- 14 Ocak 2012
- 11.856
- 73.539
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bakın bu konuda size katılıyorumSorun kendisinde de zaten. Adam tırt bir vatandaş, kadın da kişisel alanının ne olduğunu bilmediğinden, bir hanzonun ilgisine bağımlı. Kadın bakış açısını değiştirmediği sürece hayatına giren hanzo tipi değişmeyecek, isimleri, tipleri değişecek sadece.
Sekse olduğundan daha büyük anlamlar yüklemeyin. Dünyada "aşıkmış" taklidi yapan seviştikten sonra adım adım tüyen erkeklerle dolu. İşte tam da bu anlarda duygusal bir travma yaşamamak için, eylemlere gereğinden yüksek anlam yüklememek lazım. İsteyen istediğini yapsın.Sevgisiz ilgisiz birine bu denli kolay olmamalı
Evet sevmiyorSevmiyor dimi yani açık ve net sevmiyor işte
Zorunlu memur galiba değil mi?Ne derseniz deyin zorunlunun bir tarzı var başlığı görür görmez daha okunmadan geldi iki gözümün çiçeği dedim.Ama aferin kız mesajlara cevap yazmaya başlamışsın bu da bir gelişme Bir de tavsiyelere kulak versen şahane olacak.
Bu adamla boşuna vakit harcıyorsun. Bu adamla gerçekten bir gelecek düşünebiliyor musun? Kendine karşı dürüst ol. Hakkında 312345 konu açtığın bir adam. Daha ortada ilişki yok. Kendini hırpalayip duruyorsun. Evet ilişki yok ortada. Adam sadaka niyetine bir iki mesaj atıyor. Hasbelkader çiçek almış nereden bulduysa artık. Yalandan bir iki yardım ediyor o kadar. Vallahi değmez. Bununla vakit öldüreceğine dizi izle en azından keyifli birkac saat geçirirsin.
Bir işi var da ne bilmiyorum memur herhalde katip bilirZorunlu memur galiba değil mi?
2. Satırdaki cümlenizede sonuna kadar katılıyorum lakinSekse olduğundan daha büyük anlamlar yüklemeyin. Dünyada "aşıkmış" taklidi yapan seviştikten sonra adım adım tüyen erkeklerle dolu. İşte tam da bu anlarda duygusal bir travma yaşamamak için, eylemlere gereğinden yüksek anlam yüklememek lazım. İsteyen istediğini yapsın.
Mesele.orada beni merak etmesiydi . Ama hiç merak etmedi ki
Ömür törpüsü gibisiniz valla ya 4 saatte 1 kere aradı çok az da mesaj mı attiÖnceki ilişkimdi artık tanıyorsunuz . Uzun zamandır çok güzel gidiyordu . Bana hatta bu süreçte iki kere çiçek aldı . Kardeşim ev taşıyacağım için yanıma geldi , onunla tanıştı. İş yerinin yanına taşındığım için birlikte öğle yemeklerine geldik . Sonra karantinaya girdi. Geçen hafta cumartesi bugün içinde yarın senin yanındayım birlikte kahvaltı yaparız çok özledim seni diye hayaller kuruyordu. Cuma iş çıkışı köyden akrabalar gelmiş onların yanına gittim eve gelene kadar saat 12 oldu 4 saatte beni sadece 1 kere aradı ve çok az mesaj atmış . Ertesi gün yani dün ona bana karşı çok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Üzerine aradım açmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma görmüşsün cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim . Ancak hala ne bir arama ne bi mesaj hiç bir şey yok . Gerçekten o kadar üzüldüm ki saçmalık resmen . Sizce bana gösterdiği bu ilgi mi . Ona kalsa bana çok ilgi gösteriyor . Ama hala ulaşmaya çalışmıyor . Gerçekten bu şehir de yapayalnızım. Tutunacak en yanlış dalı seçtim kendime .. ne yapmam gerekiyor şu saatten sonra
Adam kusursuz demiyorum .Sanki adam kusursuz, harikulade, herkesin aşık olduğu bir insan.
Her şeyde yanımda derken? Are you serious aşkooo? Adam sadece sürtünüp sonra yaptığın keki çayla gömmeye gelince yanında.Önceki ilişkimdi artık tanıyorsunuz . Uzun zamandır çok güzel gidiyordu . Bana hatta bu süreçte iki kere çiçek aldı . Kardeşim ev taşıyacağım için yanıma geldi , onunla tanıştı. İş yerinin yanına taşındığım için birlikte öğle yemeklerine geldik . Sonra karantinaya girdi. Geçen hafta cumartesi bugün içinde yarın senin yanındayım birlikte kahvaltı yaparız çok özledim seni diye hayaller kuruyordu. Cuma iş çıkışı köyden akrabalar gelmiş onların yanına gittim eve gelene kadar saat 12 oldu 4 saatte beni sadece 1 kere aradı ve çok az mesaj atmış . Ertesi gün yani dün ona bana karşı çok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Üzerine aradım açmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma görmüşsün cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim . Ancak hala ne bir arama ne bi mesaj hiç bir şey yok . Gerçekten o kadar üzüldüm ki saçmalık resmen . Sizce bana gösterdiği bu ilgi mi . Ona kalsa bana çok ilgi gösteriyor . Ama hala ulaşmaya çalışmıyor . Gerçekten bu şehir de yapayalnızım. Tutunacak en yanlış dalı seçtim kendime .. ne yapmam gerekiyor şu saatten sonra
bilgisayarı falan varsa orada whatsaap web açıksa sayfada her an çevrimiçi görünebilir... bende 7-24 çevrimiçi görünüyorumdur ama kimseyle görüşmüyorumHaklısınız arkadaşlar belli ben abartmış olabilirim . Evet cuma günü özel günüm öncesi anlıyorum . Biraz gerginlik vardı . Ama dün 13 tane mesaj atmışım bana dönmesini beklerken görüldü yapıp bırakmış . Burada anlamadığım ben onu arayınca neden açmıyor . Şu an bile bakıyorum her dakika çevrimiçi . Yani kime yazacak ki bu kadar belli ki birini bulmuş nasıl bulduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?