bu durumda işten ayrilmak daha iyi olur sanki. Allah şifa versin kayinvalidenize. Allah korusun kotu bir sey olsa sonra daha cok pisman olursunuzMerhaba bayanlar .
Hayırlı Cumalar öncelikle.
Allah insana büyük laflarını öyle bir yediriyor ki ;
Kayınvalideme 10 gün önce İLERİ EVRE OVER CA teşhisi kondu.Yarın kemoterapiye başlanacak. Önce 4 kür kemoterapi sonra ağır ve riskli bir ameliyat ardından kemoterapiye devam.Yolumuz uzun anlayacağınız.
Ben burda herkese Allah kv yi dert diye yaratmış diye cak cak öterdim , kv yle oturana çık kurtul deli misin derdim.Büyük konuşmuşum
İşimden ayrılmak zorundayım. Kayınvalideme başkası baksa bile benim çocuklar ortada kalacak bakıcı tutsam aldığım maaş bakıcıya gidecek. Velhasıl kelam işler tersine döndü.
Akşam annemle konuştuk(1 aydır bende kalıyorlardı) bana dedikleri aynen şunlar;
--Biz memlekete dönmeden düzenini kur kızım ,iki evi boşaltıp büyük bi ev tutun kayınpederin kirayı ödesin sende işten ayrıl hem kaynanana hem çocuklarına bak. Yazık o kadına da senden başka kimsesi yok sen bakmam dersen aranıza soğukluk girer.10 gündür benimde aklımdan geçen bunlardı zaten.
Ama işte korkuyorum ; işim çok rahat bırakmak istemiyorum , 5 yıldır çalışıyorum alıştım şimdi evde sıkılmaktan korkuyorum, hem kayınvalideme hem çocuklarıma yetememekten korkuyorum, bu kadar şeyin arasında benim ne hale geleceğimi düşünerek korkuyorum. Hayallerime geç kalmaktan korkuyorum.
Öyle işte ...
(Edit:Eşimler iki kardeş bi ablası var sadece)
Benim şahsi fikrim, kv de annen sayılır kendi annen olsa ne yapacaksan şimdi de aynısını yapmalısın. Bu günlerin yarını da var kendi çocuklarımız aynı durumda bize bakmasalar ne hissederdik.. ki çok büyük sevap böyle düşün. Sabretmeye çalış inşallah tez zamanda da iyileşir.
kv ile ne sorunun olursa olsun hastalıkta unutulması gerekir. Şahsi fikrim bu yönde tabiki asla yapamam vs dersen haklı yönlerin elbette vardır senin de.
Ama her türlü yine de hasta bakıcı tutmanız ve iyi ilgilenmeniz gerekir diye düşünüyorum kolay bi hastalık değil
Ablası da çocuğundan ötürü bakamıyorsa size kalıyor zaten
Bakıcı tutma gibi bir imkan yok mu ?
Veya kayınpeder bakamaz mı ?
Yaşları kaç ?
Bende nefret edıyorum ama Allah koruusun bir gün hastalansa bakıcak olan biziz
Ablasıyla ortaklaşa baksanız?
ablasının cocugu varsa , konu sahibininde cocugu var
Ona dikkt edemedim.Özel bir çocuk yazmış. Aynı şey değil hak verirsiniz ki.
Ozaman o bakıcı hem kv hem çocuklarınıza baksa ?Ona bakıcı tutsak benim çocuklar nolacak.
Kayınpeder parkinson ve diyabet hastası kendine bile zor yetiyor.
Kayınvalide 58 kayınpeder 61 yaşında.
Ablasının küçük çocuğu özel bi çocuk o yapamaz alıp evine bakamaz yani.
Ona bakıcı tutsak benim çocuklar nolacak.
Kayınpeder parkinson ve diyabet hastası kendine bile zor yetiyor.
Kayınvalide 58 kayınpeder 61 yaşında.
Ablasının küçük çocuğu özel bi çocuk o yapamaz alıp evine bakamaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?