.

Yani normal bir insan arkasını dönüp gittiğinde ayıp etmiş deriz.

Fakat sevgilisi yok yere mesele çıkaran, olaylara sadece kendi penceresinden bakan ve tartışırken neyi savunduğunu bile unutup öfkeyle atıp tutan biriyse onunla orada ağız dalaşına girmektense susup gitmek, karşı tarafın sakinleşmesini beklemek daha makbuldür.

O nedenle aranızdaki ilişkiyi, bu zamana kadar yaşananları mesela şimdiye kadar kıskançlık başta olmak üzere abartılı tepkiler verip vermediğinizi ve bizim fikir sahibi olmadığımız karakterinizi de değerlendirin bu konuya kafa yorarken...

Çünkü bazen çok saçma görünen bir hareket o anda yapılabilecek en mantıklı şey olabiliyor.

Tabii ki de haksızsın diyelim ki baktı ee yani ? Bu adam senin sevgilin değil mi ? Evet. Bu adam seni sevmiyor mu evet ? Bu adam 9 ay seninle çıkmıyor mu ? Evet. Adamı haksız yere suçlamış olabileceğin için belki de sinirini kontrol edip gitmiştir, sakinleşince geri dönmüştür seni kırmamak için. Sevgiline mesaj at yersiz bir kıskançlık yaptığını, ve ona güvendiğine dair. Sıkmayın bu kadar insanları yahu nereye bakarsa baksın. En azından niyetini belli eder sende yol verirsin zorla bağlayamazsın ya.

Telefonu kapalı. Gözden çıkarmış yani

Güvenme canım güvenme,
Hiç bişey yapmasa kıza en endam göstermiş o tarafa dönmekle..
Ki, kaldı ki ben inanmıyorum eski sevgilisini görüpte bakmayacagına kim olsa bir göz atıp bakar.
Seni masada terk etmeklede oraya bir msj göndermiş zannımca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…