- 10 Temmuz 2012
- 354
- 249
- 103
- Konu Sahibi catherinee
-
Kac yasindasiniz?
bende sinir olurum gorupte yazmayanlata bide sonra donmeyenlere aynen ayip..en don bir arkadasim var oda syni seyi yapti hatta iyi hatirlattin sindi sorucam neden cvp yazmadin dieKızlar son zamanlarda sık yaşamaya başladığım ve sinir olduğum bir şey var.
Biriyle whatsapp, dm gibi bi yerden konuşurken cevap vermemesi.
Dün arkadaşımla konusuyoruz. Konusurken birden cevap vermedi görülüyor bide. Hayır mesela konu biter diyecek bisey kalmaz tamam ama mesela benimki soru cümlesiydi normal konuşurken isine gelmediği biseye cevap yazmiyor kesiyor orda. Ne bileyim aynen yaz tamam yaz evet yaz ama bisey yaz ya hu
Ben kendi adıma birine görüldü yapip cevap vermezsem içim rahat etmez ayıp olur diye. Mutlaka o an veremediysem de yarım saat olur 1 saat olur yazarım.
Bi digeri de üniden arkadasim oluyor bu oda arkadasiydik pek yakindik düşünün grubumuz vardı çıkmış gruptan kanka niye çıktın dedim gördü cevap bile yazmadı yani.
Bu resmen seni kaale almiyorum demek degil mi ya ben çok sinirleniyorm buna ve karar aldım ben de asla yazmiycam bu kisiye bida cevap vermiycem yazsa bile.
Yani benim düşüncem anormal mi sizce?
Ayıptır yahu!
Sizce bu kişilere nasıl davranmalıyım?
Oldu oldu uygundurHemen kaç yaşındasınız? 13 yaşındayım oldu mu?
Hanimefendi bu öyle sıradan grup değil. Biz oda arkadasiydik yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi grubu da okul biterken beraber kurduk ayriliyoruz diye. Yazdim ama okumamissiniz. Saçma sapan gruplara alakasiz insan ekleyen biri değilim.Yazmaz yazmaz
Asil ben de laf olsun diye aynen,tamam yazana uyuz olurum .
Ayrıca gruba eklerken ona mı sordunuz da çıkınca laf ediyorsunuz? Ben de birsuru saçma sapan gruba uyeyim, herkes birbiriyle cnm , ttlm diye konuşuyor, uyuz oluyorum :)
Boşverin , böyle küçük şeylere de alınmayın.
Siz de düzgün soru sorun o zaman. Profilimde yazıyor zaten dalga geçmeye çalışmak yerine girip bakabilirdiniz.Oldu oldu uygundur
Alti ustu soruya donus sekliniz buysa o yas uygun
Profilinize bakmak mecburiyetinde degilim herkesin profilini inceleyip onyazili cv cikarmiyoruz burasi oldukca genis bir platform arada ergenlerde girer sormam normal suradaki yazim dilinizdeki ofkeye alinganliga ama beni onemsemediler imalariniza bakarak insanlari bunaltmissiniz gormezden geliyorlar sonucuna vardim birine cvp verirlerse birine vermiyorlar bellikiSiz de düzgün soru sorun o zaman. Profilimde yazıyor zaten dalga geçmeye çalışmak yerine girip bakabilirdiniz.
Benim bahsettiklerim çok yakın arkadaşlarım ama öyle olur olmaz kişiler değil. Onları zaten ben de takmam pek yazmam da. Yorumunuz için teşekkür ederim.Birde ben bazen çok sıkılıyorum, lüzumsuz gördüklerimin mesajlarını bile isteye açıp cvp yazmıom'ki, gerekli gereksiz yazmaması gerektiğini anlasın
Belki arkadaşın'da benim gibi'dir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?