Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Kızlar benim adetimi 1 gün geçti ama karnım çok çok az ağrıyor agrımıyor gibi yani ama akıntım çok var sürekli ıslaklık hissediyorum bide gazım çok var sebebi ne olabilir ki sizce
İnşallah bebiştendir kuzum. Benimde ilk gün öyleydi şuan bile var bu belirtiler biraz daha bekle test yap derim

Allah gonlune gore versin canim inşallah tez zamanda hamile kalirsinn.
Ben cuma suresini cok okuyordum bence sen de oku.play stora cuma suresi yaz en usttekiyi indir.ve dinle ordan da takip et.

Herşeyin basi dua bence.
İnşallah guzel haberlerini bekliyormm

Kızlar benim adetimi 1 gün geçti ama karnım çok çok az ağrıyor agrımıyor gibi yani ama akıntım çok var sürekli ıslaklık hissediyorum bide gazım çok var sebebi ne olabilir ki sizce

Kizz bi kac gun bekle bence.bi gun gecikmis daha.ya benim en son 10 gun gecikti sonra hasta olmustum.ve o son tarihim oldu.
Bi kac kisinin daha basina gelmis boyle.
Herkeste farkli sanirim ama belirtilerin hem regl hem hamilelik belirtilerine benziyo cnm acele etme az sabret bize de haber et inşallah hamilesindir :)

Canim hayirli olsunn (=
Bole haberlere cok seviniyorummmmm coookk (=

Hemdee hiç daha kesemizi göremedik, yarın görücez inşallah :) sen beta kaçken kalp atışı duydun kuzum

Canim notlarima bakayim bi sn (=

Baktimm ben unutuyorum da ondan her dr a gittigimde bi kagidim var yaziyorum yavrum tavsiye ederim sen de yaz.

Keseyi 6 haftalikken gormusum.
Kalbini 7 hafta 2 günlükken dinlemisim.
Ama beta testi yapmadiklari icin o donemler betalar notlarimda yok canimm

Anladım kuzum benim bugün beta 3805 çıktı, doktor sonuca göre ultrason bakalım dedi. Yarın gideceğim ultrason için arkadaşlar kese görünebilir dedi. Heyecanlıym yarın 5+5 olucaz inşallah görürüm..

Sagolasin canim bklm eyer kalirsam yazarim zaten :)

Ayrintili ultrasona girdim 3 gun once herseyine tek tek bakiyolar sukur bi sorun cikmadi. Birde 2 gundur hareketlerini hissediyorum o kalp atisi gibi hissedipte heycandan deliye dondugum anlari hatirliyorumda o his bu hissin yaninda bir hicmis meğer. Esim soruyor nasil hissediyosun diye kizim icerde sanki kapi tiklatiyor diyorum

Tatil nasildi canim iyi olmus tatile ciktiginiz sevindimm:)
Ben daha hissedemiyorum ya hareketleri , sen ne zaman hissetmeye başladın canim?

Benim 17.hafta simdi.
Bi de bu ara kalp carpintisi basladi bende.
İki adim atiyorum nefes nefese kaliyorum.
Kalp dr una mi gitsem diye dusunmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…