ötekıler evlendıgı ıcın aramak istemiyor olabülüüüüğ.
Bende nasi bi sans var anlamadim elimi attigim benden sonra evleniyor kismetlerini aciyorum adamlarin cok sinir bozucu bi durum..simdide 1senedir pesimde olan adamla 2aydir gorusuyoruz.pzt tartistik ona gore o bana gore ben hakliyim.o gunden beri adam aramiyor bende aramiyorum ben mi kosucam pesinde?seven isteyen adam haklida olsa bayanin gonlunu alir diye dusunuyorum.tamam canim ikimizde birbirimizi yanlis anladik vs..diye veya bi naber yazsaydi zaten buyutmeyecektim ama simdi napicam bilemedim.ayrilmis mi olduk biz simdi???1gun gecince ozledim diyen adam simdi kac gun oldu ne ariyor ne soruyor...¿?kaldim mi oyle...koca insanlariz bu yasta bu kadar kus kalmak normal mi simdiii??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasıl bir kavgaydı ki? Bu adamla evliliğe dair ciddi şüpheleriniz vardı zaten; pek içinize sinmiyordu. Karşı tarafa da bu durumu yansıttıysanız o da vazgeçmiş olabilir.
Yok farklı bir kalp kırma ise, kim hataylıysa o ilk adımı atmalı. Hatanızı biliyorsunuz, peşinden mi koşucam şimdi diye gurur yapmayın.
.
Good Luck Chuck =) Laneti koyanı bulun =)Evlenmis olabilir.
Bende nasi bi sans var anlamadim elimi attigim benden sonra evleniyor kismetlerini aciyorum adamlarin cok sinir bozucu bi durum..simdide 1senedir pesimde olan adamla 2aydir gorusuyoruz.pzt tartistik ona gore o bana gore ben hakliyim.o gunden beri adam aramiyor bende aramiyorum ben mi kosucam pesinde?seven isteyen adam haklida olsa bayanin gonlunu alir diye dusunuyorum.tamam canim ikimizde birbirimizi yanlis anladik vs..diye veya bi naber yazsaydi zaten buyutmeyecektim ama simdi napicam bilemedim.ayrilmis mi olduk biz simdi???1gun gecince ozledim diyen adam simdi kac gun oldu ne ariyor ne soruyor...¿?kaldim mi oyle...koca insanlariz bu yasta bu kadar kus kalmak normal mi simdiii??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
düne kadar aynı durumdaymışız çünkü dün dayanamayıp aradım 2 buçuk saat sonra dönüş yaptı. soğuk konuştuk ikimiz de . su saate kadar da ne arayan var ne soran. valla canım artık takmıyorum elimden geleni yaptım çünkü daha da arayıp da tötünü kaldıramam. her şeyin hayırlısı diyorum. bence sen de ya ara ya msj cek. ama bi srum var bu zamana kadarki küslüklerinizde ilk arayan kim olmuştu? bunun cvbı da onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?