Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
Kurs kısa sürdü hep kendi gelmek istedi numarasını değiştiriyorsa bana derdi bana da öyle geldi zaten aramazsa aramıyordum garipBana da anlattıgınız gibiyse saçma geldi.Uyum sağlayamayıp kursta bittiyse ilişkisini kesmek istiyordur sizinle.Nasılsa kocasını aramayacagınıza göre.Silseniz de olur silmeseniz de..Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş.Düşünceleri degişmiş olabilir.
İşi bitmiştir.Başka bir arkadaş bulmuştur.Yada anlattıklarınızdan veya eşinizle aranız iyi de onun degilse kıskançlıktan kendini çekmiş olabilir.Vakit geçirmek için sizinle görüşmüş demek bir problemi var ki diger kızla da geçinememiş..Kurs kısa sürdü hep kendi gelmek istedi numarasını değiştiriyorsa bana derdi bana da öyle geldi zaten aramazsa aramıyordum garip
Zaten öyleydim tatlım o ısrar ediyordu bende gArarsa görüşürsün. .
Aramazsa boşver. .
haklısın çocuklarıyla ilgileniyordum sürekli bana şurdan ev bul ucuz olsun falan diyordu bende çocuğum olsun diye tedavi görüyorum sanırım benden yarar sağlayamayacağını düşündüİşi bitmiştir.Başka bir arkadaş bulmuştur.Yada anlattıklarınızdan veya eşinizle aranız iyi de onun degilse kıskançlıktan kendini çekmiş olabilir.Vakit geçirmek için sizinle görüşmüş demek bir problemi var ki diger kızla da geçinememiş..
Boşver ne halleri varsa görsünler iyi olmuş o sana destek olmayacakmış zaten belli..Bişeyleri kıskanmıştır bence..6 aydan sonra böyleyse..Zaten öyleydim tatlım o ısrar ediyordu bende g
haklısın çocuklarıyla ilgileniyordum sürekli bana şurdan ev bul ucuz olsun falan diyordu bende çocuğum olsun diye tedavi görüyorum sanırım benden yarar sağlayamayacağını düşündü
HaklısınBoşver ne halleri varsa görsünler iyi olmuş o sana destek olmayacakmış zaten belli..Bişeyleri kıskanmıştır bence..6 aydan sonra böyleyse..
daha önce konuştu benle yeni hatta geçeceğini söyledi zaten yeni hattan ararım dedi ki açıktır bende numarasını zaten ararsa arar diye istemedim şimdi gruba yaZması ne alaka onu çözemedimİstiyorsa yeni hattindan o sizi arar bu kadar basit
Arkadaşım Hakkı'nda bilgi vermek istedim Nasıl tanıştık vs düzelttim''bir çocuğu rahatsız çocuğunu da getirdi ilgilendim illa ailecek görüşelim diyordu o aramadan aramam da iyi bi yer bitirmiş''
bi bağlantı kuramadım?
Sanki assolist arayacağım kocası menejeri oda ararsa açmam yabancı numarayı açmam diye oda eşimden bana ulaşsınBana da anlattıgınız gibiyse saçma geldi.Uyum sağlayamayıp kursta bittiyse ilişkisini kesmek istiyordur sizinle.Nasılsa kocasını aramayacagınıza göre.Silseniz de olur silmeseniz de..Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş.Düşünceleri degişmiş olabilir.
haklısın biraz düzeltimumarım olmuştur sonunda sudabatmaz yerine sudabakmaz yazılsa çok farklı şeyleri kastedilmiş olurValla ben senin ne dediğini anlayamadım arkadaşından önce, o nasıl anlatım biçimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?