çok isityoru zcanım ama aslında korunmak istemiyorm ama eşimde hiç istemiyor şimdi hiç doktora gitmeden kalırsam doktor kızar diye korkuyorum
canım eşinle aynı iş yerinde çalışıyordun değilmi.geçen gece konuşmuştuk oradan hatırlıyorum.umarım karıştırmıyorumdur.
canım doktor anlamışsa seninki kurtulabilirdi.33 hafta erken zaman değil.6,5 aylıkken su gelen bir hemşire vardı benim yattığım hastanede.38.haftaya kadar yatarak doğurmuş
çocuğunu.şuan 3,5 yaşındaymış.su seviyesi biraz azalmıştır belki doktorda az su içtiğin için olduğunu düşünüp dikkate almamış olabilir.benim suyum bir anda geldi.hemen doktora gittim.2
gün hastanede yattım.ilk gittiğimde su seviyesi iyiydi.ama sonraki günlerde yavaş yavaş gelmiş ve anlamadım bile.o kadar az geliyorduki.o yüzden kendini suçlama.kesenin delik olduğunu
bildiğim halde sızıntıyı hissetmedim.üstelik bacak arama peçete koyduğumuz ve ben hiç hareket etmediğim halde anlamadım.
senin bebeğin karnında kalbi durmuşmuydu.nasıl anladınız suyun bittiğini
gitmedinmi hiç doktora.bu arada bir çok soru sordum hiçbirine cevap yazmadın.
evet aynı yerde çalışıyoruz kelebek öyle deme kurtarabilirdi diye içim 2 kat acıyo evet büyüktü çünkü ama bilmiyorum işte neden böyle oldu evet benden çok küçük doğum yapıp yaşayan çok var koruyamadım hayır öyle su gelmedi benim bi gün ağrıyla uyandım sağlık ocağına gittim orası söylemedi öldüğünü 139 çıkıyo kalp atışı diyo sen git doktoruna diyor tabi anladı orası ama bana söylemedi ve ben doğum ağrısı olduğu aklımın ucundan geçmiyor hala daha var ya ama son günler zorlanıyodum hep uyumak istiyodum meğersem oğlum çoktan gitmiş bırakmış öleceği hiç aklıma gelmezdi hiç çok canım yanıyo kelebek çok
ben ikinci bebeğin acımı dindireceğini düşünüyorum canım.suyumun ilk geldiği perşembe gecesi anneme yemeğe gitmiştik.yemek masasında geldi.ve ben hala o sandalyede oturuyorum.o gecedeyim.tekrar hamile kalıp o geceden hayatıma devam etmek istiyorum.bunları hiçbir zaman unutmayacağım ama bu kadar acı vermeyecek.ikinci bebeğimle hayatımıza abisini güzel hatırlayarak devam edeceğiz.bir bebeğim birde meleğimiz olacak.
bende suçlamaya çalışıyorum kendimi.ençokta beni anlamayanlara kızıyorum.hamileyken sende gerginmiydin canım ya.böyle kan başına çıkıyor..biri seni sıkıyor gibimiydin.
hayır üzmedin başımda çatlıyor zaten ağlarım açılırım ağlamak iyi geliyo öff kelebek bide bizim yüzümüzden öldysecanım kurtarabilirdi derken yanlış ifade ettim kendimi.yani doktor anladıysa görmezden gelmezdi.bence anlamadı.yada anlaşılmadı.bak ben 1 hafta önce doktora gittim herşey çok güzel dedi.suyu falanda.ama gitti işte.benimki bir anda oldu.tek gerçek açıklama var canım o melek olacaktı.bu bizim elimizde değildi.
seni üzecek kelime kullanmak aklımın ucundn bile geçmez.üzdüysem özür dilerim.
evet aynı yerde çalışıyoruz kelebek öyle deme kurtarabilirdi diye içim 2 kat acıyo evet büyüktü çünkü ama bilmiyorum işte neden böyle oldu evet benden çok küçük doğum yapıp yaşayan çok var koruyamadım hayır öyle su gelmedi benim bi gün ağrıyla uyandım sağlık ocağına gittim orası söylemedi öldüğünü 139 çıkıyo kalp atışı diyo sen git doktoruna diyor tabi anladı orası ama bana söylemedi ve ben doğum ağrısı olduğu aklımın ucundan geçmiyor hala daha var ya ama son günler zorlanıyodum hep uyumak istiyodum meğersem oğlum çoktan gitmiş bırakmış öleceği hiç aklıma gelmezdi hiç çok canım yanıyo kelebek çok
canım benimde yanıyor.ve beni çevremde anlayan tek kişi eşim.
psikolojik destek alıyorum ben.o biraz daha yardımcı oluyor.haftalık terapiye gidiyorum.bebeğimi kaybeder kaybetmez başladım.bu bir travma ve her travma düzgün atlatılamazsa sonra büyük yaralarla geri döner.geleceğimi ve evliliğimi riske atmamak adına destek alıyorum.sende düşünebilirsin.
hayır üzmedin başımda çatlıyor zaten ağlarım açılırım ağlamak iyi geliyo öff kelebek bide bizim yüzümüzden öldyse
amin canım sen korunuyomusun ne zaman düşünüyorsun aynı anda hamile kalalımbu ağlamak başka dimi.ben hayatımın hiçbir sürecinde böyle ağlamadım.elimden birşey gelmeyen can yakan.özlemle dolu dimi.
canım neden bizim yüzümüzden olsun.ben bunu çok düşündüm kendmi suçlayacak şeyler ama bulamadım.bir anne adayı olarak onları korumak için elimizden geleni yaptık ve onlar için en iyisini yapmaya çalıştık.bundan eminim.fanusta yaşayamazdık ya.elbette acılarda üzüntülerde sıkıntılarda olacak.hayatın getirileri bunlar.ama Allahım onları yanına almak istedi.bizimle geçirecekleri zaman bu kadarmış.elden ne gelir.
ya dünyaya gelipte kaybetseydik daha zor olurdu.Allah bunu unutturacak acı vermesin bize.Yeni bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.
of konusu açılacakya ben konuşayım kendim kimse bana sormasın istiyorum gidicem canım eve gelecekti doktor ablamlar bulmuştu yeni öldüğünde çok yağmur yağmıştı o gün çok kötüydüm hep ağladım üşüyo diye ama almam gerekiyor
amin canım sen korunuyomusun ne zaman düşünüyorsun aynı anda hamile kalalım
canım benim onları düşünerek geleceğimizi karartırız.ben onu hiç düşünmüyorum.düşündükçe çok zor geliyor.o toprağın altında değil benim için Rabbimin yanında.o bir melek.ben onu bembeyaz güzelliklerle düşünüyorum.o bunu hak ediyorum.sadece karnımızda kıpırdamalarıyla kurduğumuz anne oğul ilişkimiz bunu hak ediyor.
bak şehit annelerini koca koca çocuklarını toprağa verdiler.yada ölüm hep var.hepimiz için var.onu koyduğumuz yer çok önemli.nasıl adlandırdığımız.bakış açımız.
canım benim lohosalığım bitmedi.biter bitmez başlayacağız.daha ilişkiye girmiyoruz.10 gün sonra falan besmele çekeceğiz inşallah.:)))
bende çok isterim aynı anda hamile kalmayı.birde beraber araştıralım neler yapacağımzı.doktorun dediklerini falan.sen hangi şehrdesin.ben kocaelindeyim.
bende ilk zamanlar öyleydim daha kötüydüm canım bende öyle düşünüyorum zatende öyleler minik kuzucuklar aynen kıpırdama işte onu bile özlüyor insan ALLAH IM yine kıpır kıpır olsun hayırlı sağlıklı uzun ömürlü ne olur
evet araştıralım bakalım neler çıkacak ben bursadayım ilçesinde
İnşallah canım.bende bazen karnımda kıpırtı oluyor.ilk zamanlar daha çok oluyordu.rahmim küçüldüğü içinmi oluyor sende de olmuşmuydu.öyle hissediyorum ki sanki hala karnımda gibi.bir saniyeliğinede olsa varmış gibi hissediyordum.
kıpırtı değilde kimi zaman hafif ağrı kasılma gibi oldu evet rahim toparlanıyormuş öyle diyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?