Simdi biz ayrildik mi??

Şuan ailemin yaninda tatildeym geçen eşimle tartıştık telde 2 gün ne ben aradım ne o..şimdi bu durumda nolduk biz boşandık mi diye hc düşünmedim açıkçası:) nyse baktım harbi harbi aramıyo gece bi msj attm nasılsn die dha bna sitem etti bi ton hep bendn bekliyosun sen adım atmıyorsun die..
Yani sözüm ona sen msj at bi sonra bize de hber et ama noldugunu:):)

Kizlar fikrinize ihtiyacim var.dun bulustuk iyice konustuk.birbirimizi iyice tanimak icin zaman verdik.ama fikirlerimiz zit adamla.tamam ben bastan istemiyordum ama simdi alismisim.10gun gorusmedik.bana bakisini ozlemisim.ilgilenmesini,elimi tutmasini..yanina giderken ozlemedim ayrilirim bitsin onla mi ugrasicam diye gitmistim aslinda ama yapamadim.ben x fikirlere sahibim o y..bana gore tutucu bi aileden gelmis.bende dinime bagliyim ama dillendirip konusma taraftari degilim.o seviyo bu tarz seyleri konusmayi.bu gorus ayriligi disinda beraber makara yapiyoruz yaninda slkilmiyorum.napicagimi sasirdim.hem istiyorum hemde fikirlerimiz farkli diye korkuyorum.oldu evlendik ne o ne ben fikrimizi degistirmeyiz gibi.ama demokrasi var o oyle olsun ben boyle diye bi iliski olur mu karar veremiyorum...yardimmmmm ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bi fikir verinnnnnn ;( napmaliyimmm

fikirlerde birbirine uyumlu olmalı
heleki mezhebi dini yada muhafazakarlık konularında
aksi çok yıpratıcı oluyor
şuan iplerin bir kısmı senin elinde
ama bak sende alıştım demeye başladın
yarın tutuldum aşıkoldum da dersin
bu sefer elinde ip olan karşı taraf olur
ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin e döner olay
bunlarda orta nokta diye birşey bulunmaz çünki
o zamanki karar sürecin çok daha zor olur

isteyen adam her türlü peşine düşer, arar, özür dilemese bile kavga etmek için arar ama yine arar.

kişiler fikirlerini empoze etmediği sürece bence ilişki devam edebilir gibi geliyor. ama her düşündüğünü paylaşmayı seven bir insansan, ondan da aynı şeyi istiyorsan ve sonrasında bunları kafanıza takacak, sorun edecekseniz hiç boşa uğraşmayın. bir şekilde bitiyor.

Muhtemelen gerçekten o haklı olduğu için aramıyor yada pek fazla değer vermemiş size..

Karşı tarafın özellikle erkeklerde sürekli ak dediğine kara derseniz bir süre sizden sıkılır ve baştan görüşmek aramak istemez tamam çok inatçısınuz ama seviyorsanız değer veriyorsanız eğer bazen sen haklısın demelisiniz ki bir süre sonra zaten seni anlayıp oda sana hak verecektir yani alttan almak gerekiyor bazen. O aramadıysa siz arayın konuşun söyleyin sorun zaten konuşmadan karşı tarafın ne düşündüğünü anlayamazsınız ki ben arkadaşımla tartıştığımızda ikimizde bir süre susuyoruz sinirimiz geçiyor ya o yada ben arıyorum görüşüyor konuyu tekrar güzelce konuşup halkediyoruz umarım senn için iyisi olur ve sıkma canını hayırlısı olur inş

O seni kaybetmek istemiyorum diyor ama kafa yapimizinda farkli oldugu asikar.aslinda ickisi,sigarasi yok ailesine duskun bunlar olumlu yanlari ama gel gorki bi kultur farkliligimiz var iste..kafam cok karisti napicam hic bi fikrim yok ;(

Daha oncede boyle biriyle tanismistim.o mesela birbirimize gore farkliyiz demisti 2.gorusmede ayrilmistik.bunda 2aydir herseyime tamam diyor aslinda ama din konulari biraz baskin onda buda beni korkutuyor iste..

Hakiki gerçek manada dinini bilenden kesinlikle zarar gelmez.. Bi söz vardır korkun Allah'tan korkmayandan..
Allah korkusu olan insan zevcesini Allah'ın emaneti olarak görür.. Kardeşim bu dünya imtihan yeri ne güzel bir kısmet çıkmış senin için kimin hayırlı olacağını bilemezsin belki sana göre kara olan,senin için daha hayırlıdır bilemezsin... Ayrıca bu kim olursa olsun bazen bayan olarak alttan almak gerekiyor bişey kaybetmezsiniz eğer bu dünyada rahat huzurlu bir yaşam istiyorsak bazı şeylerden feragat etmek gerek.. Ama tabi şuda var ödün vereceğiniz kişide önemli.. Allah yardımcınız olsun

Bende dinimi onemseyen biriyim ama hersey allahla kul arasinda olmali diye dusunuyorum.bu siyaset artik heryerde icimize girdi.sanki evlenince hep siyaset konusakmisiz gibi taraflarimiz belli.ben oyleyim sen boylesin olcakmis gibi..benim ortamim benim gibi dusunenlerden olcak o girdi mi dislanicak gibi geliyor.cok karistim cokkk

evet bir yandanda denklik önemli... inşaAllah hakkınızda hayırlısı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…