- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
Santiye isi 3 yildan uzun surecegi tahmin ediliyor. Dolayisiyla ben giderim seni de aldirirm diyor ama ben oralarda dogum yapabilir miyim iste bunlari hic bilmiyorumAfrika ulkesindeki surekli bir is, degil mi?yani proje bazli falan degil? Surekli ise neden beraber gitmiyorsunuz? Hamile kadin birakilir mi hic? Anlamadim valla.
Yok yok arastirdik onla isimiz olmaz zaten. Iste bi muddet idare et belki seni aldirirm gazındaAz gelismis afrika ulkesi diyince is saglayan tek bir sahsiyet geldi aklima umarim tahmin ettigim kisiye hizmet degildir bu.
Sizi nasil birakip gidebilecek hayret bu adamlara babalik dersi verilmesi lazim ilk okulda
Bendeki hata hep kacamak davrandim olmaz o is vazgecer uzar hemen olmaz falan diye. Tahmin edemedim hemen sonuclanacaginiKeşke bastan konuşaymışsınız açıkça
Ben ailesiyle iyi anlaşsamda istemezdim, babanın faydası olsada ne kadar ve ne zamana kadar olabilirki
Ben senin yerinde olsam gitmesini istemezdim, baktım başımamı kalkıyo bende üste çıkardım 5 aylık hamile karını gitmeye kalkıyorsun yalnız bırakıyorsun üstelik ne kadar kalacağın bile belli degil falan diye...
devletlerler arasi yapilan anlasmalar gereği yapilacak bir fabrika isi. Yurtdisinda calisan pek cok mühendis var santiyelerde. Kara para aklama pek mantikli gelmediKizmayin ama az gelismis Afrika ulkelerinde anca para aklama isleri vardir, aman dikkat!!
Sen üzülecegine o üzülsün bosver ( seni,seninde rahat edebileceğin birinin yanına emanet etmeden bunu düşünmesi yüzünden diyorum) hamile bi kadın özellikle sonlara doğru yalnız bırakılmazBendeki hata hep kacamak davrandim olmaz o is vazgecer uzar hemen olmaz falan diye. Tahmin edemedim hemen sonuclanacagini
Aynen dediginiz gibi destekledigimi düşünmüş ama ben yan cizdim su an. Para iyi bir meblağ. Proje uzun ama tabi birakip gelse de gelinir. Beni aldirmak gibi bir fikri var ama olur mu olmaz mi? Bir yanim gitsin birkac ay baksin diyor on yargili olmayalim diyor. Catladi kafam yani ☺Hayırlısı demişsiniz ... bende bunu gelince konuşuruz olarak algılamazdım .
Sonrada hevesini kırmamak için pek asıl düşüncelerinizi söylememişsiniz ... bu durumda da "eşim beni destekliyor" diye düşünürdüm.
Şimdi işten çıkmış tam gidecek , gitme demişsiniz... tamam demiş .
Bu saatten sonra ben olsam bu sefer gerçekten " hayırlısı" derdim .
2-3 aylık geçici bir proje ise ; doğuma yakın yanınıza gelebilecekse ; o X $ sizin için şu aşamada reddedilemeyecek bir teklif ise ... ya da zaten bir süre sonra sizi de aldırabilecekse...
Gidebilir.
Arkadaslar gecen hafta sehirdisindaydim o sirada esim telefonda dediki yurtdisinda bir is var(az gelismis Afrika ulkesi) ben de gelince konusuruz anlaminda hayirlisi dedim. Bu sirada basvuruyu yaptim dedi. Neyse ben eve geldim esim surekli hevesli hevesli soyle maas soyle imkan falan. Hevesini de kirmak istemedim ama tabiki gitmesini istemedim. Ayrica 5 aylik gebeyim annem hayatta degil esimin ailesiyle pek iyi anlasamam kardesim ve babam baska sehirlerde. Velhasil bugun adamların aradigini soyledi x dolara anlastim dedi. Ama bu sirada mevcut isini birakmis cunku adamlar hemen gelmesini istiyormus. Ben isi biraktigini bilmiyordim. Benim hatam acik konusmamak oldu pek ihtimal vermedim gideceğine. Ama onun isi birakip hemen vize pasaport icin basvuracagini bilmiyordum sinirlendim bana haber vermedigi icin. Simdi ben aglayip sizlayinca tamam gitmiyim dedi ama tavir yapiyor. Tekrar is arama derdine de dusecek. Bu arada ben isten cikartildim falan. Zorluklar bizi bekliyor. Bir yanim diyor ki bir kac ay gitsin baksin belki beni de aldirir. Ya da vazgecer kendi doner. Cunku gitme desem omur boyu soyler bunu. Git dersem ben babamin evine giderim belki orda dogum yaparim ama babamin bana bir faydasi olmaz. Off şaşırdım siz napardiniz
Beni de aldirmak niyetinde sonraki asamada ama once kendi gidip gormek istiyor. Yani aslinda ben gider miyim onu da bilmiyorum hani gelismis ulke olsa neyse deSen neden gitmiyosun??
Doğru düzgün konuşamadan direk uygulamaya geçmesi elbette yanlışAynen dediginiz gibi destekledigimi düşünmüş ama ben yan cizdim su an. Para iyi bir meblağ. Proje uzun ama tabi birakip gelse de gelinir. Beni aldirmak gibi bir fikri var ama olur mu olmaz mi? Bir yanim gitsin birkac ay baksin diyor on yargili olmayalim diyor. Catladi kafam yani ☺
Ne demek ben gidermiyim bilmiyorum.Beni de aldirmak niyetinde sonraki asamada ama once kendi gidip gormek istiyor. Yani aslinda ben gider miyim onu da bilmiyorum hani gelismis ulke olsa neyse de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?