Şimdi ne olacak????

Bugün kendimi kötü hissediyorum, bir anda gitmek garip geliyor. Haftaiçi tamam da akşamları ve haftasonu ne apacağım diye düşünüyorum. Şimdiden yalnızlık çöktü üstüme. O kadar kararlı idim ki, o kadar güçlü idim ki ne oldu bana anlamıyorum. Çok korkuyorum ya yapamazsam, ya sandığım kadar kolay olmazsa. Artık ağlamak üzülmek istemiyorum. Yalnız kalmak, boşanmak için evlenmedim ki ben. Sadece mutlu olmak istedim, şimdi elimdeki herşeyi kaybetmişim gibi hissediyorum. Herşeye çok geç kalmışım gibi hissediyorum.

ah canım benim kıyamam sana seni öyle ii anlıyorumki.geçer diyemicem bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum kelin ilacı olsa başına sürerdi dimi.çok zor çok

ah canım benim kıyamam sana seni öyle ii anlıyorumki.geçer diyemicem bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum kelin ilacı olsa başına sürerdi dimi.çok zor çok

Geçti canım geçti, Bir yıl oluyor. Herşeyi sıfırladım, yeni bir hayatım var artık. Ve eş olmayı beceremeyen iki iyi dost olaak yoluna devam eden bir kadınla bir erkek var.

oldu dimi 1 yil?gecen sene bu zamanlar ne olacak,gidecegim yer nasil bir yer diye yazisiyorduk..iyi olmana cok sevindim.sen zaten kararli ve kendinden emin bir kadindin..

cnm ya nerelerdesin özledim senii arada ses ver
Cici bak kendine mucxx:71:

evet evet benim de bir yıl olucak

sağolsun edanaz bana boşanma aşamasında çok destek olmuştu

ohhh iyiki boşanmışım ben de kendıme geldım valla

ay insallah bir sene sonra bende böyle derim, inanin su an kendimi cok gücsüz hissediyorum

ben mahkemeden hemen snr bu duruma gelmiştim ,1 senede değişmedi hislerim
öyle zor günler yaşatmıştı ki,silkelenip kendime gelmiştim
ama o zamanlar yorar seni aklında eger acaba lar var ise daha zor geçer
bende acaba? kalmamıstı hiç
umarım kısa zamanda atlatırsın canım

Back
X