- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
Belki fakedir. Dün bir üye deşifre oldu mesela 39 üyeliği varmış sahte. Ya da belki özelden birisine hakaret etmiştir.
Bir yakınınızın bebeği mi? İnternette sürekli gördüğüm bir foto bu, annesi yabancı hatta. Acaba fake olabilir misiniz ya da hayal dünyanız mı güçlü?bir yakınımın bebeşi çok tatlı allah annesine babasına bağışlasın
Yorumlarını beğenmemiş konu sahibi, sende bundan sonra konu sahiplerinin huyuna gidicek şekilde yorum yap istenilen buGerçekse basın sağolsun da bizle ne alaka, duyanda sövdük falan sanacak hiç üstüme alınmıyorum, bakmak isteyen diğer konuna da bakar, bariz bana taktığın belliydi orda da üst üste alıntı yaptığın halde cevap yazmadım sonunda çattık diyip çıktım,ruh halin normal değil
Yakının bebeğimi iyi sallamışBir yakınınızın bebeği mi? İnternette sürekli gördüğüm bir foto bu, annesi yabancı hatta. Acaba fake olabilir misiniz ya da hayal dünyanız mı güçlü?
Canım banlısın ama illaki okuyacaksın.
Çocuğunu kaybetmiş bir anne olarak, ki anne karnında bile değil 3 yaşındaydı,
O onu yaptıda oldu bu bunu dedide korktum kısmını atla. Sadece psikolojini bozarsın. Böyle bi tecrübeye sahip olmayı hiç bir anne istemez ama maalesef tecrübeliyim ve dinle beni olurmu? Verende Allah alanda Allah. Dünyada alacak nefesi yokmuş.
Şuanda tek düşündüğün kendin olmalısın Ve yuvanın huzuru olmalı...
Sen biraz fazla etkilenmişsin olaydan ama bağırmayla çocuğunu kaybedeceğini düşünemezlerdi bile bile yapmış değillerdir.
Suçlama kimseyi Allah bazı şeyleri sebep kılmış olabilir ama asıl sahibi aldı onu. Demekki doğurman hayırlı değildi. İsyana girme lütfen..
evet allahım isyandan korusun...Canım banlısın ama illaki okuyacaksın.
Çocuğunu kaybetmiş bir anne olarak, ki anne karnında bile değil 3 yaşındaydı,
O onu yaptıda oldu bu bunu dedide korktum kısmını atla. Sadece psikolojini bozarsın. Böyle bi tecrübeye sahip olmayı hiç bir anne istemez ama maalesef tecrübeliyim ve dinle beni olurmu? Verende Allah alanda Allah. Dünyada alacak nefesi yokmuş.
Şuanda tek düşündüğün kendin olmalısın Ve yuvanın huzuru olmalı...
Sen biraz fazla etkilenmişsin olaydan ama bağırmayla çocuğunu kaybedeceğini düşünemezlerdi bile bile yapmış değillerdir.
Suçlama kimseyi Allah bazı şeyleri sebep kılmış olabilir ama asıl sahibi aldı onu. Demekki doğurman hayırlı değildi. İsyana girme lütfen..
allahım bu tür günahlardan biri korusun ...yavrum hep yüzü geliyor ultrayonda görmüştüm eşime bakınca o geliyor aklıma imoku yemiş kp ler.iyi günaha girmişler kıskançlıktata görümcen moku yemiş.zor hesap verirler artık iki cihanda.olan onlara olmuş.
evet kin kaplıyor içimi allahım bilsinİnanmak istemiyorum
ve sende inanma çünkü eğer inanırsan kalbini kotulukle doldurursun bu bı ımtıhan
bende istemezmiyim kenetlenmeyi gel istersen doktora gidelim dedim ama onlar yıpratıyorlar evime gelmedi hastayım hastanede kalıyım dedi kv sonra canı actı çok sıcak duramam dedi gitti ben tek başıma napabilirim yıpratıyorlarBuarada yazmak zorundayım.Aıleler her zaman kızlarına daha duskundur bu boyledır sızınde canınız yansa sızede uzulurler evet ama kızıda evlat kaybetmıs uzun zamandırda evlıymıs o sırada sızın bebegınızı sormuyor olmalarına takılmıs olmanız bıle cok garıp
ıkınızde aynı acıyı yasamıssınız o zamanda kotu dusunmussunuz sımdıde
allah gecınden versın bence toptan bırbırınıze kenetlenın ve bol bol dua edın
Kalplerınızı kotuluklerden arındırmaya gayret edın. Basınız sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?