- 4 Mayıs 2016
- 3.002
- 8.168
- 158
- 28
Konuyu okuyunca aynı şeyi düşündüm yani kimin kimden önce gideceğini bilemeyiz ama kadına bir şey olursa ne olacak dedim kendi kendimeÇocuklarınıza Kv mi bakıyordu
Ben öyle anladım da
Eğer öyle ise başka yol yok gibi
Çocuklara bakıcı baksa Kv kendisine bakabilecek mi
Yani bir ay öncesine kadar iyiymiş galiba ama şimdi kemo ile ağırlaşır mı
Bir de annen evleri birleştirin vs demiş de Allah gecinden versin Kv e bir şey olursa Kp de ömür boyu sizinle mi kalacak
Evler bir kere birleşince anne vefat etti baba sen artık ayrı eve git denmez ki
Yani kayinvalideniz sizin çocuklarınıza baktı,bakıyordu.O zaman herkoyun kendi bacağından asılır diyemezsiniz.Ya eşiniz ayrılacak işten ya siz.Esiniz kamuda çalışıyorsa refakatçi izni de alabilir bu surecteOna bakıcı tutsak benim çocuklar nolacak.
Kayınpeder parkinson ve diyabet hastası kendine bile zor yetiyor.
Kayınvalide 58 kayınpeder 61 yaşında.
Ablasının küçük çocuğu özel bi çocuk o yapamaz alıp evine bakamaz yani.
ablası ,eşiniz ve kp niz ortak bakıcı parasını karsılayabilir bence?.kp in geliri var mmı?
ablası nerde yaşıyor kv ile çocuklara bakıcı tutsanız dicem ama bence düşüncenizde çok mantıklı geldiMerhaba bayanlar .
Hayırlı Cumalar öncelikle.
Allah insana büyük laflarını öyle bir yediriyor ki ;
Kayınvalideme 10 gün önce İLERİ EVRE OVER CA teşhisi kondu.Yarın kemoterapiye başlanacak. Önce 4 kür kemoterapi sonra ağır ve riskli bir ameliyat ardından kemoterapiye devam.Yolumuz uzun anlayacağınız.
Ben burda herkese Allah kv yi dert diye yaratmış diye cak cak öterdim , kv yle oturana çık kurtul deli misin derdim.Büyük konuşmuşum
İşimden ayrılmak zorundayım. Kayınvalideme başkası baksa bile benim çocuklar ortada kalacak bakıcı tutsam aldığım maaş bakıcıya gidecek. Velhasıl kelam işler tersine döndü.
Akşam annemle konuştuk(1 aydır bende kalıyorlardı) bana dedikleri aynen şunlar;
--Biz memlekete dönmeden düzenini kur kızım ,iki evi boşaltıp büyük bi ev tutun kayınpederin kirayı ödesin sende işten ayrıl hem kaynanana hem çocuklarına bak. Yazık o kadına da senden başka kimsesi yok sen bakmam dersen aranıza soğukluk girer.10 gündür benimde aklımdan geçen bunlardı zaten.
Ama işte korkuyorum ; işim çok rahat bırakmak istemiyorum , 5 yıldır çalışıyorum alıştım şimdi evde sıkılmaktan korkuyorum, hem kayınvalideme hem çocuklarıma yetememekten korkuyorum, bu kadar şeyin arasında benim ne hale geleceğimi düşünerek korkuyorum. Hayallerime geç kalmaktan korkuyorum.
Öyle işte ...
(Edit:Eşimler iki kardeş bi ablası var sadece)
Konuyu okuyunca aynı şeyi düşündüm yani kimin kimden önce gideceğini bilemeyiz ama kadına bir şey olursa ne olacak dedim kendi kendime
size kızı gibi davrandı mı peki?Kayınpederin geliri çok iyi mesele para değil aslında. Dediğiniz gibi vicdanım rahat olmaz onu öyle başkasına bırakınca.
Kayınpederin geliri çok iyi mesele para değil aslında. Dediğiniz gibi vicdanım rahat olmaz onu öyle başkasına bırakınca.
Evet çocuklarıma kayınvalidem bakıyordu.Kendi başına yapamaz kendine bakamaz yani.Görünüşte hala çok iyi ağrısı acısı hiçbişeyi yok sadece yorgundu 1 senedir hep yorgundu.Rutin kontrolde çıktı 4. evre yumurtalık kanseri içini tamamen sarmış karaciğerde dahilÇocuklarınıza Kv mi bakıyordu
Ben öyle anladım da
Eğer öyle ise başka yol yok gibi
Çocuklara bakıcı baksa Kv kendisine bakabilecek mi
Yani bir ay öncesine kadar iyiymiş galiba ama şimdi kemo ile ağırlaşır mı
Bir de annen evleri birleştirin vs demiş de Allah gecinden versin Kv e bir şey olursa Kp de ömür boyu sizinle mi kalacak
Evler bir kere birleşince anne vefat etti baba sen artık ayrı eve git denmez ki
Ah arkadaşım mevzu o değil ki.. kaç kadın şanslı sanki kaynana yönünden. 7 yıldır kadın her fırsatta boşatcam sizi demekten vazgeçmedi. Yaptıklarını anlatsam inanamazsın ama Allah elden ayaktan düşürmesin hasta olsa elbet bakıcam ben bu kadına.. herkes karakteri merhameti vicdanı kadar insan. Ben yardımcı olmasam huzursuzluktan ölürüm.. ki 2 defa ameliyat oldu 2sinde de ben baktım. Nankörse vefasızsa o onun ayıbı..size kızı gibi davrandı mı peki?
Ah arkadaşım mevzu o değil ki.. kaç kadın şanslı sanki kaynana yönünden. 7 yıldır kadın her fırsatta boşatcam sizi demekten vazgeçmedi. Yaptıklarını anlatsam inanamazsın ama Allah elden ayaktan düşürmesin hasta olsa elbet bakıcam ben bu kadına.. herkes karakteri merhameti vicdanı kadar insan. Ben yardımcı olmasam huzursuzluktan ölürüm.. ki 2 defa ameliyat oldu 2sinde de ben baktım. Nankörse vefasızsa o onun ayıbı..
Allah razı olsun. Böyle cümlelere ihtiyacım vardıKayinvalidemle iyi anlassak da birbirimizi sevmeyiz. Ben 7 yıllık evliyim bir kere kayinvalideme sarılıp kucaklamadim. O da bana.
Sizin durumunuz benim başıma gelmiş olsaydı bakardim kayinvalideme hemde bebekler gibi bakardim o kadar da güveniyorum kendime.
Sizde üstesinden gelirsiniz bence. Allah şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?