Simdi heyecandan bayilcam bu ne demek ?

Tatil guzel olmaz mi hic :) hareketlerini 3 4 gundur hissediyorum doktorum demisti zaten 18.haftadan sonra hissedersin diye dedigi gibide oldu haftaya sende hissetmeye baslarsin insallah. Nefes nefese kalma olayi bendede var ne merdiven ne yokus cikabiliyorum evde bile biraz fazla is yaptığımda kalbim carpiyo bu aylarda boyleysek artik 7 8 aylari dusunemiyorum

Selam Canım, böbrek büyümesi belirtilerin nelerdi? Bende 20 haftalık hamileyim ve sol böbreğimde çok ağrı var randevuma da 1 hafta var daha sana da geçmiş olsun bu arada.

Selam Canım, böbrek büyümesi belirtilerin nelerdi? Bende 20 haftalık hamileyim ve sol böbreğimde çok ağrı var randevuma da 1 hafta var daha sana da geçmiş olsun bu arada.

Aleykumselamm canim simdi gordum msjlarii.
Bobrekteki belirtilerim sanki bicakla icini oyuyorlardi bobregimin.benim sag bobrekti.
Agri kesici yarim saat cok az hafifletiodu sonra ayni.genelde geceleri daha cok tutuyordu sancı.
1 haftada gecti bende.serum fln da bi ise yaramio.bi arkadasimda da olmus hamileliginde,onun da tam 1 hafta sürmüş.

Simdi nasilsin inşallah geçer bi an evvel.cok zor bi agri hatta agri degil sancı

Ya bende de sanki bole ay nasi anlatsam canim yaaa bole bisi hissediyorum da sanki su baloncugu patlio gibi icimde.evet aynen bu.ama gaz mi bebek mi bilemiyorum iste :)

Gündüzleri ara ara bıçak saplanıyor gibi oluyor, geceleri de dediğin gibi sanki oyuyorlar böbreğimi cuma günü doktoruma soracağım bakalım. Sen Nasıl oldun geçti mi.

Gündüzleri ara ara bıçak saplanıyor gibi oluyor, geceleri de dediğin gibi sanki oyuyorlar böbreğimi cuma günü doktoruma soracağım bakalım. Sen Nasıl oldun geçti mi.

Canim ben simdi cok sukur iyiyim.ben acillerde gezdim kac gun.serum fln hicbi ise yaramadi.gunden gune sanci saatlerim azaldi.3 saatte bi 5 saatte bi gibi geceleri.1 hafta surdu tam ve gecti.bende bobrekte buyume cikmisti.inşallah kum tas fln degildir senin de.ki hamilelikte olan bisiymis bobrek büyümesi.gecer inşallah.gidince haber et.cok gecmis olsun canim

Caniq

Caniim internetten sonucuma baktim simdi yoldayim dr a gidiyorum hem sonuclari alicam çıktısını hem de soracagm :)
Sonuca internetten baktiniz ya kan verdiğiniz gün içinde mi baktiniz yoksa oda ertesi gün mu çıktı ? Bende yarın kan vercem ama cuma günü çıkacak sonuç internette daha erken çıkıyorsa eğer değeri ogrensem yeterli yani

Bi dahakine daha dikkatli dinlicemm o zaman :) cok hissedemiyorum daha.bi kere oldu işte kuzum.
Bugun de tatanoz oldum canim kolum sizliyo su an.1 ay sonra bi tatanoz daha olcakmisimmm
Bende carsamba gunu gitcem asi icin herkes cok agri ates falan oldugunu soyluyor senin nasil gecti canim birde erken yapmışlar sanki sana 20.haftadan sonra yapiliyor

Evet internette daha cabuk gorunuyor zaten o yuzden buraya sormustum canim sonucumu gorunce.aksamustu fln gorunur seninki gerci simdiye kadar coktaann ogrenmissindir hayirli haberlerini bekliyorummmmm :*

Bende carsamba gunu gitcem asi icin herkes cok agri ates falan oldugunu soyluyor senin nasil gecti canim birde erken yapmışlar sanki sana 20.haftadan sonra yapiliyor

Canimm beni hemsire aradi.saglik ocagindaki.hemen cagirdi.gittim ben de.simdi ben tam 20.haftadayim dr kayıtlarına gore.
Ates fln olmadi.vurulurken de acimadi bosuna korkmusum.sadece ertesi gunu agridi kolum.bugun daha iyi.ağrı yok gibi.korkulacak bisi yokmus beni bi ark cok korkutmustu sakin sakin git canim sen de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…