Hayırdır bu aralar perdeyle bozmuşsun?ufak dokunuşlar hem eve hemde bize iyi geliyor.yatak odanın perdesi güzel olmuş.eskisi geçici gibi duruyordu zaten böyle daha güzel olmuş.iyi günlerde kullan canım.bu arada eğer sende beğendiysen yorumları oku ama değişimyapma.önemli olan senin zevkindir.
canım yeni tüllere bayıldım. ama fon bana ağır geldi. tabii senin eve göre uyumludur. hayırlı olsun. çok güzel olmuş.
canım fonun da tülünde çok güzel olmuş..çok kaliteli ve asil duruyor fotodan bile belli oluyor.güle güle kullan hayırlı olsunbu arada bende perde ve halı manyaklığı var odaların perdelerini değiştiririm halılarını değiştiririm.mesela şu an salonda iki halı olmasından sıkıldım malum yazda geldi birini oturma odasına aldım.yatak odamın perdesini oğlumun odasına taktım yatak odamın yedeği var onu taktım.bu tarz değişiklşikleri çok seviyorum ruhuma iyi geliyor sende bendensin
Bak abla bunlar çok güzel olmuşlar bence hiç elleme kalsın
geçmiş olsun canım,bu gidişle bende olursam şaşmam.ama ben bu zevkim yüzünden bel ve boyun fıtığı oldum belirtmeden geçmiyim eylülcüm
canımm ben çok beğendim bak bunlar çok güzel olmuşş gerçekten harikaa :)
güle güle kullan inşallah
sevgiler
senin yorumun önemli benim için ,zevkli ve düzenlisin ,bu yüzden fikrini almak istedim ,vallahi ben beğendim ,resimlere farklı çıkıyor birazda, gerçeği tabi daha farklı bana güzel geldi gören arkadaşlarım da beğendi ...çok sağol yorumun için canım..
Ay sağol canım benim yorumu önemsediğin için.sende öylesin zevkli düzenli ve nokta atışı yorumlar..resimlerde evet farklı çıkıyor benim evimde öyle tam net çıkmamıştı renkler desenler.bencede güzel olmuş perden kanatlarda güzel olmuş.yatak odasına her tarz yakışıyor.sade de klasikte şatafatta.orası özel oda herşey yakışır kesinlikle.
yatak odam değişecek yakında ,önce mutfak ,merdiven ve yatak odası ,sıralama bu şu anda ,önümüzdeki kışa kadar evi baya bir elden geçirmeyi planlıyorum ,bakalım inş istediğim gibi olur .öptüm seni canım.bu arada amedia sen istanbulda değildin dimi ,yalnışmı hatırlıyorum,yoksa ist ataşehir mi demiştin unutmuşum.
istanbul canım çatalca ,epey uzağız ama umarım birgün tanışma şansımız olur.İstanbul sancaktepedeyim canım.sen?
canın sağolsun veririm tabi :) genelde değişimli kullanırım ,sıkıldıkça değişir,eşim karışmaz güzel olmuş der,çünkü kendi paramla yaparım :) seviyorum ben ya napim .yeni hali güzel olmuş
güle güle kullan
peki çoğunluk beğenmezse bu tülleri napıcaksın
beğenmediklerini bana gönder dermişim
ben de değişiklik yapmayı severim ama halı ve tül, her zaman değişicek şeyler değil
ben küçük şeyler değiştirdiğim zaman bile eşim "gene mi değiştirdin" diyo
bide tülleri değiştirsem adam kalp krizi geçirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?