- 10 Ekim 2014
- 32.927
- 148.454
- 798
- Konu Sahibi civilenginar
Bir hediye kabul etmek rezillikmidir? Yoksa saka mi bu?
Neticede gelin nereden bilsin aile içi durumlari? Bilse bile, nasil "yok yeaa gerek yok" desin? Bu sefer gerek yok dedigi için bomba patlarsa ya?
civilenginar Bana daha çok görümcelik yapmak istiyorsun gibi geldi. Yani bu tüm söz özgeçmisi niye anlatiyorsun mesela? Kiz söz tarihinde ve nisan olup olmama konusunda fikir veremez yada degistirmezmi? Bence zaten ondan haz etmiyorsun ve ondan dolayi babana söylemek istiyorsun. Olay çiksin.
Yani normali hiçbirsey söylememektir. Bu en fazla baban ile amcan arasinda bir olaydir. Ne sen, ne gelin ile alakasi yoktur.
Yarim altindan hediye olmaz. Ayni fiyata daha kişisel birsey almiş olsa ve hediye etse ok kimi ilgilendirir diyebilirdim. Yarim altin "yardim amacli" verilmiş basbaya hatira degil ya, madem yarim altin verecek bekleyip nişanda taksaymiş durduk yere aciliyeti yokken, kimse de talep etmemisken bunu cikarip vermesinin amaci nedir nisan ustu?
Kendi aile tarafimdan biri bana yardim etmek istese iyi niyetle, gidip altini eşime vermez annem veya bana verir bir sekilde.
Nebileyim ben eşimin tarafindan boyle bir yardimi kendim kabul etmezdim acikcasi, evet aile icindeki durumlari ve kimin ne oldugunu gelin bilemez zaten ben de onu diyorum, bilip bilmeden kabul etmemeliydi.
Yeni evliyken zor zamanlardan gectigimiz bir donem olmuştu eşimle ve baskalarindan para pul yardimi almayi da sevmem. Bana hoş gelmedi hareket alisik degilim belki ondan.