Simdi karsimda

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kizlar
Gecen hafta sevglimle tartistik ve bu yuzden bulusmadik bu haftada bulustuk ve sabah bi olay yuzunden 5saattir etrafa tavana bakiyorum hic konusmuyoruz. Sabah bulustuk benim bir arkdasim var konusmuyoruz onla konusun falan dedi bende istemiyorum dedm ben blusma ayarlicam drdi bende gelmicrm dedm oda tamam selin ben zafer takiliriz selinin kuzeni tugcede gelir dedi ve guldu bu bugun degl bana hep ayni muhabbeti yapiyor o kiz tugce zaten herkesin sevgilisine bakan bi kiz cikan bi kzi bana resmen tugce takilirim dedi bunu bugun soylese hadi saka yapti gelmem icin dicem ama bugun degil her zaman soyliyor ve bende sinirlendim oda saka yaptm falan dedi ama su zamana kdr konusmuyo sus pus benim mi konusmam lazim kim hakli ben anlamiyorum gercekten iliskimiz bitiyormu neden artik her blusmamizda bir sorun cikiyor ?? Herseyi karsilikli yapan bi insan benim sevglm 2mizin fotosu varsa profilde ben dgistrdigm an oda degistiriyor ne zaman tartissak hic konusmusmuyor hep susuyor anlayamiyorm
Gercekten

Sevgilinin karşısında kendini çok küçük düşürme derim. O zamanında sana böyle bir şaka yapmış belli ki sen uyarmamışsın ki hala daha aynı şakayı sürdürebiliyor. Ama sen tavrını koysan böyle birşeyin şakasını dahi kaldıramayacağını söylesen o zaman işler farklılaşır. Ya sana değer verdiği için ilişkiniz saygı çerçevesinde devam eder yada senden ayrılmak üzere bahaneler arıyordur ve oda bahanesi olur.

Benim 6 yıldır ilişkim var ve 2 aydır nişanlıyım. Nişanlım bana asla o tarz şaka yapamaz. Yaparsa ne olacağını bildiği için

yaşlar küçük sanırım, yoksa olgun bir ilişki olsa böyle uzatmazsınız.
açık açık söyle bana tuğçe ile ilgili şaka yapman beni üzüyor diye.

Sevgilin ergen ya da ergenlikten çıkamamış.
Sen düşün böyle biri için üzülmeye değer mi değmez mi?

Sevgilinize bu tur esprilerden hoslanmadiginiz soyleyin, ve tekrarlanmamasini isteyin...
Bu ergen triplerle iliski yurutulmez, bana kalirsa oturun konusun...
Bu arada yazdiginiz cok zor anlasiliyor...

23yasina girecek 2ay sonra. Bilmiyorum suan ilerisi olurmu

İlerisi senin elinde,ya sevgilin konuşmalarını hal ve hareketlerini düzeltecek.Ciddi bir ilişki bu tip şakaları -şaka bile değil artık sevgilin bunu blöf olarak kullanıyor sana karşı-kaldıramaz.

Her sakanin icinde bir gercek vardir.
gercekten bir gercek vardir... bunu zamanla goreceksin canim. Bence o kiza ilgi duyuyor yoksa niye ayni sacma sakayi tekrarlasin. Sen boyle sakalar yapiyo musun ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…