şimdi de yatak odası tülümü değiştirdim :))

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
44
selam kızlar dünkü mutfak tülü kargaşasından sonra onu kaldırdım ,ama tülle kafayı bozmuş olsam gerek ki şimdi de yatak odamın tülleri değişti

zaten onlar geçiciydi ,öylesine aceleden takılmış camlar boş kalmasın diye uyduruk eski evimin tülleri ,şimdi yenisini yaptırdım ,bir bakın bakalım bir fikir verin ,olmuşmu diye ,eğer olmadı derseniz yada desenini filan beğenmeseniz ,çoğunluğa göre başka yaptırıcam

şimdi şu eski hali

bu da yeni hali ,terastaki zımbırtıları görmeyin ,atılacak bu hafta sonu

bu diğer pencerenin eski hali

bu da yeni hali

hadi bakalım fikirlere açığım

Hayırdır bu aralar perdeyle bozmuşsun?ufak dokunuşlar hem eve hemde bize iyi geliyor.yatak odanın perdesi güzel olmuş.eskisi geçici gibi duruyordu zaten böyle daha güzel olmuş.iyi günlerde kullan canım.bu arada eğer sende beğendiysen yorumları oku ama değişimyapma.önemli olan senin zevkindir.

canım yeni tüllere bayıldım. ama fon bana ağır geldi. tabii senin eve göre uyumludur. hayırlı olsun. çok güzel olmuş.

senin yorumun önemli benim için ,zevkli ve düzenlisin ,bu yüzden fikrini almak istedim ,vallahi ben beğendim ,resimlere farklı çıkıyor birazda, gerçeği tabi daha farklı bana güzel geldi gören arkadaşlarım da beğendi ...çok sağol yorumun için canım..

canım yeni tüllere bayıldım. ama fon bana ağır geldi. tabii senin eve göre uyumludur. hayırlı olsun. çok güzel olmuş.

canım yatak örtüm filan fona uygun ,yatak odamda büyük ,o yüzden ,birde ben seviyorum bu tarz yatak odasında özellikle ..sağol beğenmene sevindim ..

canım fonun da tülünde çok güzel olmuş..çok kaliteli ve asil duruyor fotodan bile belli oluyor.güle güle kullan hayırlı olsun bu arada bende perde ve halı manyaklığı var odaların perdelerini değiştiririm halılarını değiştiririm.mesela şu an salonda iki halı olmasından sıkıldım malum yazda geldi birini oturma odasına aldım.yatak odamın perdesini oğlumun odasına taktım yatak odamın yedeği var onu taktım.bu tarz değişiklşikleri çok seviyorum ruhuma iyi geliyor sende bendensin

hahaha aynı ben ,habire değişir yedek halılar serilir ,salon halısı oturma odasına gider ,tüller değişir filan ,ne bileyim sıkılıyorum aynı şeyleri görmekten,iyi böyle ya ,psikolojik açıdan

canımm ben çok beğendim bak bunlar çok güzel olmuşş gerçekten harikaa :)
güle güle kullan inşallah

sevgiler

canımm ben çok beğendim bak bunlar çok güzel olmuşş gerçekten harikaa :)
güle güle kullan inşallah

sevgiler

gerçekten güzel olmuşmu canım ya,ay yorumlar güzel geldikçe bende bir ısındım tüllere,beğenmiştim aslında ama aklımda başka modeller de kalmıştı.o zaman sıkılana kadar bunlarla devam.

Ay sağol canım benim yorumu önemsediğin için.sende öylesin zevkli düzenli ve nokta atışı yorumlar..resimlerde evet farklı çıkıyor benim evimde öyle tam net çıkmamıştı renkler desenler.bencede güzel olmuş perden kanatlarda güzel olmuş.yatak odasına her tarz yakışıyor.sade de klasikte şatafatta.orası özel oda herşey yakışır kesinlikle.

yatak odam değişecek yakında ,önce mutfak ,merdiven ve yatak odası ,sıralama bu şu anda ,önümüzdeki kışa kadar evi baya bir elden geçirmeyi planlıyorum ,bakalım inş istediğim gibi olur .öptüm seni canım.bu arada amedia sen istanbulda değildin dimi ,yalnışmı hatırlıyorum,yoksa ist ataşehir mi demiştin unutmuşum.

Son halı cok hos olmus gercekten artık degısıme gerek yok bence

İstanbul sancaktepedeyim canım.sen?

yeni hali güzel olmuş
güle güle kullan

peki çoğunluk beğenmezse bu tülleri napıcaksın
beğenmediklerini bana gönder dermişim

ben de değişiklik yapmayı severim ama halı ve tül, her zaman değişicek şeyler değil
ben küçük şeyler değiştirdiğim zaman bile eşim "gene mi değiştirdin" diyo
bide tülleri değiştirsem adam kalp krizi geçirir

İstanbul sancaktepedeyim canım.sen?
istanbul canım çatalca ,epey uzağız ama umarım birgün tanışma şansımız olur.
canın sağolsun veririm tabi :) genelde değişimli kullanırım ,sıkıldıkça değişir,eşim karışmaz güzel olmuş der,çünkü kendi paramla yaparım :) seviyorum ben ya napim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…