- 9 Eylül 2018
- 5.494
- 24.402
- 548
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Ee tabiki en basinda sana soyleyip durustce mertce bitirebilirdi.. once soguk davranip sonra da sanki onca zaman konusmamissin gibi bi cirpida benim sevgilim var ben artik onla ilgilenicem demesi cok yanlis.. biz boylelerine karaktersiz diyoruz.. belli ki seninle konusurken onunlada gorusuyodu o sirada sana sadece soguktu bitirmedi konusmayi seninle tamamen.. hani bu kizla ya olur ya olmazsa diye seni bi sure cepte tuttu.. is kesinlesincede seni kestirip atti.. kisiliksizin tekiymis.. heleki boyleleri icin uzulmek bile sana hakaret yani kendine yazik edersin uzulerek.. toparlanilmayacak bi durumunda yok bana gore.. sinavlarina odaklan.. ve onune cikan gercek iliskilere yonel derim ☺Çok haklısınız ama bana demesini beklerdim.Sevgilim oldu,artık kpnuşamayıx diye ama bir anda soğuk davranmaya başladı.Çok üzüldüm,anlamlandıramadım.
Iste boyle karaktersizlere denk gelince boyle oluyor. Sizi cok iyi anliyorum. Ben de benzerini yasadim iste ama lutfen hayatiniza devam edin. Olan size olur, engelleyin onu. Ulasmaya calismayin, ne hali varsa gorsun. C2'den uzak kalin tekrardan bu tarz bir adama denk gelirsiniz daha cok uzulursunuz. Hic girmeyin. Bi sure kafa dinleyin...Kesinlikle.Bir anda pat diye üstelik bir açıklama bile yapma gereği duymadan çıkardı hem de.Ben sordum sevgilin mi oldu diye,öyle açıkladı.
En kötüsü de sevgilim varkende seninle konuşurum ki dedi
Aynen öyle yaptı,birde bana senin sevgilin olursa bana çok ayıp olur diyordu.Şimdi asıl ayıbı bana yaptı ama o hep kendini düşünürdü zaten.Ee tabiki en basinda sana soyleyip durustce mertce bitirebilirdi.. once soguk davranip sonra da sanki onca zaman konusmamissin gibi bi cirpida benim sevgilim var ben artik onla ilgilenicem demesi cok yanlis.. biz boylelerine karaktersiz diyoruz.. belli ki seninle konusurken onunlada gorusuyodu o sirada sana sadece soguktu bitirmedi konusmayi seninle tamamen.. hani bu kizla ya olur ya olmazsa diye seni bi sure cepte tuttu.. is kesinlesincede seni kestirip atti.. kisiliksizin tekiymis.. heleki boyleleri icin uzulmek bile sana hakaret yani kendine yazik edersin uzulerek.. toparlanilmayacak bi durumunda yok bana gore.. sinavlarina odaklan.. ve onune cikan gercek iliskilere yonel derim ☺
C2'i zaten wpye geçince onunla silmiştim,dün numarasını sildim,Instagram hesabımdan takipten çıktım,takipten çıkardım.Iste boyle karaktersizlere denk gelince boyle oluyor. Sizi cok iyi anliyorum. Ben de benzerini yasadim iste ama lutfen hayatiniza devam edin. Olan size olur, engelleyin onu. Ulasmaya calismayin, ne hali varsa gorsun. C2'den uzak kalin tekrardan bu tarz bir adama denk gelirsiniz daha cok uzulursunuz. Hic girmeyin. Bi sure kafa dinleyin...
Evet,alıştım varlığına.Konuşma şekline falan.Telefonda da çok konuşurduk.Bir süre sonra unutacağım nasılsasanaldan tanıştığın biri, hiçbir şey yaşamadıysan ona dokunmadıysan elini bile tutmadığın biriyse alışmışsındır sadece 1 yılda. Kendine zaman tanı bak nasıl geciyor
Gurursuz değilim,tekrar yazmam.Zaten şüpheleniyordum birini bulduğundan.Hem çok ilgisizleşmişti hem de gece 3-4 oluyordu son görülmesi son zamanlarda.Teşekkür etseydiniz,çok kibarmış.
Derslerinize yoğunlaşmaya çalışın bir süre.Sakın tekrar iletişime geçmeyin.
benimde öyle bir ilişkim olmuştu c2de tanıştık 1 yıl buluşmadık, sonraysa hergün görüşür olduk 3 yıl sürdü ilişkimiz.Ayrıldıktan sonra şunu anladım biz buluşmadan önce ona sadece alışmışım o zaman ayrılsaydık daha çabuk unuturdum :)Evet,alıştım varlığına.Konuşma şekline falan.Telefonda da çok konuşurduk.Bir süre sonra unutacağım nasılsa
Bizde hiç buluşmadık ama beni görmeye gelecekti sözde finallerinden sonra.En azından sizinki dürüstmüş.benimde öyle bir ilişkim olmuştu c2de tanıştık 1 yıl buluşmadık, sonraysa hergün görüşür olduk 3 yıl sürdü ilişkimiz.Ayrıldıktan sonra şunu anladım biz buluşmadan önce ona sadece alışmışım o zaman ayrılsaydık daha çabuk unuturdum :)
Eeh bu yani tescilli karaktersizlerden resmenAynen öyle yaptı,birde bana senin sevgilin olursa bana çok ayıp olur diyordu.Şimdi asıl ayıbı bana yaptı ama o hep kendini düşünürdü zaten.
Erkeklerde gdolu maalesef artık sağlığımızı bozuyorlarEvet ya hala inanamıyorum.Sesimi duyunca mutlu olan,biraz geç girsem wpye merak Edip mesaj atan,beni bırakma diye ağlayan kişi şimdi sevgili bulunca beni direk gözden çıkardı.Çok üzüldüm ve büyük bir ders oldu bana.
Çok üzüldüm canım Allah'a havale et beterin beteri var bu adamla evlenebilirdin de acının ardından hep mutluluk gelir o kaybetti sen kazançtasın herşey hallolur yeter ki sağlığın yerinde olsunGeçmiş oosun c2 gibi yerleden uzak durun. Ilişkim vardı 2 senelik. Üniversiteyle ilgili bilgi açmak için tanışmıştık. Üstelik 3 kez bulunduğum şehre geldi, kaldı benim için ama sonu ne oldu? Aldatma... İnanın değmiyor. Sanal alemden iyice soğudum. Beni bir gecede her yerden sildi engelledi, 2 senem çöp oldu. Çoğu şeyi onunla yaşamıştım. Mezuna kaldım ve senenin başında bunları yaşamak beni mahvetti. 20 gün sonra sınavım var. Pişmanım...
Ya cok tatlisiniz cok sag olun. Evet hicbir sey sagligin yerini tutamaz. Cok gucume gitti cok uzuldum ama su an sukrediyorum. Oyle yalanlar uydurdu ve oyaladi ki sizofren diyesim geliyor yani. Kaybeden o oldu bence de. Ben cok anlayisli, ilimli bir insandim. Hic basina kalkmadim hep alttan aldim maalesef sonum cocuk muamelesi gorup aldatilmak oldu. Cok sag olun cok tatlisiniz. <3Çok üzüldüm canım Allah'a havale et beterin beteri var bu adamla evlenebilirdin de acının ardından hep mutluluk gelir o kaybetti sen kazançtasın herşey hallolur yeter ki sağlığın yerinde olsun
İlkti o yüzden sanırım bu kadar etkilendim.İnşallah o günlerde gelirEeh bu yani tescilli karaktersizlerden resmenhiic uzulme bile bu dengesiz icin degmeezz bosverr sanal bisiydi zaten gercek degildi de salla gitsin cidden baak bosveerr.. ama bu tarz kisilerde yuzsuz gibi tekrar arama huylari olur aslaa cevap vermee hatta bence engelle numarasini ben senin yerinde olsam numarami bile degistirirdim bana bidaha ulasmamasi icin.. bu sahis senin icin ilk miydi yani daha once gercek bi iliskin oldumu beraber gezebilecegin bisiler paylasabilecegin? Eger ilkse inan ki birgun hayatinda gercek sevgilin oldugunda bu sahsiyetsiz kisiye bukadar uzuldugun icin sen bile kizicaksin kendine ☺
Kesinlikle.Hem sağlığımı bozdu hem derslerimi.Erkeklerde gdolu maalesef artık sağlığımızı bozuyorlar
Haklısınız,sanal alem insanı çok kandırıyor.İnternet arkadaşlık siteleri üzerinden yürüyen ilişkileri sağlıklı bulmuyorum. Burda gezen erkeklere ne gözle bakıyorsanız pnlarda ordaki kadınlara o gözle bakıyorlar. İstisnai örnekler dışında gereksiz.
Çok haklısınız,ben de geç olsa da anladım bunu.C2 gibi leş çukuru bir ortamdan bulunan bir adamdan başka türlü bir davranışta beklenemezdi zaten.
Doğası gereği gayet yapması "beklenen" şeyi yapmış.
C2 de seri katille tanıştım desen şaşırmam doğrusu. Ama c2 de beyaz atlı prensimi buldum desen o zaman şaşırırdım işte.
Yani demem o ki çamurlu yolda gezersen üstüne çamur sıçrar.
O yüzden yarini başka diyarlarda ara. Çiçekli yollarda araki üstün çiçek koksun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?