- 24 Mayıs 2016
- 138
- 156
- 18
- Konu Sahibi prensesilya
-
Tatil guzel olmaz mi hic :) hareketlerini 3 4 gundur hissediyorum doktorum demisti zaten 18.haftadan sonra hissedersin diye dedigi gibide oldu haftaya sende hissetmeye baslarsin insallah. Nefes nefese kalma olayi bendede var ne merdiven ne yokus cikabiliyorum evde bile biraz fazla is yaptığımda kalbim carpiyo bu aylarda boyleysek artik 7 8 aylari dusunemiyorumTatil nasildi canim iyi olmus tatile ciktiginiz sevindimm:)
Ben daha hissedemiyorum ya hareketleri , sen ne zaman hissetmeye başladın canim?
Benim 17.hafta simdi.
Bi de bu ara kalp carpintisi basladi bende.
İki adim atiyorum nefes nefese kaliyorum.
Kalp dr una mi gitsem diye dusunmeye basladim
Hayirlisi olsun canin eli ayagi duzgun saglikli olsunda hic onemli degil insallah allah kalbine gore verirmalesef bu sefer göstermedi 10 gun sonra sonuclanacakmis test
Canim benim cok teşekkürler aslinda daha iyiyim diyebilirim.bende bobrek buyumesi çıktı.1 haftam onun ağrılariyla bogusmakla gecti.
Serum,igne ne varsa yedim.bi hafta sürdü.simdi daha iyiyim cok sukur.
15.haftaya girdim canim cok sukur.
Erkege benziomus.bu cuma dr randevum var inşallah kesin söyler.ben a101den mavi mavi şeyler aldim bile bebek seyleri:)
_bana erkekmis gibi gelio canim oyle hissediorum:)
Selam Canım, böbrek büyümesi belirtilerin nelerdi? Bende 20 haftalık hamileyim ve sol böbreğimde çok ağrı var randevuma da 1 hafta var dahasana da geçmiş olsun bu arada.
selam cumartesi oglumun sunnet dugunu var onun telasi var bu gunlerde doktora hafta gidebilirim ancak ama bem kızım olsun istiyorum..tabii once saglikla dogsum da ..,
doktor pazartesi erkek olabilir dedi yarin 3lu test icin tekrar gidecehim bakalim bu sefer ne denecek??
Tatil guzel olmaz mi hic :) hareketlerini 3 4 gundur hissediyorum doktorum demisti zaten 18.haftadan sonra hissedersin diye dedigi gibide oldu haftaya sende hissetmeye baslarsin insallah. Nefes nefese kalma olayi bendede var ne merdiven ne yokus cikabiliyorum evde bile biraz fazla is yaptığımda kalbim carpiyo bu aylarda boyleysek artik 7 8 aylari dusunemiyorum
Aleykumselamm canim simdi gordum msjlarii.
Bobrekteki belirtilerim sanki bicakla icini oyuyorlardi bobregimin.benim sag bobrekti.
Agri kesici yarim saat cok az hafifletiodu sonra ayni.genelde geceleri daha cok tutuyordu sancı.
1 haftada gecti bende.serum fln da bi ise yaramio.bi arkadasimda da olmus hamileliginde,onun da tam 1 hafta sürmüş.
Simdi nasilsin inşallah geçer bi an evvel.cok zor bi agri hatta agri degil sancı
Bebek o bebek bende ilk ole hissetmistim simdi tekmeler atiyo saatlerce uzanip dinlemek istiyorumYa bende de sanki bole ay nasi anlatsam canim yaaa bole bisi hissediyorum da sanki su baloncugu patlio gibi icimde.evet aynen bu.ama gaz mi bebek mi bilemiyorum iste :)
Gündüzleri ara ara bıçak saplanıyor gibi oluyor, geceleri de dediğin gibi sanki oyuyorlar böbreğimicuma günü doktoruma soracağım bakalım. Sen Nasıl oldun geçti mi.
Bebek o bebek bende ilk ole hissetmistim simdi tekmeler atiyo saatlerce uzanip dinlemek istiyorum
Sonuca internetten baktiniz ya kan verdiğiniz gün içinde mi baktiniz yoksa oda ertesi gün mu çıktı ? Bende yarın kan vercem ama cuma günü çıkacak sonuç internette daha erken çıkıyorsa eğer değeri ogrensem yeterli yaniCaniq
Caniim internetten sonucuma baktim simdi yoldayim dr a gidiyorum hem sonuclari alicam çıktısını hem de soracagm :)
Hamilesin tebriklerHormon
Beta- hCG 683.78 < 1.20
Kizlarr bu ne demek ? Sonucum buu
Bende carsamba gunu gitcem asi icin herkes cok agri ates falan oldugunu soyluyor senin nasil gecti canim birde erken yapmışlar sanki sana 20.haftadan sonra yapiliyorBi dahakine daha dikkatli dinlicemm o zaman :) cok hissedemiyorum daha.bi kere oldu işte kuzum.
Bugun de tatanoz oldum canim kolum sizliyo su an.1 ay sonra bi tatanoz daha olcakmisimmm
Evet internette daha cabuk gorunuyor zaten o yuzden buraya sormustum canim sonucumu gorunce.aksamustu fln gorunur seninki gerci simdiye kadar coktaann ogrenmissindir hayirli haberlerini bekliyorummmmm :*acaresra .!.:Sonuca internetten baktiniz ya kan verdiğiniz gün içinde mi baktiniz yoksa oda ertesi gün mu çıktı ? Bende yarın kan vercem ama cuma günü çıkacak sonuç internette daha erken çıkıyorsa eğer değeri ogrensem yeterli yani
Bende carsamba gunu gitcem asi icin herkes cok agri ates falan oldugunu soyluyor senin nasil gecti canim birde erken yapmışlar sanki sana 20.haftadan sonra yapiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?