şimdi ne yapacağım...

evet aynı yerde çalışıyoruz kelebek öyle deme kurtarabilirdi diye içim 2 kat acıyo evet büyüktü çünkü ama bilmiyorum işte neden böyle oldu evet benden çok küçük doğum yapıp yaşayan çok var koruyamadım hayır öyle su gelmedi benim bi gün ağrıyla uyandım sağlık ocağına gittim orası söylemedi öldüğünü 139 çıkıyo kalp atışı diyo sen git doktoruna diyor tabi anladı orası ama bana söylemedi ve ben doğum ağrısı olduğu aklımın ucundan geçmiyor hala daha var ya ama son günler zorlanıyodum hep uyumak istiyodum meğersem oğlum çoktan gitmiş bırakmış öleceği hiç aklıma gelmezdi hiç çok canım yanıyo kelebek çok

canım kurtarabilirdi derken yanlış ifade ettim kendimi.yani doktor anladıysa görmezden gelmezdi.bence anlamadı.yada anlaşılmadı.bak ben 1 hafta önce doktora gittim herşey çok güzel dedi.suyu falanda.ama gitti işte.benimki bir anda oldu.tek gerçek açıklama var canım o melek olacaktı.bu bizim elimizde değildi.
seni üzecek kelime kullanmak aklımın ucundn bile geçmez.üzdüysem özür dilerim.

ya çalışıyodun stres vardı çok bide babamın sağlık sorunu falan çıkmıştı ona çok üzülüyodum bide son zamanlar stres herşeye kızıyodum nedense bide dünür annem ölmüştü 40 gün önce ona üzülmüştüm çok oğlumla 40 gün araları öff bilmiyorum kelebek içim çok yaniyo

hayır üzmedin başımda çatlıyor zaten ağlarım açılırım ağlamak iyi geliyo öff kelebek bide bizim yüzümüzden öldyse

canım benimde yanıyor.ve beni çevremde anlayan tek kişi eşim.

psikolojik destek alıyorum ben.o biraz daha yardımcı oluyor.haftalık terapiye gidiyorum.bebeğimi kaybeder kaybetmez başladım.bu bir travma ve her travma düzgün atlatılamazsa sonra büyük yaralarla geri döner.geleceğimi ve evliliğimi riske atmamak adına destek alıyorum.sende düşünebilirsin.

of konusu açılacakya ben konuşayım kendim kimse bana sormasın istiyorum gidicem canım eve gelecekti doktor ablamlar bulmuştu yeni öldüğünde çok yağmur yağmıştı o gün çok kötüydüm hep ağladım üşüyo diye ama almam gerekiyor

hayır üzmedin başımda çatlıyor zaten ağlarım açılırım ağlamak iyi geliyo öff kelebek bide bizim yüzümüzden öldyse

bu ağlamak başka dimi.ben hayatımın hiçbir sürecinde böyle ağlamadım.elimden birşey gelmeyen can yakan.özlemle dolu dimi.

canım neden bizim yüzümüzden olsun.ben bunu çok düşündüm kendmi suçlayacak şeyler ama bulamadım.bir anne adayı olarak onları korumak için elimizden geleni yaptık ve onlar için en iyisini yapmaya çalıştık.bundan eminim.fanusta yaşayamazdık ya.elbette acılarda üzüntülerde sıkıntılarda olacak.hayatın getirileri bunlar.ama Allahım onları yanına almak istedi.bizimle geçirecekleri zaman bu kadarmış.elden ne gelir.

ya dünyaya gelipte kaybetseydik daha zor olurdu.Allah bunu unutturacak acı vermesin bize.Yeni bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.

amin canım sen korunuyomusun ne zaman düşünüyorsun aynı anda hamile kalalım

canım benim onları düşünerek geleceğimizi karartırız.ben onu hiç düşünmüyorum.düşündükçe çok zor geliyor.o toprağın altında değil benim için Rabbimin yanında.o bir melek.ben onu bembeyaz güzelliklerle düşünüyorum.o bunu hak ediyorum.sadece karnımızda kıpırdamalarıyla kurduğumuz anne oğul ilişkimiz bunu hak ediyor.

bak şehit annelerini koca koca çocuklarını toprağa verdiler.yada ölüm hep var.hepimiz için var.onu koyduğumuz yer çok önemli.nasıl adlandırdığımız.bakış açımız.

amin canım sen korunuyomusun ne zaman düşünüyorsun aynı anda hamile kalalım

canım benim lohosalığım bitmedi.biter bitmez başlayacağız.daha ilişkiye girmiyoruz.10 gün sonra falan besmele çekeceğiz inşallah.:)))

bende çok isterim aynı anda hamile kalmayı.birde beraber araştıralım neler yapacağımzı.doktorun dediklerini falan.sen hangi şehrdesin.ben kocaelindeyim.

bende ilk zamanlar öyleydim daha kötüydüm canım bende öyle düşünüyorum zatende öyleler minik kuzucuklar aynen kıpırdama işte onu bile özlüyor insan ALLAH IM yine kıpır kıpır olsun hayırlı sağlıklı uzun ömürlü ne olur

evet araştıralım bakalım neler çıkacak ben bursadayım ilçesinde

İnşallah canım.bende bazen karnımda kıpırtı oluyor.ilk zamanlar daha çok oluyordu.rahmim küçüldüğü içinmi oluyor sende de olmuşmuydu.öyle hissediyorum ki sanki hala karnımda gibi.bir saniyeliğinede olsa varmış gibi hissediyordum.

evet araştıralım bakalım neler çıkacak ben bursadayım ilçesinde

bende kocaeli/gebzedeyim. gebze de ilçesi kocaelinin. senin için bir sebeb gösterdiler mi canım.benim idrar yolları enfeksiyonu olabilir diyor.yoğun enfeksiyon varmış bende.ama salak doktorum buna hiç bakmadı.ilk hamileliğimde 5.haftada baktı sadece.keni karısıda ilk çocuğunu suyunu kaybettiği için kaybetmiş.ikincide 9 ay kanaması olmuş nedenini bulamamış.bende böyle bir adama gittim 120 tl verdim bide muayene ücreti.

değiştirdim sonra ama 1 ay sonra bebeişim gitti.bu arada beni hatırlaman için lingimi ekliyorum.oradan oku hatırlarsın canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html

kıpırtı değilde kimi zaman hafif ağrı kasılma gibi oldu evet rahim toparlanıyormuş öyle diyorlar canım

kıpırtı değilde kimi zaman hafif ağrı kasılma gibi oldu evet rahim toparlanıyormuş öyle diyorlar canım

belkide bağırsak hareketlerimdir bilmiyorum.ama ben zaten tekme şeklinde hissetmediğim için.pıtır pıtır hissediyordum.

bebeğime ben hiç kıyafet v.s almamıştım.isim koymamıştım.olaydan birkaç gün önce eşimin kuzeniyle konuşmuştuk sormuştu ve ben demiştim ki.ya belli olmuyor neyin ne olacağı biraz zaman geçsin sonra demiştim.sanki içime doğmuş gibi.(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…