• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi Buna İnsan mı Deniyor?

ZeyHan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
120
10
318
41
Kocaeli
Allahım bu Nasıl bi insandır, her yerde üvey anne dehşeti diye haberler var, bir kadın anne fıtratında yaratılmış bir kadın Nasıl bu kadar acımasız Nasıl bu kadar merhametsiz olabilir. Ya Nasıl kıydın o minnacık bedene Nasıl vurdun Nasıl yerden yere attın. Videoyu izlediğimden beri kendimi toparlayamadım dokunsalar ağlayacak gibiyim Allahım ne olur hiç bir yavruyu annesiz bırakma sen her şeyin en iyisini bilir en iyisini yaparsın, onlar senin görünen Melek'lerin lütfen çocukları böyle insanlardan koru. Üvey anne diyorlar bu kadına üvey bişey ama ne sıfat getireceğimi bilemedim ne desem bilemedim ama kesinlikle anne değil asla değil. Bu kadının kadınlığı insanlığı bile üvey ne annesi. Allahım seni bildiği gibi yapsın inşallah dünyada da ahirettedir daha beteriyle karşılaşırsın.

bu kadın suçlu, ben çevreyi de suçlu buldum.
aman bize dokunmayan bin yıl yaşasın demişler sanırım.
baba eve kamera koyarak öğrenmiş, bu çocukların hiç mi sesi çıkmadı tüm gün. komşular akrabalar nerede.

Bu konunun haberi siyaset bölümünde var. O topikte insanlar duygularını paylaştılar. Burası doğru yer değil bu konuyu açmak için.

insan ve hayvan dışında her türlü hakareti hak eden bu acımasız varliga ne diyecegimi bende bilmiyorum dün gece öyle cok agladimki o yavrulara
onlara sarılmak öpüp okşayarak koklamak istiyorum şuan hep aklimda dünden beri
elleri kopar elsiz kalir inşallah
canim yavrularım nasıl kiydi size o vicdansiz sürtük o oklava minik ayaklarina vururken ben o ayaklari öpmek istedim

O adi kadina 46 yil yan gelip yatmak ceza degilki! Boyle pislikleri tecavuzculeri toplumun eline verecekler linc edilerek ölecek hic olmazsa icimiz sogur!

burasi bence doğru yer çünkü bana cok büyük bir dert oldu inanin hatta bende konu açacaktim ama açılmış bile konular

Cocuklari babaannesine vermisler is isten gectikten sonra!
A salak babaya da onlarin komsularina da akrabalarina da yaziklar olsun! Hic mi farketmediniz ya! Annesi olmayanin babasi olmazmis derler ya allah evlatlarimiz annesiz birakmasin ne diyecegimi bilemiyorum!

Allahim ezan okunuyo su an. Tutamiyorum kendimi. Yuregime ates saldi o minicik bedenleri. Allahim sen unuttur o yavrulara bu yasadiklarini inanin yuregim sogumuyo.tutamiyorum kendimi o ayaklarina vurmasi icin uzatiyo ya orda bittim resmen. İsallah unuturlar isallah allahim

Back
X