Şimdi Kendimi Nasıl Toparlayacağım?

alakasız bir yorum olmuş. c2, instagram ya da sınıf ortamı farketmez insanlar her yerde aynıdır. Ben internette kalbi çok güzel bir adama rastladım 3 yıl sürdü ilişkimiz fakat ayrılan ben oldum. o adamla ben sınıfta da tanışabilirdim. Çamurlu yol dediğiniz şey internet ortamıysa baya komik ve cahilce olmuş yorumunuz :))) çiçekli yollarda da kötü insanlarla karşılaşabilirsiniz dikkatli olun :)

Başta berbat bi duygu gibi gelir zamanla aklında yer Tutsada hissizleşirsin aslında sen onu tanımıyorsun sadece hayalini kurduğun erkeği onun bedenine giydirdin boşver Başkan şeylere odaklan

Kimsenin yara bandı olma. Öyle bir durum sezersen bas tekmeyi gitsin. Dünyaya bir kere geliyoruz nedir bu kişiliği karakteri oturmamış erkeklerden çektiğimiz ya. Senin için hayırlısı olmuş bence hiç üzülme

Hayır. alakasız yada yanlış bir yorum değil.
Ben dikkat ederseniz spesifik olarak c2 ve türevleri için konuştum. İnstagram facebook vs gibi yerlere de sıcak olmasamda yinede lafım yok.
Fakat c2 sapıkların abazanların ve bu gibi tiplerin çoğunlukta olduğu, hatta genel yoğunluğu oluşturduğu ortamlardır.
İyi insan kötü insan heryerde var evet buna katılıyorum. Fakat birazda akılcı düşünmek lazım akıllı hareket etmek lazım. Ve akıllıca olan şey bu tip ortamlardan uzak durmaktır.
Milyonda bir ihtimal düzgün biri çıkar belki ama adı üstünde milyonda bir... Alınacak risk değil.

Sirf boyle seyler yuzunden artik kinseyle iliski dusunmuyorum , soyle dusun hepimiz yasadik ayni seyleri sense bunu daha erken yasta tecrube ettigin icin sanslisin

Başta berbat bi duygu gibi gelir zamanla aklında yer Tutsada hissizleşirsin aslında sen onu tanımıyorsun sadece hayalini kurduğun erkeği onun bedenine giydirdin boşver Başkan şeylere odaklan
Bundan sonra önceliğim kendim olacağım,hayatımı daha iyi yapmak için mücadele edeceğim

Sirf boyle seyler yuzunden artik kinseyle iliski dusunmuyorum , soyle dusun hepimiz yasadik ayni seyleri sense bunu daha erken yasta tecrube ettigin icin sanslisin
Evet,benim için büyük bir tecrübe oldu.Bu yönden şanslıyım aslında.Daha çok acı çekebilirdim,daha çok zaman kaybedebilirdim.

Çok teşekkür ederim Maalesef ben de biraz gözlerimi kapatmışım,görüneni görmek istememişim resmen

bu üzüntünü daha çok azim ederek çıkar daha güçlü çık ki bu insanlar benden sonra harap oldu diyemesinler. inşaAllah bütünlemeden çok yüksek puanlarla geçersin.

Aynı durumdayız rabbim güç kuvvet versin sana da

bence sen onu taparlamışsın bacım..pılıtını pırtısını aldı ve gitti...
merak etme senide zaman toparlar..başka birini buldun mu unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…