- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi prensesilya
-
İnşallah bebiştendir kuzum. Benimde ilk gün öyleydi şuan bile var bu belirtiler biraz daha bekle test yap derimKızlar benim adetimi 1 gün geçti ama karnım çok çok az ağrıyor agrımıyor gibi yani ama akıntım çok var sürekli ıslaklık hissediyorum bide gazım çok var sebebi ne olabilir ki sizce
Kıyamam canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Oyy canım benim içine doğmuştur belkide. İnşallah gönlünden geçen olur. Sağlıklı sıhhatli evlat olsun inşallah
Oyy hadi paşanız geliyor yani :) Allâh bağışlasın kuzucum benim çok sevndm :)Canimm erkekmis dr soyledii yenii :)
Amin kuzum inşallah hepimizin
Canim yazilari bastan sona okudum geçmiş olsun.bende bu yoldayim tekrar anne olmak istiyorum iki aydir çalismalar hizlica devam ediyor :) bklm ne zamn kalirim benimde sat 28inde rabbim herkezin yardimcisi olsun dogum zor hamilelik zor bebek buyutmek en zoru butun yollardan geçtim ama bu acilara ragmen zahmete ragmen onun bi kojusunu içine çekiyorsun herseyi unutup gidiyorsun annelik bu işte canlarr :)
Oyy hadi paşanız geliyor yani :) Allâh bağışlasın kuzucum benim çok sevndm :)
Bizim dahaa çoook var kii :) ama yazarım kuzucumm :)Amin yavrumm seninki de belli olunca yazmayi unutmaaa :*
Kızlar benim adetimi 1 gün geçti ama karnım çok çok az ağrıyor agrımıyor gibi yani ama akıntım çok var sürekli ıslaklık hissediyorum bide gazım çok var sebebi ne olabilir ki sizce
Bizim dahaa çoook var kii :) ama yazarım kuzucumm :)
Hemdee hiç daha kesemizi göremedik, yarın görücez inşallah :) sen beta kaçken kalp atışı duydun kuzumOlsunnn kuzum ben beklerimmm (= gecmiorr günler gecmiooorr (=
Merhaba kizlar benim de adet gecikmemin 5. Gunuydu, idrar testinde negatif cikti, dayanamadim doktora gittim kan testi sonucunu az once telefonda ogrendim 33.4. Doktor çıkmış ancak yarin gorusebilecegim. Ne demek oluyor, hamile miyim kizlar cok heyecanlandim yaa
Hemdee hiç daha kesemizi göremedik, yarın görücez inşallah :) sen beta kaçken kalp atışı duydun kuzum
Kizlar ne var ne yok kimseden ses cikmadi uzun zamandir keyifler yerinde mi? Bebisler nasil?
Anladım kuzum benim bugün beta 3805 çıktı, doktor sonuca göre ultrason bakalım dedi. Yarın gideceğim ultrason için arkadaşlar kese görünebilir dedi. Heyecanlıym yarın 5+5 olucaz inşallah görürüm..Canim notlarima bakayim bi sn (=
Baktimm ben unutuyorum da ondan her dr a gittigimde bi kagidim var yaziyorum yavrum tavsiye ederim sen de yaz.
Keseyi 6 haftalikken gormusum.
Kalbini 7 hafta 2 günlükken dinlemisim.
Ama beta testi yapmadiklari icin o donemler betalar notlarimda yok canimm
Saol canımm teşekkür ederimm hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim inşallahCanim hayirli olsunn (=
Bole haberlere cok seviniyorummmmm coookk (=
Sagolasin canim bklm eyer kalirsam yazarim zaten :)Allah gonlune gore versin canim inşallah tez zamanda hamile kalirsinn.
Ben cuma suresini cok okuyordum bence sen de oku.play stora cuma suresi yaz en usttekiyi indir.ve dinle ordan da takip et.
Herşeyin basi dua bence.
İnşallah guzel haberlerini bekliyormm
ohhh ne guzel 2nizde ogrenmissiniz cinsiyetlerini bebislerinizin...ben de gecen hafta gittim ama doktor bisey demedi
Azcik tatil yaptim da ondan giremedim uzun bir sure ama artik burdayim sık sık haberlesiriz :)Kizzz nirdesin sen sen de benim gibi arada kayboluyorsun he (=
Ayrintili ultrasona girdim 3 gun once herseyine tek tek bakiyolar sukur bi sorun cikmadi. Birde 2 gundur hareketlerini hissediyorum o kalp atisi gibi hissedipte heycandan deliye dondugum anlari hatirliyorumda o his bu hissin yaninda bir hicmis meğer. Esim soruyor nasil hissediyosun diye kizim icerde sanki kapi tiklatiyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?