Şimdi herşeyi aileme nasıl anlatırım...

herşey kesinleşinceye kadar işinden sakın ayrılma daha çok boşluğa düşersin. biryerde çocuğun var diye okudum bilmiyorum eğer çocuğun varsada hiç işinden ayrılma yanına yatılı bir kadın tutarsın çocuğunada bakar. yada ailenden biri yanına gelirse daha iyi olur.

aslında büyük hata...2 günlük insan için ilk terkettiğimiz genelde ailemiz oluyor...aslında alınacak dersler büyük, çok büyük hata her kim olursa olsun, sizi ne kadar severse sevsin hiçbir insan için ailenizi terketmeyin....2 tatlı söze kanmayın hemen, ve ailenizin onay vermediği biriyle yola çıkmayın...erkek çok bulunur ama aile bulunmaz...

şimdi arkadaşım tabiri caizse senin durumun 2 ucu b...... değnek...hiçbir fikir veremiyorum sadece allah yardımcın olsun diyorum..

Canım öncelikle güçlü ol. İşine sarıl ve unutma ki hatalar biz kullar içindir. Düştüğün yerden geri ayağa kalk. Allah yar ve yardımcın olsun... Başka da bir şey söyleyemiyorum. Dua edeceğim senin için.

Ben bu yazdıklarınızdan şu sonucu çıkartmak istiyorum. İnsanlar birbirini sevebilir hatta çok sevebilir ama herkes ayrı bir bireydir ve öncelikle kendisi için yaşar. Erkek arkadaşınız canını feda edecek kadar sizi çok sevdiği söylemiş. Böyle bir şey mümkün mü? Kimse kimse için canını feda etmez. Siz onun için canınızı feda eder misiniz? Örneğin yaptıklarına göz yumabilir misiniz? İşler dayanılmaz hale gelince herkes kendi yoluna gider. Böyle masallara inanmamak gerekiyor. Hatta böyle bir şey duyunca bunu doğru yorumlamak gerekiyor. Yani benimle şu anda çok mutlu hissediyor, birlikte bir gelecek düşünüyor, belli sınırlar içinde bana ve sıkıntılarıma katlanır. Ama o kadar. Daha fazlası gerçekleri yansıtmıyor bence.

Umarım en acısız şekilde bu sıkıntılı durumu atlatırsınız.

Back
X