Şimdi durum şöyle ;

DeliHA35

... T Ü R K ...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
1.517
5.981
158
Merhaba bayanlar .
Hayırlı Cumalar öncelikle.
Allah insana büyük laflarını öyle bir yediriyor ki ;
Kayınvalideme 10 gün önce İLERİ EVRE OVER CA teşhisi kondu.Yarın kemoterapiye başlanacak. Önce 4 kür kemoterapi sonra ağır ve riskli bir ameliyat ardından kemoterapiye devam.Yolumuz uzun anlayacağınız.
Ben burda herkese Allah kv yi dert diye yaratmış diye cak cak öterdim , kv yle oturana çık kurtul deli misin derdim.Büyük konuşmuşum
İşimden ayrılmak zorundayım. Kayınvalideme başkası baksa bile benim çocuklar ortada kalacak bakıcı tutsam aldığım maaş bakıcıya gidecek. Velhasıl kelam işler tersine döndü.
Akşam annemle konuştuk(1 aydır bende kalıyorlardı) bana dedikleri aynen şunlar;
--Biz memlekete dönmeden düzenini kur kızım ,iki evi boşaltıp büyük bi ev tutun kayınpederin kirayı ödesin sende işten ayrıl hem kaynanana hem çocuklarına bak. Yazık o kadına da senden başka kimsesi yok sen bakmam dersen aranıza soğukluk girer.10 gündür benimde aklımdan geçen bunlardı zaten.
Ama işte korkuyorum ; işim çok rahat bırakmak istemiyorum , 5 yıldır çalışıyorum alıştım şimdi evde sıkılmaktan korkuyorum, hem kayınvalideme hem çocuklarıma yetememekten korkuyorum, bu kadar şeyin arasında benim ne hale geleceğimi düşünerek korkuyorum. Hayallerime geç kalmaktan korkuyorum.

Öyle işte ...

(Edit:Eşimler iki kardeş bi ablası var sadece)
Detaylar;Biri 8 diğeri 3 yaşında iki kızım var.Büyük kızım 2. sınıfa gidiyor.Maaşım ortalama 1700 tl hafta içi sabah 9 akşam 5 çalışıyorum. En can alıcı nokta şu ki ; ben ve çocuklarım özel sigortalıyız.Sigorta imkanımız çok güzel tek kafamı kurcalayan yanı burası .

Müdürümle konuşup ücretsiz izin istesem olur mu ki? Sigortam devam eder en azından.

1000-1200 arası hepsine bakacak birini bulabilirim sanki.En azından çevremde bunu yapabilecek insanlar var.

Biraz önce müdürümle görüştüm ; ücretsiz izin kullanabilirsin işten ayrılmanı istemem dedi.Ben stresten bu ihtimali hiç düşünmemiştim çok sağolun

Son düzenleme:
Bakıcı tutma gibi bir imkan yok mu ?
Veya kayınpeder bakamaz mı ?
Yaşları kaç ?

Bende nefret edıyorum ama Allah koruusun bir gün hastalansa bakıcak olan biziz
Ablasıyla ortaklaşa baksanız?

bu durumda işten ayrilmak daha iyi olur sanki. Allah şifa versin kayinvalidenize. Allah korusun kotu bir sey olsa sonra daha cok pisman olursunuz

Siz işinizden ayrılıp kv'nize niye bakıyorsunuz anlamadım. Madem 2 kardeşler eşin, dönüşümlü bakın görümcen ile hem sizde işinizden olmazsınız bu zamanda iş bulmak zor.

Benim şahsi fikrim, kv de annen sayılır kendi annen olsa ne yapacaksan şimdi de aynısını yapmalısın. Bu günlerin yarını da var kendi çocuklarımız aynı durumda bize bakmasalar ne hissederdik.. ki çok büyük sevap böyle düşün. Sabretmeye çalış inşallah tez zamanda da iyileşir.

kv ile ne sorunun olursa olsun hastalıkta unutulması gerekir. Şahsi fikrim bu yönde tabiki asla yapamam vs dersen haklı yönlerin elbette vardır senin de.
Ama her türlü yine de hasta bakıcı tutmanız ve iyi ilgilenmeniz gerekir diye düşünüyorum kolay bi hastalık değil

Ablası da çocuğundan ötürü bakamıyorsa size kalıyor zaten

bence işi bırakmanız normal degil, heleki kayınvalideniz için ... iş bi kadının garantisidir.
yarın bir gün çok pişman olursunuz.

bakıcı tutun bence kayınvalidenize.
aranızda kötü şeyler gectiysede bakmak zorunda degilsiniz.
zorundalk diye bişi yok.

ablasının cocugu varsa , konu sahibininde cocugu var

Bakıcı tutma gibi bir imkan yok mu ?
Veya kayınpeder bakamaz mı ?
Yaşları kaç ?

Bende nefret edıyorum ama Allah koruusun bir gün hastalansa bakıcak olan biziz
Ablasıyla ortaklaşa baksanız?

Ona bakıcı tutsak benim çocuklar nolacak.
Kayınpeder parkinson ve diyabet hastası kendine bile zor yetiyor.
Kayınvalide 58 kayınpeder 61 yaşında.
Ablasının küçük çocuğu özel bi çocuk o yapamaz alıp evine bakamaz yani.

Ozaman o bakıcı hem kv hem çocuklarınıza baksa ?

Allah şifa versin.sınavınız böyle demek ki.ama başka yolu da var.esiniz ve ablası para verip bakıcı tutsun.sadece size yüklemesinler.zor olur maddi açıdan.hem çocuklara hem kaynananiza bakacak biri bulunmaz mi acaba.gorumceniz çalışmiyisa aynı eve geçin o gelip sizde baksin annesine.siz de işinize devam edin geldikten sonra yanında olursunuz.zor bir durum

Zor bir karar ama bi bakıcı tutsanız kp le ortak.
Aynı eve yerleşseniz.
Sen yine işine gidip gelsen ama akşamları yanlarında olmuş olsan.

Bir anda bırakıp bunca yükün altına girersen bunalıma girersin, aman bana bulaşmasınlar desen vicdanen büyük rahatsızlık..

Allah şifa versin.

ablası ,eşiniz ve kp niz ortak bakıcı parasını karsılayabilir bence?.kp in geliri var mmı?

Çocuklarınıza Kv mi bakıyordu

Ben öyle anladım da

Eğer öyle ise başka yol yok gibi

Çocuklara bakıcı baksa Kv kendisine bakabilecek mi

Yani bir ay öncesine kadar iyiymiş galiba ama şimdi kemo ile ağırlaşır mı

Bir de annen evleri birleştirin vs demiş de Allah gecinden versin Kv e bir şey olursa Kp de ömür boyu sizinle mi kalacak

Evler bir kere birleşince anne vefat etti baba sen artık ayrı eve git denmez ki

Canım kim ne dese boş. Burayı dinlememeni tamamen kendini,aklını ve vicdanını dinlemeni öneririm. Bana göre yazıktır bakman gerekir. Ama yarın bir gün burnundan gelir sonra boşanma noktasına gelirsiniz. Bu senin ruhsal durumuna bağlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…