• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi bu iyi niyet mı

yeniuye01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
732
362
103
Merhaba daha önce iş yerimde yaşadığım sorunlardan bahsetmiştim. Bugün bir şey öğrendim. Şimdi özetle eşimin bazi rahatsızlıkları var arada izin alıyor 1-2 günlük. Bende bunu biliyorum işyerinde konuşuyorum telefonla elbette. Benim sefte duyuyor bunları soruyor falan bende diyorum eşim rahatsız bı günlük izinli bugün diye.
Annem ameliyatlı benim şef sağolsun geçmiş olsuna gitmiş Allah razı olsun borçlu bile hissettim bunun için. Neyse anneme esim hakkında çok izin alıyor bak işyerinde laf ederler almasın o kadar demiş
Şimdi bunu bana niye söylemedi gitti ameliyatlı kadına söyledi. Annemde sakın deme benim dediğimi diyor. Eşimin müdürleri sağlık sorununu biliyor. Ben onları tanıyorum samimiyiz gitsem onlarla mı konuşsam yoksa eşime mı desem ? Yoksa sefe mı desem neden diye ? Esimde sefle falan konusuyor hakkında kötü bişey dediği yok.
Üzüldüm gerçekten kötü niyet yoksa gelsin bana desin yoksa niye ameliyat olmuş kadına gidip diyorsun zaten başka sorunlarda var kadın üzülüp duruyor bide üstüne kalp ameliyatı kanser isin tedavisi falan derken uğraşıp duruyor

anneniz keşke "aile içi olay oluyor bu, konuşmak senin haddine değil yavrucum" minvalinde bir güzel paylasaymış şefinizi...

Ben kötü niyet görmedim uyarmış sadece ben de uyarabilirdim bence kimseye söylemeyin eşinizin iş yeri sroun etmiyorsa takmayın.

Ahu annem öyle milletin ağzının payını verse kalp hastası kanser ne olmazdı da işte :KK43:
ha bu arada eşinize de annenize de çok geçmiş olsun..
şefiniz aile dostunuz falan mı neden gelip gidiyor annenize?
bir de şef biliyor mu sizin bu konuda bir şeyler bildiğinizi? (yazdıysanız da kaçırmışım ben)

Gereksiz samimiyet kurmuşsunuz, yüz bulmuş densiz.
Ne münasebet yahu.
Sakın ha! eşinizin yöneticilerine v.s. bir şey demeyin. Çocuk değil ya bu koca adam, küçük düşürmüş olursunuz.
Annenize de üzülmemesi için, "annecim sen bir de bunu kendine dert edinme, O işini biliyor müdürleri durumdan haberdar sıkıntı olmaz merak etme" diyebilirsiniz.
Şefinize de "anneme böyle böyle bir şeyler demişsiniz, kadıncağız üzülmüş, endişelenmiş, uyarmak için bana söyledi.
Keşke böyle aile içi bir konuyu gidip hasta annemle konuşmasaydınız.
Bizim için kaygılanmayın lütfen, eşim müdürleri ile bu konuyu halledebilecek yaşta" diyebilirsiniz.

bir de şef biliyor mu sizin bu konuda bir şeyler bildiğinizi? (yazdıysanız da kaçırmışım ben)
Yok aile dostu falan değil beraber çalışıyoruz o kadar. Annem arada iş yerime gelir ziyaret eder o kadar tanışırlar. Annem ameliyat olunca bana dedi geçmiş olsuna gideceğim diye bende kötü bişey düşünmedim olur dedim adresi falan verdim.

Unuttum yazmayı
Yok bilmiyor bende yeni öğrendim

Yok aile dostu falan değil beraber çalışıyoruz o kadar. Annem arada iş yerime gelir ziyaret eder o kadar tanışırlar. Annem ameliyat olunca bana dedi geçmiş olsuna gideceğim diye bende kötü bişey düşünmedim olur dedim adresi falan verdim.
evet bu hoş bir davranış olmuş.
ama gitmişken neden damadını kayınvalidesine çekiştirme gereği duymuş onu anlamadım...
bence bu "dedikodu"yu bildiğinizi hissettirin şefinize...

senin sef ve esin ne alaka. sefin anneni ziyarete gitmesi? gidip anlatmasi? senin sonradan habern olmasi? ben bu konuya mana veremedim valla
Aile dostu değiliz ama tanıyoruz birbirimizi. Bayramda büyüktür falan sayıp gidiyoruz hatta. Çağırıyor özellikle bayramda gelin diye bizde ayıp olmasın diye gidiyoruz işte. Annemi de yukarıda anlattım. Öyle tanıyor.
Bende pek kimseyle samimi olmam. Sevmem de ama sitem ediyor kirilmasin diye ses etmedik bizde.
Annem bugün anlattı konuyu

Gereksiz samimiyet kurmuşsunuz, yüz bulmuş densiz.
Ne münasebet yahu.
Sakın ha! eşinizin yöneticilerine v.s. bir şey demeyin. Çocuk değil ya bu koca adam, küçük düşürmüş olursunuz.
Annenize de üzülmemesi için, "annecim sen bir de bunu kendine dert edinme, O işini biliyor müdürleri durumdan haberdar sıkıntı olmaz merak etme" diyebilirsiniz.
Şefinize de "anneme böyle böyle bir şeyler demişsiniz, kadıncağız üzülmüş, endişelenmiş, uyarmak için bana söyledi.
Keşke böyle aile içi bir konuyu gidip hasta annemle konuşmasaydınız.
Bizim için kaygılanmayın lütfen, eşim müdürleri ile bu konuyu halledebilecek yaşta" diyebilirsiniz.
Bende aynısını anneme dedim onun işyerinde amirleri var durumu da biliyorlar sen canını sıkma dedim.
Ya kadin ağzından çıkanı bilmiyor bazen. Kavga falan sevmem tartışmak istemiyorum da. Bilmiyorum dua edin

evet bu hoş bir davranış olmuş.
ama gitmişken neden damadını kayınvalidesine çekiştirme gereği duymuş onu anlamadım...
bence bu "dedikodu"yu bildiğinizi hissettirin şefinize...
Benimde hoşuma gitti sağolsun ama işte ağzından çıkanı bilmiyor bazen tuhaf tuhaf konuşuyor. Aslında mutsuz bir kadın biliyorum

Back
X