Şimdi Kendimi Nasıl Toparlayacağım?

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Direk konuya gireceğim.Çok ama çok kötüyüm.Buraya konu açmıştım,c2den biriyle tanıştım ve 1 yıldır konuşuyoruz diye.Son 2 haftada çok değişti,günaydın ve iyi geceler dışında bir şey yazmıyordu.Eskiden sesimi duyduğu an bile mutlu olurdu,ben bırakacağım zaman bırakma diye ağlamıştı.Ben de kıyamayıp bırakamamıştım.Onun için çok fazla şey yaptım.Yurda geç kaldı meraktan öldüm,aç kaldı ben burada bir şey yiyemedim.Düşük aldı,ben gaz verdim çalışsın diye .Gece acaba bana neden böyle davranıyor diye düşünmekten uyuyamadım.Yaşadığım yere geldi,beni görmeden gitti söylediği bahanelerle inandım.Şimdi bana sevgilim var,artık onunla ilgileneceğim diyip bıraktı.Onun yüzünden finallere tam odaklanamadım,birçok dersim bütünlemeye kaldı.Canım çok yanıyor,onu unutup hayatıma devam etmek istiyorum.Nasıl yapacağım?

C2 ne bi fikrim yok ama anladıgım kadarıyla yüzyüze görüşme olmamış. Bence Sende ki aşk degil sadece alışkanlık. Birlikte vakit geçirmediğin için aslında gerçek onu tanımıyosun. Hayallerinle hayallerinde ki erkek yaptın onu. 1-2 ay boşlukta hissedersin ama emin ol unutman hiç zor olmayacak. Kendine ugrasacak baska seyler bul.
Vakit geçirip muhabbet edebilecegin biri de olabilir.:

Ben sadece onun için yaptığım fedakarlıklara çok üzülüyorum.Sevgilisiyim gibi davrandı bana,sonrada hiçbir şey olmamış gibi artık konuşmayalım demesi çok zoruma gitti.

Hep öyle olur zaten
Senin bırakmaya kıyamadığın
En zor anında seni bırakır
İnanasın gelmez
Evet ya hala inanamıyorum.Sesimi duyunca mutlu olan,biraz geç girsem wpye merak Edip mesaj atan,beni bırakma diye ağlayan kişi şimdi sevgili bulunca beni direk gözden çıkardı.Çok üzüldüm ve büyük bir ders oldu bana.

Evet
Sanırım 21 yaşındasın
Bundan sora daha dikkatli ol ve erkeklere senelerini harcama
Ben de iki erkeğe üçer yıl ve üstünden altı senemi verdim
Genç olduğun için şanslısın
Ve gram üzülmene değmez
Yaşım büyük olsa napardım die düşün ve önüne bak

Aldığım dersi unutmadan önüme bakacağım

Şimdi dibe vurmuş hissediyorsun ya hani...
Şöyle söyleyeyim, bir oğlum var,karnimda da bir kizim var hamileyim.. ve terkedildim.. boşanıyorum. Dibe vurdum öldüm bittim demiyorum öldürmeyen güçlendirir diyip yoluma bakıyorum şu halime rağmen gülebiliyorum.. yapmayın Allah askina . Allah kullarını özgür yaratmıştır gelip biri hayatini mahvetsin diye degil. Kendinize bunu yapmayın hem de henüz yeni tanıdığınız biri icin

Durumunuza çok üzüldüm,güçlü duruşunuzda bir kadına yakışan en güzel duruş İnşallah çocuklarınızla çok mutlu bir hayatınız olur

Yüzyüze gelmediğin insanı nasıl seviyorsun?
Bu sevgi değil
Adam boş vakitlerini senle değerlendirmiş işte
Sende yoluna bak boşver

Sevgililikten ziyade annesi gibi davranmışsiniz sanki. O kadar fedakâr,verici olunca karşıdaki de zalimleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…