Şimdi de izin sorunu !?

Ne derse desinler zaten gidip illa goreceksiniz belli
Girmekte sıkıntı yapmamissiniz zaten öncelik sırası olmuş.
Ve siz 2 ay kalmissiniz adam haklı bence

Ev meselesi geçmeden dün ayrı bir olay yaşadım .Bilmiyorum adam sabrımı mi siniyor bu ara ??

Eski konularimda var ama kısaca geçeyim .Ben Ocak - Mart arası 2 ay ailemde kaldım Bursa'da .Oradan da biraz tartışmalı bir şekilde eşimin ailesine geçtim 8 gün kadar .

2 yıl önce büyük bir tartışma yaşandı ailesiyle eşim annesi dışında gorusmuyor kimseyle annesiyle de mesafeli fakat ben gittiğimde herkes gayet iyiydi ,ilimliydi özür filan dioedikelri için gittim ..

Neyse benim ailem çok mu matah derseniz değil ,ben 10 günden fazla kalınca burnumdan geliyor ve geldi de tabi eşime bajsetnedim .Ama annem kavga çıkardı ve bana önce İzmir'e gidin ondan sonra buraya gelin orda Sana yine kötü davranirjarsa gelmeyin istemiyorum ben strese giriyorum zaten kizalrda ( kardeşlerim) rahat hareket edemiyor .X(eşim) bize sürekli hadi birlikte suaray gidelim mi filan deyip strese sokuyor biz gezmeyi sevmiyoruz filan diye bağırdı çağırdı .

Eşimin ailesi tam tersi herşeye uyum sağlarlar o konuda ve misafir ağır gelmez .Bizim sorun baskaydi ve buna rağmen bu gidisimde çok dah aiyi agirlandim qileme göre ne yalan söyleyeyim :/

Şimdi eşim dün diyor ki Ankara'ya ugrayip gidelim (orada arkadaşımız var )ona ugrariz hem dinleniriz biraz Ankara'yı gezer onu da görür devam ederiz .Bende oradan Bursa'ya geçelim önce birkaç gün kalıp ordan İzmir'e gidelim dedim .

Sen ailende 2 ay kaldın ben 1 yıldır kimseyi görmüyorum önce İzmir'e geçelim filan dedi .Benimde tepem attı yani Ankara'ya kadar gelip oradan iznire gitmek daha saçma yani

Önce Bursa'ya gidelim senin o ailenin ne yapacagi belli olmuyor bari kafam rahatken kendi memleketime gideyim hem ben o terbiyesiz insanların yüzune bsktiysam sende eşek gibi Bursa'ya geleceksin diye carlqdim .

Telefonda vs arayıp soruyor bir sorun yok ama gelmekten kaçınıyor gibi düşündüm bilmiyorum sadece gülümser gibi yüzüme bakıp dinledi tek kelime etnedi .Birkaç gün önce oğluma qnneanenye gidecegiz sonra bababnenye geçeceğiz vs diye konuşuyordu .

Yani saçma değil mi Ankara'ya gelip oradan Bursa'ya gecmektense yolu uzatıp önce İzmir'e gitmek ?? Yine s.dik yarışina mi giriyorum su ev mevzusuna olan sinirimden bilmiyorum ??

Yani önce İzmir'e gitmek istemekte haklı mı
İkinizin ailesine de gitmeyin bence annenin o lafından sonra sen zaten gitme görümcende msj atmış kakaladınız falan iki taraflada görüşmemek en iyisi
Baska biyere tatile gidin başbaşa

Ne derse desinler zaten gidip illa goreceksiniz belli
Girmekte sıkıntı yapmamissiniz zaten öncelik sırası olmuş.
Ve siz 2 ay kalmissiniz adam haklı bence
8-9 gün kadar onun ailesine de gittim eşim olmadan .Bu yüzden Bursa'da 2-3 gün kalıp kalan 15-16 günü eşime bırakıyorum .
Yani şuan o fırsatı verirsem işine gelecek ve tüm tatili de onun ailesiyle geçirmek istemiyorum açıkçası .Çünkü benim ailemde haketmiyor onlar da ...Ve maalesef tatil mantığı ailerlwrke vakit geçirmek sanan bir eşim var

İkinizin ailesine de gitmeyin bence annenin o lafından sonra sen zaten gitme görümcende msj atmış kakaladınız falan iki taraflada görüşmemek en iyisi
Baska biyere tatile gidin başbaşa
Ah keşke ama eşimin mantığı ;zaten yıl notu uzaktayiz eee ailelerden uzagiz .Başka zaman ikimiz bişey yaparız ama aileleri hep göremeyiz ....tamam tabiki aileleri de görelim ama sıkılıyorum artık .

Back
X