- 24 Mayıs 2016
- 138
- 156
- 18
- Konu Sahibi prensesilya
-
ben iyiyim.... 12. haftanin icindeyim... bugun 2li testimi yaptirdim,haftyaa persembe belli olacak sonucu.. ultrasonda doktor olumsuz birsey demedi..keyfimiz yerinde yani...siz de durumlar nasil cinsiyet ogrenen yazssinn lutfen..Kizlar ne var ne yok kimseden ses cikmadi uzun zamandir keyifler yerinde mi? Bebisler nasil?
Benimde 2li test normal cikti sorun yok sukur zaten ense kalinligi 2nin ustunde olmayinca bisi cikmiyor. Cinsiyetini bende ogrenemedim bir sonraki kontroldeymisben iyiyim.... 12. haftanin icindeyim... bugun 2li testimi yaptirdim,haftyaa persembe belli olacak sonucu.. ultrasonda doktor olumsuz birsey demedi..keyfimiz yerinde yani...siz de durumlar nasil cinsiyet ogrenen yazssinn lutfen..
bugun tam 8 haftalik minigim...seker raporu cikti simdi her öğün öncesi ve 1 saat sonrasi şekerimi ölçüp bir deftere kaydediyorum...perşembe tarlusal raporunu almaya gideceğim sonra da endokronolojiye gidip seker sonuclarimi gostermem lazim ultrason yok bu aralar cuma gunu gelismeleri mutlaka yaz buraya guzel haberlerini duyalim....
ben iyiyim.... 12. haftanin icindeyim... bugun 2li testimi yaptirdim,haftyaa persembe belli olacak sonucu.. ultrasonda doktor olumsuz birsey demedi..keyfimiz yerinde yani...siz de durumlar nasil cinsiyet ogrenen yazssinn lutfen..
Kizlar ne var ne yok kimseden ses cikmadi uzun zamandir keyifler yerinde mi? Bebisler nasil?
15.haftaya girdik ve bebisimin bugun kiz oldugunu ogrendimmmmmm :)
prensesilya tatlım nasılsın? İlk test zamanlarında yardımcı olmuştum zeliha ben :) maşallah maşallah 14 haftalık olmşsunuz, cinsiyetiniz belli mi merak ettm.
Kıyamam canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Oyy canım benim içine doğmuştur belkide. İnşallah gönlünden geçen olur. Sağlıklı sıhhatli evlat olsun inşallahCanim benim cok teşekkürler aslinda daha iyiyim diyebilirim.bende bobrek buyumesi çıktı.1 haftam onun ağrılariyla bogusmakla gecti.
Serum,igne ne varsa yedim.bi hafta sürdü.simdi daha iyiyim cok sukur.
15.haftaya girdim canim cok sukur.
Erkege benziomus.bu cuma dr randevum var inşallah kesin söyler.ben a101den mavi mavi şeyler aldim bile bebek seyleri:)
_bana erkekmis gibi gelio canim oyle hissediorum:)
Hamilesin btnem hayırlısı olsun ama çok küçük daha. Büyük ihtimalle geç döllenme olmuşsun :) 2_3 haftalık olabilr belkide daha küçük :)Merhaba kizlar benim de adet gecikmemin 5. Gunuydu, idrar testinde negatif cikti, dayanamadim doktora gittim kan testi sonucunu az once telefonda ogrendim 33.4. Doktor çıkmış ancak yarin gorusebilecegim. Ne demek oluyor, hamile miyim kizlar cok heyecanlandim yaa
Insallah canım yaa teşekkür ederim cevabin için :) inşallah bi aksilik cikmadan hayirlisiyla devam eder siz de dualarinizda bana da yer verin. Allah isteyen herkese hayirli bebekler nasip etsinmHamilesin btnem hayırlısı olsun ama çok küçük daha. Büyük ihtimalle geç döllenme olmuşsun :) 2_3 haftalık olabilr belkide daha küçük :)
Amin canım sende bizlere dua et hamişin duası çabuk kabul olurmuş :) benimde geçti adet dua et btnem bebişim olsun :)Insallah canım yaa teşekkür ederim cevabin için :) inşallah bi aksilik cikmadan hayirlisiyla devam eder siz de dualarinizda bana da yer verin. Allah isteyen herkese hayirli bebekler nasip etsinm
Insallah canim yaa senin de olsun bebisin de hamileligimizi beraber deneyimlerimizi paylasarak gecirelim saglikla inşallah :)Amin canım sende bizlere dua et hamişin duası çabuk kabul olurmuş :) benimde geçti adet dua et btnem bebişim olsun :)
İnşallah canım çok isterim vallahi :)Insallah canim yaa senin de olsun bebisin de hamileligimizi beraber deneyimlerimizi paylasarak gecirelim saglikla inşallah :)
Canim yazilari bastan sona okudum geçmiş olsun.bende bu yoldayim tekrar anne olmak istiyorum iki aydir çalismalar hizlica devam ediyor :) bklm ne zamn kalirim benimde sat 28inde rabbim herkezin yardimcisi olsun dogum zor hamilelik zor bebek buyutmek en zoru butun yollardan geçtim ama bu acilara ragmen zahmete ragmen onun bi kojusunu içine çekiyorsun herseyi unutup gidiyorsun annelik bu işte canlarr :)Canim benim cok teşekkürler aslinda daha iyiyim diyebilirim.bende bobrek buyumesi çıktı.1 haftam onun ağrılariyla bogusmakla gecti.
Serum,igne ne varsa yedim.bi hafta sürdü.simdi daha iyiyim cok sukur.
15.haftaya girdim canim cok sukur.
Erkege benziomus.bu cuma dr randevum var inşallah kesin söyler.ben a101den mavi mavi şeyler aldim bile bebek seyleri:)
_bana erkekmis gibi gelio canim oyle hissediorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?