- 27 Mart 2019
- 30.619
- 114.022
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bu kaçıncı konun zorunlu bu kaçıncı olayın sorununHaklısınız arkadaşlar belli ben abartmış olabilirim . Evet cuma günü özel günüm öncesi anlıyorum . Biraz gerginlik vardı . Ama dün 13 tane mesaj atmışım bana dönmesini beklerken görüldü yapıp bırakmış . Burada anlamadığım ben onu arayınca neden açmıyor . Şu an bile bakıyorum her dakika çevrimiçi . Yani kime yazacak ki bu kadar belli ki birini bulmuş nasıl bulduysa
Ben niye biliyorum?Bir işi var da ne bilmiyorum memur herhalde katip bilir
takmıyor bariz.Haklısınız arkadaşlar belli ben abartmış olabilirim . Evet cuma günü özel günüm öncesi anlıyorum . Biraz gerginlik vardı . Ama dün 13 tane mesaj atmışım bana dönmesini beklerken görüldü yapıp bırakmış . Burada anlamadığım ben onu arayınca neden açmıyor . Şu an bile bakıyorum her dakika çevrimiçi . Yani kime yazacak ki bu kadar belli ki birini bulmuş nasıl bulduysa
Adamdan kurtulursa hiçbir derdi kalmayacak oysa sorunu kendinde sanıyor
Haklısınız arkadaşlar belli ben abartmış olabilirim . Evet cuma günü özel günüm öncesi anlıyorum . Biraz gerginlik vardı . Ama dün 13 tane mesaj atmışım bana dönmesini beklerken görüldü yapıp bırakmış . Burada anlamadığım ben onu arayınca neden açmıyor . Şu an bile bakıyorum her dakika çevrimiçi . Yani kime yazacak ki bu kadar belli ki birini bulmuş nasıl bulduysa
Gerçekten anlayamıyorum adam çulsuz konu sahibesi den para istiyor. İlgi, sevgi zaten göstermiyor ayrıca yatakta berbatkonu sahibesinin ısrarla bu adama yapışma sebebi nedir
100dür aynı mesajı yazıyorum. Bu adam başkasını sevdiğini anlatıp zırıldanan ve seni bedensel olarak kullanan adam mı
Konu sahibesi bemce iyi bir psikiyatri doktoruna görğnmelisin lütfen ciddiye al bunu. Bu aynı minvalde 10. konun, insanlar sürekli aynı cevabı yazıyor ama sen anlamıyorsunbir doktora görünmelisin
Arkadaş acıyor aynı konuyu 98776544322234556777999099877665⁴4433322 kez açtı bunadık
Böyle bir mevzu ise bu konu neden açılmış ki
Katipsin, akıllı gacısın bir kereBen niye biliyorum?Kendi dedi zaten.
Sjsjsj hayret bişey.Katipsin, akıllı gacısın bir kere
Mimli üyelerin tüm teferruatı senden çıkıyor ama buna ne diyeceksinSjsjsj hayret bişey.
Sadece benden çıkmıyor.Mimli üyelerin tüm teferruatı senden çıkıyor ama buna ne diyeceksin
HaklısınSadece benden çıkmıyor.
Bütün tepkinin zorunlu'ya verilmesine kızıyorum. Sana nasil katlaniyor falan cok itici laflar. Bu adam her bakimdan mükemmel de zorunlu'ya katlanmasi lütuf mu? Zorunlu bagimli olmus adama. Saf biri, gözü açılmamış, sevgi görmemiş. Belki de adami takinti haline getirmis bilemiyorum. Kesinlikle saglikli duygulari olmadigina eminim. Ama adam da sorunlu. Cinsel problemleri var, elini cebine atmiyor, çocuksu huylari var... ikisi de tuhaf. Tek tuhaf zorunlu gibi davranilmamali.Bence değil adam bencil, kaba başka sorunları da var. Ama karşısında gerçekten iyi bir adam olsa ona da bir şekilde niye aramadın vs şoylesin falan der yani.
Düzgün bir ilişki tutturamaz. Konu sahibi gerçekse bir an önce kendisi için bir şeyler yapmalı. Böylece bu adamı da bırakır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?