- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
- Konu Sahibi prensesilya
-
Inşallah güzel haberler le döneceksin merak etme zaten yarında kan verince daha kan verme bence 10 gün sonra veya 2 hafta sonra gider güzelce kalp atışını görürsün inşallah...Canim cok sagolasinn.
Yavrum ilk bebegin hayirli olsun oncelikle.
2.ye uzuldum kalbi durdu dedin ya Allahim bi daha yaşatmasın.
Sağlıkla gelsin inşallah yoldaki bebegin de :)
Benim 680 de 6 gunluk gecikmeye gore cok düşükmüş.belki gec dollenmistir dese ben kafaya takmazdim ama gelismeyebilir bakicaz demesi beni deli etti dun iste.
Yarin inşallah binleri görürüm dualarınızı esirgemeyin canlarrr :*
:*
Inşallah güzel haberler le döneceksin merak etme zaten yarında kan verince daha kan verme bence 10 gün sonra veya 2 hafta sonra gider güzelce kalp atışını görürsün inşallah...
Hepimiz bebisleri sağ salim hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah canım :)İnşallah canim zaten sol koldan verdim sira sag kolda daha da kol kalmadi morariyo cokah inşallah o gunler de gelir kalbini duyacagm gunler....sen de kucagina alirsin inşallah canimmm hayirlisiyla :*
Iyi geceler canlar benim sat 12 nisan 14 nisanda bhcg 620 cikti doktor deger guzel tekrar olcmeye gerek yok dedi ama icim kipir kipir durmak bilmiyo bir turlu yarin gitcem hastaneye bakalim bu sefer nolcak 26sina kadar olurum meraktan
Canım istersen bekle zaten şimdi karından gözükmez kese ama vajinal gözükebilir.pazartesi gidersen artmış olur değerin karından bakar keseyeKizlar 1600 olmus hcg.
680di 2 gun once.
Bu sabah kan vermistim.
Dr a gostermeme gerek var mi ?
2 katina çıkmış
Hastane cok uzak gitmesem olur mu acil cvpp nolurrr
Canım istersen bekle zaten şimdi karından gözükmez kese ama vajinal gözükebilir.pazartesi gidersen artmış olur değerin karından bakar keseye
Tebrikler
tebrikler artışın çok güzel bence bugün gitme pazartesi allahın izniyle keseyi de görürsün ozman gitKizlar 1600 olmus hcg.
680di 2 gun once.
Bu sabah kan vermistim.
Dr a gostermeme gerek var mi ?
2 katina çıkmış
Hastane cok uzak gitmesem olur mu acil cvpp nolurrr
Canim bende hastaneden yeni geldim o yuzden bakamadim asiri kalabalik benim hcg 5700 olmus karindan bakti 7mm kese var dedi 2 hafta sonra kalp atislari olurmus yine bekliycez anliyacagin. Senin degerde guzel 2 kat olmus iste masallah
Bende birakamiyorum canim ya esim cok kiziyo hatta aksamlari kavga ediyoruz 1 2 nefes zor cekiyorum annem duysa oldurur biraktim saniyo nasil yapcam bilmiyorumMaşallah canim seninki de cok güzel artis.
Saglikla devam etsin inşallah.
Şu sigarayi birakabilsem bi de ya puf
Özel de de olsa daha çok küçük olduğu için net birsey söyleyemez doktorlar ama 3-5 gün oynar bir şey olmaz bak ben ovulasyon günümü biliyorum onunla uyumulu ama sat a göre 10 gün geriden geliyor korkulacak birsey yok zaten ilerleyen haftalarda arayı kapatıyor keratalar...Bide anlamadigim bisi var kan degerine gore 5 haftalik sata gore 5+3 ama doktor 4 dedi hic bir sey anlamadim ben bu isten en guzeli ozel hastaneye gitmek haftaya cuma ozele giderim devlet hastanesindeki doktorlarin agzindan laf alabilmek mucize gibi bisey :)
Hayırlı olsun değerin çok güzel artmış maşallah bence 2 hafta sonra gidin keseyi kalp atışını ortak görün dayanabilirim diyorsanız yoksa bir kaç hafta sürekli git gel yapacaksınız maalesef bu süreç sabır istiyor... Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin... umarım sigaranın ne korkunç etkileri olduğunu düşünüp bir an önce sogursunuz...Teşekkürler kizlar hala kac haftalik ogrenemedim zatenkese icin de haftaya gidecekmisim.folik asit yazdi bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?