şimdi de beta hcg çok düşük

Benimde degerim 4e düşmüş..ama inanılmaz sancım var senin nasıl..birde bu ay doğal yoldan hamile kalma şansımız yüksek mı gercekten ve o dediğin karışım ise yarıyor mu ben de yapayım bari belki ise yarar:)

sancım var kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum siyah koyu bişeyler gelmeye başladı tam gelsin öyle yapacam bende tahlili sperm hız hareketi düşük diye başladık yumurta kalitesizliği diye sonuç aldık artık kime neye inanacağımı şaşırdım :)

o karışımı çok deneyen var kadınlar kulübünde tesadüf okudum bişey kaybetmeyiz istersen bi bak çok konu açılmış bu bitanesi

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...bal-199246rekotu-tar231305n-vesilem-oldu.html

Kızlar, yumurta kalites için, bal tarçın çörekotu karışımı diyorlar, hayıt tohumu diyorlar, aslan peçesi diyorlar, deneyin tabi ki ama sakın biosteron dhea'yı ve aginmax women ı unutmayın. Bunlar gerçekten çok işe yarıyor. biosteronu eczaneden, arginmax'ı da gnc shoplardan yada netteki sitesinden alabilirsiniz.
Ben önce soğan kürü yapmayı düşünüyorum, ki içimde kalan giden bir şey varsa atsın diye.Bir ara yapmıştım ve kanamamı epey artırmıştı soğan kürü. Faydasını gördüm yani. Sonraki ay da aslan pençesi hayıt tohumu içerim. Belki bal tarçın çörekotu da yerim bilmiyorum. Ama Arginmax women, biosteron , folik asit her gün alıyorum.

Kızlar, yumurta kalites için, bal tarçın çörekotu karışımı diyorlar, hayıt tohumu diyorlar, aslan peçesi diyorlar, deneyin tabi ki ama sakın biosteron dhea'yı ve aginmax women ı unutmayın. Bunlar gerçekten çok işe yarıyor. biosteronu eczaneden, arginmax'ı da gnc shoplardan yada netteki sitesinden alabilirsiniz.
Ben önce soğan kürü yapmayı düşünüyorum, ki içimde kalan giden bir şey varsa atsın diye.Bir ara yapmıştım ve kanamamı epey artırmıştı soğan kürü. Faydasını gördüm yani. Sonraki ay da aslan pençesi hayıt tohumu içerim. Belki bal tarçın çörekotu da yerim bilmiyorum. Ama Arginmax women, biosteron , folik asit her gün alıyorum.

bal tarçın çörekotuna başladım bu ay... dün doktorum 3 ay sonra gel dondurulmuşları deneyelim diyor diğerlerini gelecek ay alayım hepsi karışmasın her ay birini olur mu :D

Bilgilendirme icin teşekkür ederim.Çarşamba gunu tekrar tahlil istediler.ilaçları bugün kestim.umarım düşüş olur.yükselmesini beklerken ne hale geldim:(
Bir dahaki tüp bebek tedavisi ne zaman başlayabilir acaba.ayrıca çarşamba yine böyle 2 sayı yükselirse ne demek oluyor benim durumum sizce?
canım bunda adet olacaksın. bu adetten sonraki adetinle başlayabilirsin. memorialde öyle başladım ben. şubatta ilk denemem oldu. 4 martta kimyasal gebelik. adet oldum ve nisanda tekrar başladım. bence ara vermemek daha iyi oluyor. vücut hazırlanmış oluyor. canım üzülme. dış gebelik daha kötü. küretaj olmak zorunda kalıyorlar. tüp-yumurtalık alınıyor. en azından zararsız atlatmış oluyoruz. inş sen de benim gibi 2. de hamile kalırsın Allah'ın izniyle...

merhaba bebişimiz nasıl? sağlığın yerindedir umarım görünce seni merak ettim sorayım dedim

merhaba canım. bebişimiz iyi çok şükür. sizleri bekliyoruz. hadi siz de inş. hamile kalın da bizi takip edin. sizlere dua ediyorum. 2. denemenizi şartlar elveriyorsa yaptırın arkadaşlar. kimyasaldan sonra hamile kalma şansı daha yüksek galiba.

canım bunda adet olacaksın. bu adetten sonraki adetinle başlayabilirsin. memorialde öyle başladım ben. şubatta ilk denemem oldu. 4 martta kimyasal gebelik. adet oldum ve nisanda tekrar başladım. bence ara vermemek daha iyi oluyor. vücut hazırlanmış oluyor. canım üzülme. dış gebelik daha kötü. küretaj olmak zorunda kalıyorlar. tüp-yumurtalık alınıyor. en azından zararsız atlatmış oluyoruz. inş sen de benim gibi 2. de hamile kalırsın Allah'ın izniyle...

merhaba canım. bebişimiz iyi çok şükür. sizleri bekliyoruz. hadi siz de inş. hamile kalın da bizi takip edin. sizlere dua ediyorum. 2. denemenizi şartlar elveriyorsa yaptırın arkadaşlar. kimyasaldan sonra hamile kalma şansı daha yüksek galiba.

cok tesekkur ederım sanırım bugun reglı oluyorum.yarın tekrar tahlıl gunum umarım dususe gecmıstırde dıs gebelık korkum bıter.kımyasal gebelıkten sonra da hamıle kalınabılıyor o zaman .cok sevındım.sıze ve bebegınıze kucak dolusu sevgıler.....

Back
X