- Konu Sahibi baklavacheesecake
Sen de kendini ezdirme orası yurt değil mi kafasına göre yasamak istiyorsa ayrı eve çıksın aynı parayı verip neden rahatımı bozayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 yaşındayım. Psikoloğa gittim ama SGK karşılamıyorAnnesi de gelse sen keyfine bakacaksin. Al eline cipsini gec tv karsisina tadını çıkar. Sizi elestirmesine de izin vermeyin ben boyleyim deyin kestirip atin. Bu arada kac yaşındasınız cok sindirmisler sizi bu cok kotu bir durum. Bu durumunuza bir çözüm bulmaya calisin bence.
Çok kızgınım ben her ikisine de. Kadın resmen arkamdan konuşmuş. Ben sanmam babası bunu yapsın. Şimdi kızı her türlü bencilliği yapacak bir şey demeyecek. Kadın yine gelecek dolabı dolduracak ben yine bir şey alamayacağım. Bir şeyi unutmuş olacağım dolapta kadın diyecek e annen yemek yapmayı biliyor demişti ?
Ne diyebilirim ki. Kadın zaten iyi biri olduğuma inanmamış. Ev hanımı gibi olmadığım için eksi puan aldım bir kere zaten. İyi biri olduğumu bilen birisi zaten arkamdan böyle konuşmaz. Kızı gürültü var diye laf ediyorsa ve benim o kadar gürültücü bir tip olmadığımı biliyorsa eğer kızına kendi derdi “kızım yanlış anlamış olmayasın” diye. Şikayette bulunmak yerine.e desin. sen de cevabını ver.
o zaman gelip konuşup müdahale etsinler azıcık yurt görevlisine cırla paramla eziyet çekiyorum de olmadı otur yalandan ağlaTabii ki görüştüm. Boş oda olmadığı için bir değişiklik yapamıyorlar. Tek oda olsa kız çıkacak zaten. Bir de oda arkadaşını biz seçiyoruz aslında. Yani bu kız da oda arıyormuş tesadüfen tanıştık. Bu yüzden sorumluluk kabul etmiyorlar.
Ya mesela bir öğrenciye neden yemek yapmadığı konusunda hesap sorulmamalı veya makarna sosu kullanmaması gerektiği çünkü katkı maddesi olduğu söylenmemeli. Çünkü o kişi daha öğrencice yaşamak istiyor olabilir. Öğrencinin tek derdi ev yemeği yapmak olmamalı. Ayrıca yurt müdürü bana onun ailesinden gürültü sebebiyle tek oda talebi geldiğini söylemişti. Babasını tanıyorum benim hakkımda böyle düşünemez ama bu işin içinde kesin annesi var. Normal davranabileceğimi hiç düşünmüyorum![]()
Odanın değişmesini isteyemez sin yönetimden rahatsızlığını belirterek ?Of of kızlar bir günüm normal geçmez ki benim.
Bu sabah oda arkadaşım onun arkadaşı ben kahvaltı ediyorduk (arkadaşı bana küs değil) derken konu annelerin gelmesine geldi.
Kızın arkadaşı ve kız konuşuyorlardı. Ay sonunda oda arkadaşımın annesi gene geliyormuş. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Hani gerekirse geldiği süre zarfında Türkiye’ye gitmeyi düşünüyorum ya. Eski konularımı bilenler bilir. Ne yapsam ben![]()
.konuyla alakalı bişey diyemiycem ama oda arkadaşınla alakalı çok fazla konu açıyorsun.
yorum yapmadım şimdiye kadar hiç diye hatırlıyorum ama yani ne bileyim başka hiç derdin yok mu kuzum senin?
yaban ellerde oda arkadaşına mı sardın?
Çok şükür okulum güzel, dersler iyi, Kıbrıslıları seviyorum, erkek arkadaşımın askerliği bitti bitecek,diğer oda arkadaşım Şanslı ile aramız süperkonuyla alakalı bişey diyemiycem ama oda arkadaşınla alakalı çok fazla konu açıyorsun.
yorum yapmadım şimdiye kadar hiç diye hatırlıyorum ama yani ne bileyim başka hiç derdin yok mu kuzum senin?
yaban ellerde oda arkadaşına mı sardın?
herşey iyi (maşallah) ondan sen bu konuya çok taktın bence.Çok şükür okulum güzel, dersler iyi, Kıbrıslıları seviyorum, erkek arkadaşımın askerliği bitti bitecek,diğer oda arkadaşım Şanslı ile aramız süper. Her şey iyi. Tek sorun bu. Aynı yerde yaşamak da tahmin edersiniz ki ızdırap verici. Sıradan biri olsa sallamam bile ama
![]()
İşte maalesef öyle bir şey mümkün değil. Şimdi ben şeyi anlayamıyorum ben de kendi annem için çok kıymetliyim ama annem asla böyle bir gelme olayına girmedi. Kimseyi yargılayamam ama daha geleli bir ay bile olmamış, neyin ziyareti bu ? Neden odadaki diğer kişi hiç düşünülmüyor?herşey iyi (maşallah) ondan sen bu konuya çok taktın bence.
yorumlara verdiğin cevapları okumadım hiç. odanı değiştiremiyor musun?
büyük ihtimalle sen şimdi böyle bize anlatıyorsun ya o da arkadaşınla ilgili sıkıntılarını, o da annesine anlatıyor. kendi olduğu taraftan kendi bakış açısıyla. bu yüzden geliyordur annesi. madem öyle, biz de gelelim seni ziyarete konuşalım bakalım şu oda arkadaşınlaİşte maalesef öyle bir şey mümkün değil. Şimdi ben şeyi anlayamıyorum ben de kendi annem için çok kıymetliyim ama annem asla böyle bir gelme olayına girmedi. Kimseyi yargılayamam ama daha geleli bir ay bile olmamış, neyin ziyareti bu ? Neden odadaki diğer kişi hiç düşünülmüyor?
Teyzem bir gün geldiği zaman bu kız aşırı tatlı konuşup beni suçlu çıkartmıştı. Acaba şimdi ben de aynı şeyi annesine yapıp onun silahını mı kullansam ?![]()
Ya ben zaten kabul ettim o da haklı. Ama yurda geleceksen bazı şeyleri görmezden gelmeye alışmak zorundasın. Hiçbir yer sana evinin rahatlığını veremez.büyük ihtimalle sen şimdi böyle bize anlatıyorsun ya o da arkadaşınla ilgili sıkıntılarını, o da annesine anlatıyor. kendi olduğu taraftan kendi bakış açısıyla. bu yüzden geliyordur annesi. madem öyle, biz de gelelim seni ziyarete konuşalım bakalım şu oda arkadaşınla![]()
hah ben de onu diyecektim şimdi sana, bazı şeyleri görmezden gel kuzucum. zaten yarım dönem kalmış. sık dişini. başka şeylere odaklan. yazık psikolojini bozucaksın anksiyete sahibi insan olucanYa ben zaten kabul ettim o da haklı. Ama yurda geleceksen bazı şeyleri görmezden gelmeye alışmak zorundasın. Hiçbir yer sana evinin rahatlığını veremez.
Şimdi karşındaki kişi her şeyi senin istediğin gibi yapamaz. Sen o gün temizlik istemedin diye o kız sabahın dokuzunda uyandırılıp kahvaltı yapamadan yurttan çıkmak zorunda değil. Ev yemeği yapmak zorunda değil. Sen yeni gelin evi gibi ev isteyebilirsin o öyle yapmak zorunda değil. O öyle istiyor. Karşısındaki de onun gibi öğrenci. Bunu unutuyor. Hakkımda gürültü var demişler ya ayıptır günahtır yahah ben de onu diyecektim şimdi sana, bazı şeyleri görmezden gel kuzucum. zaten yarım dönem kalmış. sık dişini. başka şeylere odaklan. yazık psikolojini bozucaksın anksiyete sahibi insan olucan
sabırrr.. kuzum bak kız kardeşim var 17 yaşında seneye üniversiteye gidecek onu düşünerek yorum yapıyorum sana..Şimdi karşındaki kişi her şeyi senin istediğin gibi yapamaz. Sen o gün temizlik istemedin diye o kız sabahın dokuzunda uyandırılıp kahvaltı yapamadan yurttan çıkmak zorunda değil. Ev yemeği yapmak zorunda değil. Sen yeni gelin evi gibi ev isteyebilirsin o öyle yapmak zorunda değil. O öyle istiyor. Karşısındaki de onun gibi öğrenci. Bunu unutuyor. Hakkımda gürültü var demişler ya ayıptır günahtır ya