- 28 Mart 2020
- 21.880
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.957
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ben mi davrandim ablaAdam kusursuz demiyorum .
13 kere aramak nedir ama ya.
Ben olsam basarım engeli .
Doğru düzgün davranmayı bilmeyen bir insanla yola çıkılır mı?
Piskopat gibi davranmayın insanlara
O yüzden de adamın g... kaldır ve asla indirme yapış ve öylece adamı kanser et tabi kendinide brovo bacımÖnceki ilişkimdi artık tanıyorsunuz . Uzun zamandır çok güzel gidiyordu . Bana hatta bu süreçte iki kere çiçek aldı . Kardeşim ev taşıyacağım için yanıma geldi , onunla tanıştı. İş yerinin yanına taşındığım için birlikte öğle yemeklerine geldik . Sonra karantinaya girdi. Geçen hafta cumartesi bugün içinde yarın senin yanındayım birlikte kahvaltı yaparız çok özledim seni diye hayaller kuruyordu. Cuma iş çıkışı köyden akrabalar gelmiş onların yanına gittim eve gelene kadar saat 12 oldu 4 saatte beni sadece 1 kere aradı ve çok az mesaj atmış . Ertesi gün yani dün ona bana karşı çok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Üzerine aradım açmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma görmüşsün cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim . Ancak hala ne bir arama ne bi mesaj hiç bir şey yok . Gerçekten o kadar üzüldüm ki saçmalık resmen . Sizce bana gösterdiği bu ilgi mi . Ona kalsa bana çok ilgi gösteriyor . Ama hala ulaşmaya çalışmıyor . Gerçekten bu şehir de yapayalnızım. Tutunacak en yanlış dalı seçtim kendime .. ne yapmam gerekiyor şu saatten sonra
Naber Visenya Hatunu
Kahveleniyorum güzellik, kadehler gece beni bekliyorNaber Visenya Hatunu
Kafamız nasıl bugün?
4 saatte beni sadece 1 kere aradı ve çok az mesaj atmış . Ertesi gün yani dün ona bana karşı çok ilgisizsin dedim haksız mıyım dedim sadece haksızsın yazmış . Üzerine aradım açmadı . Tam 13 kere aralıklar aradım ve watsaptan mesajlar attım o can havliyle o zaman bir daha yazma görmüşsün cevap vermemişsin diye . Sonra telefonumu kapattım her yerden de sildim . Ancak hala ne bir arama ne bi mesaj hiç bir şey yok .
Kız adamın ç.kü çalışmıyor, tam ilişkiye girmiyor sürtünüp tatmin oluyor, kadını şişme bebek gibi kullanıyor, kumar borçları var, zorunlunun omzunda eski sevgilisine ağlıyor, elini cebine assla atmıyor, kadının evine gelip sürtünüp çayla keki gömüp gidiyor. Zorunlu en sonunda eni konu isyan etse biraz saçını okşuyor o kadar. Adamın iletişimde olmama lüksü var mı sence?
Buradan bütün eski sevgililerime sesleniyorum.Heykeli dikilecek kadındım değer bilmediniz.
Ya bu nedir Allah aşkına? Beni bu kadar darlasalar ben bırak aramayı eğer bana ulaşabileceği beni engellemediği bir yer kaldıysa ondan önce ben engellerdim.Adam sizinle iletişimde olmak istemiyor siz diyorsunuz ki beni merak etmedi. Neden acaba?
Hepsini okuyorum tabiki .. biraz kafamı dağıtmak istiyorumOkumadim konuyu. Cunku sen de cevaplari okumuyosun hahaha.
4 saatte neyini merak etsin ya? Ki 1 kez konuşmuşsunuz ve mesajlaşmışsınız da. Gören de savaşta namlu ucunda sanırMesele.orada beni merak etmesiydi . Ama hiç merak etmedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?