Simdi biz ayrildik mi??

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Bende nasi bi sans var anlamadim elimi attigim benden sonra evleniyor kismetlerini aciyorum adamlarin cok sinir bozucu bi durum..simdide 1senedir pesimde olan adamla 2aydir gorusuyoruz.pzt tartistik ona gore o bana gore ben hakliyim.o gunden beri adam aramiyor bende aramiyorum ben mi kosucam pesinde?seven isteyen adam haklida olsa bayanin gonlunu alir diye dusunuyorum.tamam canim ikimizde birbirimizi yanlis anladik vs..diye veya bi naber yazsaydi zaten buyutmeyecektim ama simdi napicam bilemedim.ayrilmis mi olduk biz simdi???1gun gecince ozledim diyen adam simdi kac gun oldu ne ariyor ne soruyor...¿?kaldim mi oyle...koca insanlariz bu yasta bu kadar kus kalmak normal mi simdiii??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden tartıştığınızı falan anlatsaydınız daha kolay yardımcı olabilirdik . Belki gerçekten kırıldığı için arayıp sormuyordur

Nasıl bir kavgaydı ki? Bu adamla evliliğe dair ciddi şüpheleriniz vardı zaten; pek içinize sinmiyordu. Karşı tarafa da bu durumu yansıttıysanız o da vazgeçmiş olabilir.

Yok farklı bir kalp kırma ise, kim hataylıysa o ilk adımı atmalı. Hatanızı biliyorsunuz, peşinden mi koşucam şimdi diye gurur yapmayın.

.

Madem ikiniz de suclusunuz, sen ara, niye trip atiyosun? Senin triplerden sonra normal kiz gorduler mi hemen evleniyolar zaar

Benim kimseyle bi problemim olmadi yanlis anlasildim sanirim.sadece tanistigim kisiler biz olmayinca benden sonra tanistigiyla evlilige adim atiyor.bi iliskiyi kastetmedim.gorucu usulu tanistigim 2kisi vardi ben tanistim istemedim benden sonra evlendi adamlar.sadece burda kizdim kendime..elinden gidince kiymete biner misali..digerine gelince ikimizde burnumuzun dikine giden inat tipleriz.oda hakli kendince bende.o yuzden ilk adim atan olmak istemiyorum.ama muallakta kaldim iste kendince bitirdi mi boyle davraniyo ama ben bitirse bile soylemesi gerekir diye dusunuyorum..anlayamadim nolduk

Kavgada degil aslinda tartistik benim siyah dedigime o beyaz dedi misali bisey ama ters dustuk iste..suphelerim var evet su an birbirimizi tanima asamasindayiz.ama alismisim ona buda bisey sanirim...ikimizde kendimizi hatali gormuyoruz onu nasi asariz bilmiyorum

bence biraz fazla mı irdeliyor ve herşeyde ben biliyorum diyorsunuz
akışına bıraksanız bence yanlış da anlamazsınız birbirinizi.
Küsmüyüz diye bi mesaj atabilirsiniz
bir kereden bişi olmaz
kaybetmek istemiyorsanız tabii

Ara , meşgüle atarsa ayrılmışsınızdı. Açıp soğuk konuşursa bi umut var demektir. Herşeyi karşı taraftan beklemek çok yanlış. Seven adam aşık olan adam arar diyosunuz. Eee peki seven aşık olan kadın aramaz mı ? Siz niye aramıyosunuz?

Son düzenleme:
bencede arayıp bi sorun ya da mesaj atın. bu kadar küslük olmaz dey,ip konuyu kapatabilirsiniz. bazen alttan almak iyidir. tabii eğer bu kişiyi kaybetmek istemiyorsanız..

düne kadar aynı durumdaymışız çünkü dün dayanamayıp aradım 2 buçuk saat sonra dönüş yaptı. soğuk konuştuk ikimiz de . su saate kadar da ne arayan var ne soran. valla canım artık takmıyorum elimden geleni yaptım çünkü daha da arayıp da tötünü kaldıramam. her şeyin hayırlısı diyorum. bence sen de ya ara ya msj cek. ama bi srum var bu zamana kadarki küslüklerinizde ilk arayan kim olmuştu? bunun cvbı da onemli

Bence de çocuk gibi küs kalmak hiç hoş değil.O sizden adım bekler siz ondan.Uzayıp gider bu iş. Karşınıza alıp konuşun .Böyle belirsizliklerle ilişşki yürümez.

Son düzenleme:

Ya aslinda ilk kez boyle olduk.zaten 2aydir gorusuyoruz.susup kenara cekilmeyi tercih etti sanirim ama en azindan bittiysede bitti desin.ama ilk arayan ben olmak istemiyorum onceki iliskimde asiktim yapmadigim kalmadi gozunde degersizlestim.simdi ben bisey yapmak istemiyorum.sizin icinde hayirlisi olsun ama takmamak lazim evet

O sizden bir adım atmanızı bekliyor siz ondan olay bu kadar basit Şuan ikinizde inat yaptığınız için sonuç ikinizde şuan ki durumunuzu bilmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…