Şimdi bu adam beni seviyor mu? Her şeyde yanımda olan bu kişi ilgisizsin dediğimde tahammülü kalmıyor . Lütfen yardımcı olun ? :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okudum yazdıklarınızı . Gerçekten bizi yoran şey sanırım beklenti . Beklentiye giriyoruz.. her şeyi yapıyoruz en mükemmeli ile ondan bekliyoruz . Zamanla unutulur diyorlar . Elbet unutulur. Dimdik ayaktayım onu öyle dik gördükçe bende dimdik ayaktayım ama böyle içim içimi yiyor

Sürtüştünüz ise işini görmüştür ondan aramamıştır Allah aşkına adamı engelleyip , sürekli beni saatlerce aramadı diye neden ağlıyorsun bi sen bi benden ne çekti kk…

Bu kaçıncı sevgilin emmeli gömmeli neyse neyse iş sorunlarınız vardı onlar düzeldi sanırım yoksa oranın müdürü olarak seni mi seçtiler ?

Zorunlu seni şu Kk'da savundugum, bu kiza yaziktir, hakaret etmeyin dedigim zamanlar da oldu da, sen niye boylesin be annem, fosforun mu az senin?
fazla mı iyi niyetlii yoksa düşünce tarzı mı bizlerden farklı ben çözemedim valla.aslında sevmeye de başladık kendisini.iyiliğini istiyoruz sadece

fazla mı iyi niyetlii yoksa düşünce tarzı mı bizlerden farklı ben çözemedim valla.aslında sevmeye de başladık kendisini.iyiliğini istiyoruz sadece
Fosfor ve beyin sağlığı
Beyin, günlük hücresel aktiviteleri gerçekleştirmek için fosfora ihtiyaç duyar. Fosforun anahtar rolü; nörolojik, duygusal, hormonal tepkilerin korunmasına yardımcı olmaktır. Beynin işleyişinde, bilişsel gelişimde önemli rol oynar.

Belki beslenmesiyle alakalidir, az balik mi yese n'apsa?

kız ne alaka ben ömrümde balık yemedim hatta hiçbir hayvanı yemedim ama kafam çalışıyor zorunlunun sorunu kimsenin fikrini önemsememesi bu kadar insan ne diyor bana diye kulak bile vermemesi.boşa konu açıyor çünkü konularda yazan üyelerden ders almıyor ki

Ay ne biliyim ofiste de kadin 10 kere anlatiyomus anlamiyomus, biz de habire ayni seyleri söylüyoruz anlamiyo, algida mi problem var, yetersiz beslenme mi anlamadim ki ben, yazik,seviyorum da zorunluyu niyeyse

Kendini daha fazla düşürme zorunlu. Sen dimdik ayaktaysan kimseye ihtiyacın yok demektir. Hele canı isteyince gelen canı isteyince giden birine bu kadar anlam yükleyip beklentilere girme.

Zorunlu 100 tane konu actin, hic bi dedigimizi de dinlemedin ama senin yerinde olsam bi kan tahlili yaptiririm önce, sonrasinda mutlaka bi psikologla gorusurum, biz sana burdan 1000 kere daha yazsak cizsek sana faydasi yok, once kendin degismekle basla biseylere. Hem kendini, hem insan iliskilerini yanlis degerlindiriyosun bence.

Bay yetersiz yine çicek almayı akıl etmiş. Siz ne aldınız? Ajsjsk bay yetersize bu zamana kadar, yemekler, icmekler, pastalar, börekler, bedava konaklamalar ve sınırsız hizmet dahil her şeyi yaptınız, layiginiz bir cicek miydi yani?

Hepimiz biliyoruz ki, adam o çiçeği size sus payı olarak aldı çünkü hiçbir şey almasaydi dir dir edip, kafa utuleyecektiniz ama adam yine de dirdirinizdan kacamadi. Çünkü siz ondaki değerinizin az bir değer olduğuna bakmadan sanki önceden çok ilgi gosteriyormus da sonradan ilgisi azalmış gibi trip attınız. Şimdi geriye, hiçbir şey olmamış gibi donemiyorsunuz da. Adam bir adım atsa, fervane gibi doneceksiniz ama adam sevmiyor. İş yine size kaldı.

Ceycey sen vegeteryan mısın?
Konu sahibinin birbirinin aynısı konularından sıkılanlardanım
evet öyleyim kendimi bildim bileli yemem.konu sahibi evet hatalıyım kendime çeki düzen vereceğim bir yazsa da yeter ki haftada bir konu açsa ona da razıyız.ama sadece okuyor geçiyor.bir de kendi anlatıyor.yazılanları dikkate almıyor ki

Geyik bile donmuyo artik sen anla millete.fenalik geldi hepten

Bu arkadaş o arkadaş mı ben şok hüzünlü kek

Arkadaşlar dinliyorum sizi düzeltmeye çalışıyorum ancak aklım sürekli ona gidiyor . Bunu aşmam gerekiyor

Arkadaşlar dinliyorum sizi düzeltmeye çalışıyorum ancak aklım sürekli ona gidiyor . Bunu aşmam gerekiyor
adamı 13 14 kez arama en büyük hata bu.o seni 13 14 kez arayacak tam tersi.bir çiçeğe de kanma altı üstü 50 100 tl lik bir ot.önemli olan sana tavırları .tavırları hiç hoş değil bilesinn.bu kadar kadın diyorsa bir bildikleri var diye niye düşünmüyorsun? bu kadar mı değer vermiyorsun kendine?erkeklere kıtlık mı girdi?ayrılmaya bile korkup hep alttan alıyorsun bu adam ne yaparsa yapsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…