Simdi bunlar normalmi benmi abartiyorum..lutfen bir fikir bir bakis acisi😑

Siz çalışıyor musunuz? Kendi kazancınız varsa kv ye ne oluyor canım
Su an calismiyorim ama cocuklarm olana kadar calistim hep yani dunya masrafimiz oldu simdiye dek tup bebek tedavisi icin bir kez bile demedik kimseye.cok sukur evlatlarim icin deger tabikide yani bende onu anlamiyorm 1 tl bile istemedik simdiye kadar kimseden daha biz yapmaya calisirz anlamadim gitti gucume gitti cok

Esimin daha oncelerde annesi ile alakali takintilari vardi nasil desem yani annesi ne drse guzel der dogru yapar.mesela bi ornek yillar once annesi benden para istedi yeni evliyim anlayamadim tabi var anne dedim verdim dediki ben sana bununla yelek ordureyim dedim hayir gerek yok(dugun zamanimiz ben biseyden anlamam deyip kenara cekilmisti)neyse gitmis ordurmus almayada beni yolladi ve parasini vermemis orada ben verdim tekrar.esim bunu duydugunda olsun ne farketecek ha annem ha ben demisti😂bende esimin hhyunu bildigimden bi cok seyi gormezden geldim ses etmedim cok ezildim diyemem ama tepki vermedim.umursmamazliktan geldim.
Burada sayfalarda susup bir anda yeter diyen insan var okuyorsunuz. Bu ses etmeme neden saygı olarak algılanıyor bu toplumda bilmiyorum. Bu para meselesinden sonra bana itici gelir, evet evlilikte farklı oluyor ama yani şu an bi arkadaşım bana yapsa üstten merhaba derim ama ilişkiye duvar örerim. Bu mantıklı bir yol bence susmak ses etmemek saygı veya akıllı insan işi değil gibi

Ben böyle insanlara inadına yaşadığım hayatı gözler önüne serme taraftarıyım. Onların rahatsızlığından mutluluk duyuyorum. Bu sizin ve eşinizin hayatı bir başkasına sizin aldığınız kararınızdan ve harcamanızdan kime ne, birde yapılan planı aranıp bizde yapın demek benim için haddi aşmaktır. Herkesin kendi beyni var şükür. Kendilerinde bu hakkı nasıl buluyorlar ilğinç. Benim eşimin ailesi içinde doğum günleri gereksiz ben çoçuğumun bütün doğum günlerini organizasyon ve eğlenceli kutladım. Bu benim tercihim biz böyle istiyoruz dedim nokta. Hiçbirşey diyemediler özellikle o gün herşey gözlerine battığı için inadına daha detaylı davranıp eğlenirim. Taviz tavizi doğurur o yüzden bu başlangıç olsun sizin için daha net ve dik olursanız sınırlarınızı bilirler. Eşinizde çok güzel cevap vermiş. Bunun geri dönüşü size olduğunda kulak arkası yapmayın işte sizde net söyleyin.

Su an calismiyorim ama cocuklarm olana kadar calistim hep yani dunya masrafimiz oldu simdiye dek tup bebek tedavisi icin bir kez bile demedik kimseye.cok sukur evlatlarim icin deger tabikide yani bende onu anlamiyorm 1 tl bile istemedik simdiye kadar kimseden daha biz yapmaya calisirz anlamadim gitti gucume gitti cok

Siz evlisiniz ve yapılan harcamalar çok normal kayınvalideye bir şey demek düşmez. Yüzünüze bir şey söylerse susturun bence laf altında kalmayın. İyiniyetli biri gibi görünmüyor. Siz evlisiniz para eşinizle ortak sonuçta

Bu da benim bir takintim sanirim. Henuz cocugum yok ama onda da aynisi olur muhtemelen. Benim ya da eşimin dogum gunu veya bi ozel gunu memlekette başkalarıyla geçirmeye asla tahammülüm yok. Sadece bize özelmis gibi hissediyordum. Sebebini de bu mesajinizla anladim. Cunku simdi kv evinde yapsaniz hic icinize sinmez. O sizin kutlamanizi sahiplenmis olacak, ıyyy yani. Milleti baska yere toplasaniz da yok yere sacma masraflra girilecek. Sanirim bu konudaki takintim bundanmis 🤭
Onun evinde zaten yapamayiz size nasil anlatsam bilemedim simdi😂yani kendisi is oldugunu bilse dunyaya gelmezmislerden😂ben biseyden anlamam yapamam 😂hos zaten evimde yapardim kendim evde istesem.tabiki tercih meselesi bizimde amacimiz bir arada olmak 🥰

Burada sayfalarda susup bir anda yeter diyen insan var okuyorsunuz. Bu ses etmeme neden saygı olarak algılanıyor bu toplumda bilmiyorum. Bu para meselesinden sonra bana itici gelir, evet evlilikte farklı oluyor ama yani şu an bi arkadaşım bana yapsa üstten merhaba derim ama ilişkiye duvar örerim. Bu mantıklı bir yol bence susmak ses etmemek saygı veya akıllı insan işi değil gibi
Aynen oyle ses etmedim simdiye kadar genel olarak hicbiseye esimin bu konudaki tavrini bildigimden onu kirmadim uzmedim kendimi yedim.evet bi duvar orulcegi kesin.

Siz evlisiniz ve yapılan harcamalar çok normal kayınvalideye bir şey demek düşmez. Yüzünüze bir şey söylerse susturun bence laf altında kalmayın. İyiniyetli biri gibi görünmüyor. Siz evlisiniz para eşinizle ortak sonuçta
Yuzume soylermi direk bilmiyorim keske soylese.arkamdan konustugu konusacagi yuzde 1milyon.

Ben böyle insanlara inadına yaşadığım hayatı gözler önüne serme taraftarıyım. Onların rahatsızlığından mutluluk duyuyorum. Bu sizin ve eşinizin hayatı bir başkasına sizin aldığınız kararınızdan ve harcamanızdan kime ne, birde yapılan planı aranıp bizde yapın demek benim için haddi aşmaktır. Herkesin kendi beyni var şükür. Kendilerinde bu hakkı nasıl buluyorlar ilğinç. Benim eşimin ailesi içinde doğum günleri gereksiz ben çoçuğumun bütün doğum günlerini organizasyon ve eğlenceli kutladım. Bu benim tercihim biz böyle istiyoruz dedim nokta. Hiçbirşey diyemediler özellikle o gün herşey gözlerine battığı için inadına daha detaylı davranıp eğlenirim. Taviz tavizi doğurur o yüzden bu başlangıç olsun sizin için daha net ve dik olursanız sınırlarınızı bilirler. Eşinizde çok güzel cevap vermiş. Bunun geri dönüşü size olduğunda kulak arkası yapmayın işte sizde net söyleyin.
Hic boyle bi insan degilim inada gibisinden ama yukaridada yazdim inada menuye onuda ekleyelim diycektim bu arada esime gore bisey yok yani guzel olsin yapiyorsak bisey tarzinda deseydim ki konsptli filan olsun onada bisey demezdi.ama tabi yas ortalamasi yuksek olunca bu fikir daha cazip geldi.insallah bir kelime dahi yuzume bisey soyler.

Niye yapamayasın ya?
Bal gibi de yaparsın.
Sizin kv deler bana gelecekti ki neler yapardım :KK70:

Ben benimkine bile kendimi ezdirmiyorum :63:
Belki bende yapardim ama esimin eskiden bi anne olayi vardi ne derse guzel der ah anam canm anam 😂bende hic umursamazdim 😂eltimin kizi derdiki yemge bak hep amcam isteyken ariyor babannem derdim ki aman arasin ne zaman istersene konusursalar konussunlar 😂 ama bu siralar goxume cok batyor hersey

Belki bende yapardim ama esimin eskiden bi anne olayi vardi ne derse guzel der ah anam canm anam 😂bende hic umursamazdim 😂eltimin kizi derdiki yemge bak hep amcam isteyken ariyor babannem derdim ki aman arasin ne zaman istersene konusursalar konussunlar 😂 ama bu siralar goxume cok batyor hersey

Birbirlerini sevmelerine lafım yok zaten ama kimse evime karışamaz :KK50:

İnadına, karşısına geç kocam bunu aldı şunu aldı de kahkahayı bas.
Deli mi ne ya bir karışmadıkları evimize ne aldığımız kalmıştı.
Hiiiiiiiiiiiç canını sıkma gül geç.
Bacitom bizim gibi aman ağzımızın tadı bozulmasincilar o dediğini yapamiyor.
Bırak oğlunun aldığını, benim kendi kazandigimla aldığıma bile yorum yapabiliyorlar.
Bizde sesimizi cikarmayica tepemize biniyorlar herseyi de hak görüyorlar kendilerinde
Pandemi başladığında bi süre evdeydim ve tencere tava tabak kasik ne varsa yeniledim. E 15 sene oldu yıprandı çoğu. Başta suratı falan degisti. Su zamanda boşa para harciyonuz dedi.
Su an beni istisnasiz her gördüğünde tencerem yok tavam yok diyip duruyor ben duymuyorum tabi🤣🤣🤣 bana ne kızı oğlu alsın

Robot ve kurutma aldınız diye cidden laf mı sokuyor? Hahaha sanki oğluşu altınlar pırlantalar almış da.. Üzüleceğinize ben istiyorum oğlun alıyor. Bazen ben demeden de alıyor. Aşkım yaa.. Ne güzel yetiştirmişsin annemm diyin

Su zamanda boşa para harciyonuz dedi.

Kendi cebinden mi çıkıyormuş parası :D
Valla çalışıyorsam çatır çatır da yerim.
Eşim çalışıyorsa onunkini de yerim kimse karışamaz.
Sonucunda kv de koca parası yiyor :D

Tabi ben en başından tavrımı koymuştum hiç müdahale edemez ama senin yerinde olsam özellikle yanında söyler, güler geçerim :D

Cocuklarimiz dogdu pandemi girdi araya dogru duzgun ailelerimizle bile gorusemedik bir mevlut okutamadik dogum gunu bahane oldu biraz hep birlikte olalim o tarz susleme falan o parayi verecegimize oturup aileler yemek yiyelim dedik yani bende sizin gibi gereksix buldugumdan boyle bi organizasyon dusunduk.yemek ve arkasindan normal bir pasta.ama daha duydugu gbi kem kum ondan biseu isteyem yok buyur gel demeye aradik sozde sinirim bozuldu
Pandemi hala devam ediyor farkındaysanız, hatta şuan daha hızlı yayılıyor, bir de piyasalardan pek haberiniz yok sanırım, evinize bir memur maaşından başka gelir girmiyorsa 20-25 kişilik yemek+pasta+meşrubat vs. bayağı kutfetli olur,
20-25 kişi bir araya geldiyse ha evde gelmiş ha restaurantta ne farkeder, evde yapmanın maliyeti daha düşük olur en azından,
Ama kaynananın karışması konusunda size hak verdim, sizin geliriniz bütçeniz, ondan giren çıkan yoksa niye karışıyor ki

Merhabalar kk uyeleri.10 yillik evliyim ikiz 2 yasinda kuzularim var.konu kayinvalidem.evimizde yapilan butun harcamalardan rahatsiz oluyor oglunun parasi gidiyor diye.en sonuncusunu belirteyim kizlarima dogum gunu yapicam nasipse coronadan dolayi yapamadik ne mevlut ne bisey hicbisey dedikki bir yere gidelim 20 25 kisi onden yemek yiyelim yani isim veremiyorum reklam mi olur bilmiyorum uygun fiyatli biyer arkadan pasta keseriz hep birlikte oluruz.kendisi soyledgimde kem kum etti anladim.sesimi cikarmadim.gevtigimiz gunlerde evimize robot ve kirutma aldik 2 3 laf soktu sesimi cikarmadim.ama anliyorum oglunun parasi gidiyor diye yapiyor.bu arada daha onceden calisiyordum tup bebek ile ikizlerimiz olunca ara verdim.esim memur.dunde gorumcem arayip bizde yapin falan demis esime esimde biz boyle ozendik demis ama hazmedemiyorim.bu arada ondan 1 kurus beklentimiz hicbizaman olmadi daha cok biz yapmisizdir sorun etmezdim hic ama artik sorun edecegim sanirim cok uzuldum niye boyle yapiyor diye.sorum su sizcce tepki vermelimiyim yoksa bisey olmamis gibi devammi etmeliyim.
Size bişey söylenmediği sürece bence karışmayın cevap vermeyin ve doğru bildiğinizi yapın ;) Olay çıkarmaya gerek yok kendi kendine üzülüp dursun oğlunun parası gidecek diye :D Bu arada mutlu sağlıklı yıllar dilerim, ve siz yine de pandemiyi göz ardı çok etmeyin önlemlerinizi alın :)

Kendi cebinden mi çıkıyormuş parası :KK70:
Valla çalışıyorsam çatır çatır da yerim.
Eşim çalışıyorsa onunkini de yerim kimse karışamaz.

Sonucunda kv de koca parası yiyor :KK70:
Tabi ben en başından tavrımı koymuştum hiç müdahale edemez ama senin yerinde olsam özellikle yanında söyler, güler geçerim :KK70:
Ben bunu niye dusunemedim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Pandemi hala devam ediyor farkındaysanız, hatta şuan daha hızlı yayılıyor, bir de piyasalardan pek haberiniz yok sanırım, evinize bir memur maaşından başka gelir girmiyorsa 20-25 kişilik yemek+pasta+meşrubat vs. bayağı kutfetli olur,
20-25 kişi bir araya geldiyse ha evde gelmiş ha restaurantta ne farkeder, evde yapmanın maliyeti daha düşük olur en azından,
Ama kaynananın karışması konusunda size hak verdim, sizin geliriniz bütçeniz, ondan giren çıkan yoksa niye karışıyor ki
Evet farkindayim her sekilde devam da edecek artik belli kosullar cercevesinde ayak uydurmayi dusunuyorum.herkes gibi.olmasi gerektigi gibi.yeterli seviyede.bu konuda obsesif oldum 2 yildir artik.
evdeki maliyet malesef ayni olmayacak cunku evim kucuk herkesi ayni anda cagiramam bunun icin ayiridigimiz bir butcemiz var.genel olarak boyle bize geldiginde esimin markete gtmesinden bile rahatsiz oluyor anliyorum yani.
kendisi simdiye dek bi birikim yapmamis hic cocuklarim var deyip kendini hicbir konuda uzmemis ben anlamam deyip kenara cekilmis birisi.dugun dernek zamanlarimizda falan.esim bekarken oglum biriktirelim edelim dememis birisi simdi ona gore parasini ben yiyorum diye rahatsiz olmasi canimi sikiyor konu bu

Size bişey söylenmediği sürece bence karışmayın cevap vermeyin ve doğru bildiğinizi yapın :KK66: Olay çıkarmaya gerek yok kendi kendine üzülüp dursun oğlunun parası gidecek diye :KK70: Bu arada mutlu sağlıklı yıllar dilerim, ve siz yine de pandemiyi göz ardı çok etmeyin önlemlerinizi alın :)
Karismayayim diyorum icim icimi yiyor 😂oyle dusunmesinden de rahatsizim aslinda ssanirim cunku genel olarak evdeyim bir masrafim yok yani 3 5 elime gevtiginde atarim kenara esime veririm vardi bende deyip.bugune kadar calistim hep hic benim param demedim.insallah sorun sikinti olmadan gecirirz hayirlisiyla hastalik bisey bulasmadan.obsesif oldum bi donem bu hastalik yuzunden kaygi bozuklugim oldu malesef 😔

Back
X