Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
O kıZın abisiyle aynı yerde çalışmış çocuk bundan borç almış birde sürekli kız bul evleneyim diye sıkıştırıyordu arkadaşı çocukta saplantılı kızları taciz edip savcılığa bile düşmüş oda benim ve eşimle tanıştırdı sana kız bulsunlar dedi çok sonra itiraf etti bir nevi başından bize sarmaya çalıştı bende itiraz ettim eşim kızar çocuk yine bunu rahatsız etmiştir buda yeni hattıyla kafa dinleyecektirSana haber verebilirdi belki dusunememistir. Ya da sandığın kadar değer vermemistir sana.bekle bakalım yeni hattindan arayacak mi aramazsa da hiç umrunda olmasın. Bir yerden silme öylece kalsın.
Yok tatlım sorun sende değil bendeValla üç kere okudum hiçbirşey anlamadım, herhalde bende bir sorun var.
Çok tatlısın ya. Bazen öyle oluyor, Allah çaresiz dert vermesin canım.Yok tatlım sorun sende değil bende
Konu biraz çorba oldu konu kapanacak zaten düzelteyim dedikçe karıştı
Çok tatlısın ya. Bazen öyle oluyor, Allah çaresiz dert vermesin canım.
İçeriye konu daha fazla güzel beyinleri sulandırmasın kapansın tarihin tozlu raflarına kaldırılsın diye dilekçe verdim
az öncede kendi numarasından bana yazıyor nasılsın Can'ım naptın diye hiçbirşey olmamış gibi hani kapatmıştıİşi bitmiştir.Başka bir arkadaş bulmuştur.Yada anlattıklarınızdan veya eşinizle aranız iyi de onun degilse kıskançlıktan kendini çekmiş olabilir.Vakit geçirmek için sizinle görüşmüş demek bir problemi var ki diger kızla da geçinememiş..
Bayaaa dün ne içti acabaSadece kafası şu aralar karışık derdim böyle bir arkadaşım olsa....
:))))Bayaaa dün ne içti acaba
Aynen katılıyorum bugün kendi yazıyor cvp vermiyeceğim aman bi derdim o muIki gunluk gördüğümuz insanlara ne cok anlamlar yukleyip degerler veriyoruz.... Bosverin allah askina isiniz mi yok bunu takiyorsunuz atmayiverin msj biseymi kaybedersiniz istemiyor belliki
Aynen katılıyorum bugün kendi yazıyor cvp vermiyeceğim aman bi derdim o mu[/QUOTE
Aynen iyi yapasin arkadasim
Tuhaf dün sildiysen onu her yerden yoklamak için yazmıştır.Ya da gelgitleri var şu aralar.. :)az öncede kendi numarasından bana yazıyor nasılsın Can'ım naptın diye hiçbirşey olmamış gibi hani kapatmıştı
Bugün açmıyorum eşimi bile aramış dün çocukların okulu başladı bunları başımdan savayım diye yazdı şimdi pişman olduTuhaf dün sildiysen onu her yerden yoklamak için yazmıştır.Ya da gelgitleri var şu aralar.. :)
Eşinizi mi aramış bir de..Bence de yaptıgına pişman oldu seni kontrol ediyor..Aman aman kimseye güven yok.Eşinin telefonundan sil nosunu falan.Bugün açmıyorum eşimi bile aramış dün çocukların okulu başladı bunları başımdan savayım diye yazdı şimdi pişman oldu
Bana diyebilirdi kızla abisinden rahatsız oldum biraz mesafe koyuyorum diye
Benim bin tane derdim var hergün dr dayım onu mu arıyacağım bugün açmıyorum madem bana eşimden ulaşın diyor öyle kolay dediğinin arkasında durmalı
Yaptı pişman oldu yooo hiç cevap vermedim
Benim telefonumu niye açmıyor demiş ona dr da demiş yooo asla eşime Askıntı olmaz o yönden iyi kız ama işi yoğun eşimin ben bile aramıyorum bu eşler arası İletişimi nerden uydurduEşinizi mi aramış bir de..Bence de yaptıgına pişman oldu seni kontrol ediyor..Aman aman kimseye güven yok.Eşinin telefonundan sil nosunu falan.
Ne kadar iyi de olsa ben normal bulmuyorum.Kimsenin kocasının eşime ulaşmak için beni arayamayacagı gibi eşimi de hiçbir arkadaşım arayamaz.Eskisi kadar samimi olmayın bence görüşün yine ama sonra sizi daha da üzebilir bu düşüncesiz arkadaşınız.Benim telefonumu niye açmıyor demiş ona dr da demiş yooo asla eşime Askıntı olmaz o yönden iyi kız ama işi yoğun eşimin ben bile aramıyorum bu eşler arası İletişimi nerden uydurdu
Bence eşi dün bu şikayet edince seni aramasınlar beni arasınlar ben ağızlarının pAyını veririm dedi arada benide harcadı
Şimdi bu eşten ulaşma olayını normalleştirmek için arıyor ayrıca telefonu kapalı değil saçma hani
görüşmek istemiyor sanırım.Zaten öyleydim tatlım o ısrar ediyordu bende g
haklısın çocuklarıyla ilgileniyordum sürekli bana şurdan ev bul ucuz olsun falan diyordu bende çocuğum olsun diye tedavi görüyorum sanırım benden yarar sağlayamayacağını düşündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?