- 13 Eylül 2014
- 1.141
- 1.741
- 333
Sizden çekindiği için söylemedi büyük ihtimalle. Ama ikinizi de tanımadığım için farklı bir şey diyemiyorum.sizce bi açıklaması var mıdır yemin etmiş biri gizli saklı bidaha neden yapar ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizden çekindiği için söylemedi büyük ihtimalle. Ama ikinizi de tanımadığım için farklı bir şey diyemiyorum.sizce bi açıklaması var mıdır yemin etmiş biri gizli saklı bidaha neden yapar ki
evet çünkü makinaya çamaşır atacaktım bişey var mı die kontrol ettimYanlış anlamayın ama eşinizin ceplerini mi karıştırıyorsunuz?
Ailesinin durumu nedir bilmiyorum ama yardım etmesi gereken bir durumsa etmesinde problem yok.
ya işte bende bunu bilemiyorum acaba bunlar verdi mi öyle mi ödeme yaptı yoksa direk bu mu yatırdı ama öyle olsa kesin söylerdi bide ertesi gün ben imalarda bulununca dekontu almazdıSadece dekont var diye eşiniz kendi parasıyla ödemiş diyemezsiniz belki babası verdi öde diye olabilir ki benim kp verir öyle o da öder.hem niye bu kadar gerildiniz ki belki ailesinin gerçekten ihtiyacı var ve evlat olarak yardim etmek istemiş olabilir.siz çok büyüttügünüz için sizden habersiz yardim etmiş olabilir.tabi meblağları ve sürekli olup olmadığını, ailesinin tutumunu bilmeden söylüyorum.
Geçen tartismaniz çok büyükmus...yine böyle bir tartışmaya dönüşmesini göze alıyor musunuz?ya işte bende bunu bilemiyorum acaba bunlar verdi mi öyle mi ödeme yaptı yoksa direk bu mu yatırdı ama öyle olsa kesin söylerdi bide ertesi gün ben imalarda bulununca dekontu almazdı
DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ BELKİDE anlık bi olay oldu ailesinin böyle ufak şeyleri bile tennezzül etmesini anlamıyırumNormal bir sekılde sorun.Kurana el bastı vs bu tür seylerı bırakın. Sonra alışkanlık olur hersey de kurana el mi bastıracaksınız?
Bir de zorunlu mu yaptı ya da size o an demedi belki anlık verdı geri alacaktır. Senın hassas oldugunu bıldıgı icin soylememiştir.
Bıraz bekle soylemıyorsa karsına al düzgünce konuş.
eevet çalışıyorum
bizim öncelikli ödememiz gerekn borçlarımız var kiradayız aynı zamanda ailesinin ihitayacı yok kaynana bola döke harcayan bi insan gösterşi seven biri ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum güven meslesi sonuçta bana söyleyip böyle bişeyi yapsa kavga olmayacak gizlemsine gerek yok ki
ben çalışıyorum zatenyahu buna ben bile inanmadım. bu yüzden boşanmanın eşiğine gelmişsiniz adam da yalan söylemeye başlamış belli ki.
eğer sizin standartlarınızda bir değişiklik olmuyorsa, eşiniz sizden kısmıyorsa onlara vermek için bırakın bildiği gibi yapsın.
öncelikli borçlarınız için siz de çalışın madem.
ben çalışıyorum zaten
Neler yaşadınız öncesinde bilmiyorum ama bu konularda sürekli kavga etmeye gerek yok, sizi çok aşan meblağlar değilse ailesine yardımı etsin biraz, ben çalışmadığım hâlde şuan aileme birşeyler yapmaya çalışıyorum. Siz üstüne gittikce yalan söyleyecek demek ki bu adam, biraz rahat bırakın.mrb kızlar son durumlar şöyle dayanamadım sordum eşime ilkin gayet sakin açıkladı babası vercekmiş ama vermesede umrumda değil dedi baya kavga ettik şimdi tripli bana
Madem eşiniz sizi kaale almıyor, konuşmak işe yaramıyor. Maaşınızı çekmeyin bankada biriksin. Eşinizden sürekli para isteyin. Maaşınızı sorarsa annemin borcu, babamın kredi kartı, kardeşimin taksidini vs kendi maaşımla ödedim deyin.ben çalışıyorum zaten