Allah razı olsun. Böyle cümlelere ihtiyacım vardı
siz kararınızı vermişsiniz gibi ama bence bile bile ateşe gidiyorsunuz
kayınvaldeye bakmak için işinizi bırakmayın
bir günlük değil , siz şimdi çalışan bayansınız , işi bıraktınız daha büyük bir eve de geçseniz evde eşiniz kayınpeder kaynana , çocuk bütün gün yıka pişir başka işiniz olmayacak böyle bir hayatı göze alabiliyor musunuz ?
görümcenizin özel durumda olan çocuğu var diyorsunuz ama tam zamanlı bakamasa da yine size destek olmalı bence
ben burda kayınvalde için sizden başka fedakarlık yapan birini göremiyorum
haa bazı kadınlar sırf mecbur oldugu için çalışıyor siz de öyleyseniz çalışsam da olur çalışmasam da diyorsanız onu bilemem ama ben kendimi düşünürsem çalışmaya aşığım ve evde yapamam
kayınpederın maddi durumu iyi ise bence cok büyük avantaj daha ne olsun
size yakın bir yere taşınsınlar sürekli siz de ilgilenin ama kesinlikle onlarla aynı eve kapanmayın çok pişman olursunuz geri dönüşü de olmaz
kayınpeder de hastaymış hem kendine hem de kayınvaldeye bakacak bakıcı tutsun olmadı siz de yardım edin
siz de gerekirse tüm maaşınız bakıcıya da gitse cocuklarınıza bakıcı bulun
sonucta hep bakıcı olacak değil ya bu çocuklar büyüyecek okula/kreşe de gidecek
ayrıca kematorapi alan insanlar sadece aldıkları zaman kötü oluyorlar onun dısında hep yatalara düşmüyorlar yani kayınvaldeniz kematorapi almadıgı zamanlarda gayet zinde olabilir ve sizi evde bunaltabilir
bizim sülale bütün kuşak kanser hastası, göğsü alınan var her türlü kanseri gördük, kematorapi, ışın bütün tedavileri oldular, onun dısındaki zamanlarda iyiler yani hep yataklarda değiller
yaşlılar hastalar kaynana kayınpeder anne baba bunlar iyi hoş başımızın tacı ama onlar yaşayacakları kadar yaşamışlar biz daha genciz neden onlara bakmak için kendi hayatımızdan vazgeçelim ?
zalim değilim bakalım edelim ama biz de yaşayalım değil mi ?
maddi imkan da varsa bence içinden cıkılır, işten çıkmaktan başka çareniz yokmuş gibi durmayın bence .