şimdi ne yapacağım...

hatırlıyorum lingini okumuştum benim için hiç bişey demedi idrar yollarından tahlil oluyordum ama çıkmamıştı bi sorun araştıralım dedi de biz istemedik ya zaten bebeğin böbreğinin çalışmaması 1 yada 2sinin sonra bebeğinin idrar yollarında tıkanıklık problem olması sonra gün aşımı şeker tansiyon yüzünden zarların erken açılası rahim ağzı yetmezliği sebepler olarak internetten bunları okudum ama bakalım gebzeya arkadaşım evlendi benim

ben bebeği kaybetmemiştim.yatışımm yapılırken idrar vermiştim.o tahlilde çıktı.bebek çok sağlıklıydı.hemşireler bile yaşasaymış bebeği iyi beslemişsin iriymiş dediler.oğlum aslanım.

canım sana özel msj attım geldimi.ilk kez gönderdi galiba.:)

bişey söyleyimmi azıcık insanın yada annenin içine doğuyor kelebek ben o zaman pek bişeyler hatırlamıyordum ama içimde hep erken doğacagı vardı neden bilmiyorum bide son zamanlarda bi korku gelmişti yalnız yatamıyordum yatağa evde bide o son zamanlar beşiği kurmuştuk ya hep eşime bide boş kalırsa bu beşik yalnız gelirsek diyorum ama hamileliktendir tabiki nede olsa inssanın aklına iyi bişey gelmez dimi belki hepimizde olmuştur bu benim çok hayalim vardı çok hayal kuruyordum kırk uçurmaya gitcez ablamın sünneti olacak mevlütlükleri giydircem vs vs bilirsin şimdi hayal kurmamayı öğrendim hayatta

gelmiş mesaj ben pek bunu kullanmayı bilmyiorum geçen gün yanlış yere girmişim bulana kadar eşim ağladım ben bilmiyorum özel mesaj atmayı falan

ben hamileliğimde çok fazla vücudumda basınç hissediyordum patlayacak gibi oluyordum.o duygu beni çok rahatsız ediyordu.sürekli eşimle kavga ediyordum.oda bana bu halin kalıcı olacak mı.menepozlu kadınlar gibisin diyordu.en ufak birey yüzünden tartışıyorsun diyordu.bizim evde oğlana ait tek şey teyzemin fransadan hediye getirdiği kıyafetler vardı.gerçi çok erken diye almamıştım.7 aydan sonra almayı düşünüyordum.
birde onun hareketlerini hissedince anladım bazı şeyleri.o zamana kadar anne olmaya o kadar istekli değildim.hep hastaydım ya.kusma v.s

canım yukarda özel msj yazan kısım var gördünmü.yeni msj falan yazıyor.oradan tıklıyıp giriyorum.bende yeni öğreniyorum sayfayı.100 msj yazınca özel msj gönderme hakkın oluyor.

gelmiş mesaj ben pek bunu kullanmayı bilmyiorum geçen gün yanlış yere girmişim bulana kadar eşim ağladım ben bilmiyorum özel mesaj atmayı falan

canım ya burada msjlar geçmi geliyor.sende benim cevaplarım için çok bekliyormusun.en az 10 dakika bekliyorum senin bir iletin için.

bak bu konuda çok şanslısın evinde eşyası yok benim evimde herşeyi var bizde 15 gün olmuştu alalı daha tek birşey almıştım kendim tavşanlı çetik kulakları falan var doktordan gelirken metronun yanında satıyolardı çok değişikti sadece o ama ablamlar falan aldılar annem zaten herşeyini aldı kelebek ço özledim ben benim çok rahattı hamileliğim hiç üzmedi oğlum ama sonunda içimi kavurdu giderken hamd olsun yine hasta olsaydı diyorum hani hergün acı çekseydi bilmiyorum bildiğim tek şey bu acının hiç geçmeyeceği sadece alışıyo olamamız yokluğuna bide 10 tanede çocuğum olsa en çok onu seveceğimi biliyorum

evet.şanssa bu şanslıyım.hurç aldım teyzemin getirdiklerini onun içine koydum.başka bahara kaldı hayallerimiz.o bahar Allah ın izniyle gelecek.

onlar ilk göz ağrımız yerleri başka olacak tabi.:)

bi sorun var galiba bana da öyle geldi bua akşam aynen bende

karnım acıktı börek yiyorum.meyve suyula.göndereyimmi sanada.:)))

biliyormusun bir gün bebeişlerimizin gazlarını nasıl çıkaracağımzı konuşacağız inşallah.bunu düşünmek bile heyecanlandırıyor beni.:)))

evet.şanssa bu şanslıyım.hurç aldım teyzemin getirdiklerini onun içine koydum.başka bahara kaldı hayallerimiz.o bahar Allah ın izniyle gelecek.

onlar ilk göz ağrımız yerleri başka olacak tabi.:)

ilk göz ağrımız onlar bizim sana yolladım galiba mesaj eğer geldiyse inşallah inan aynı zamanda kalalım kelebek ama sen 10 gün sonra başlıcan ben sezeryan oldum ya en azından bu ayı çıkmam lazım eşime sorsam hemen hiç beklemek istemiyor beklememem mi lazım acaba canım çocuk istedi bak şimdi şurda ağlasın böyle amma güzel olur

ay görcez dimi o günleri inşallah kelebek valla bugun anneme gittim poğaca elmamlı kurabiye yaptım bendede bunlar var çayda sobanın üstünde annem babam ananem ben mutlu olunca ben ailem onlarda mutlu oluyor sonuçta bende onların bebekleryim ablamlar eşim falan mutlu olmak zorundayım ama eşim le evde olunca ağlıyorum evimde yani

evet canım geldi msjın.o zaman konu konu seni aramam gerekmeyecek en azından arada özelden de yazarım.uzmantv den baktınmı hiç ne zamanmış sezeryan sonrası yeni hamilelik.yada netten baktınmı.yinede sen doktora git bence.kontrole ayın 7 sinde gideceğim.kesin o zaman belli olacak.
sen düşükten sonra neden hiç gitmedin.birde anlamadığım neden sezeryanla aldılar.normal doğum neden olmadı.
bizim doktor dediki.2 ay sonra tekrar hamile kalabilmen için normal doğum yapacaksın deyip verdiler suni sancıyı.

evet bende eşimin yanında ağlıyorum.ama aile konusunda ne kadar şanslıyım bilmiyorum.umutsuz ev kadınlarını izliyormusun bilmem ama oradaki dominant kadın var ya benim annem o karakterde.(( ve bu kötü birşey.acıyı bile benden fazla yaşamaya çalışıyor.herşey onun istediği gibi olsun istiyor.doğumdan sonra 2 gün orada kaldık.ve burnumdan getirdi.azıcık gözüm dolsa yinemi ağlayacaksın deyip azarlıyor beni.üzülmemi istemiyormuş.daha bir sürü şey.sürekli negatif sürekli olumsuz.

nette 2 sene diyor sezeryan sonrası bide 6 diyor vücut toplamsı için ama 2.5 ay 4 ay sonra sezeryan olup hamile kalan insan da çok varmış gitmedim neden de korktum korkuyorum bekleme süresi azlasın yada toparlansın vücut desin diye benim ağrım vardı çok canım yanıyordu bide akşam anca olur dedi baktı doktor zaten beklemenin ne anlamı var ki zehirledimi diye tahlillerim oldu sezeryana girdim acil yani ama zaten normal doğuramazdım heralde su yokki kuru kuru

hele şu son haftada bebeğimi kaybettiğimi unuttum.onun bana yaptıklarına üzülüyorum.kahroluyorum.bebeğimi kaybettiğimde nedenlere ağlamadım ama annemin yaptıklarına neden diyorum.annemi yoksa ne bilmiyorum.şu dönemimde bile benimle inatlaşıyor.aramıyor bile nasılsın diye.bir tercihim olsa kesinlikle istemezdim onu anne olarak.onu çok seviyorum ama beni çok kırdı.keşke biri aklını başına getirebilse.koca bir tokat atsa ve eyvah dese.

izliyorum o diziyi çok güzel ( bak ben bu konuda çok sanslıyım ailem konusunda annem benim yanımda kaldı hepte destek oldular annemin tek dediği ablamların falan etrafımızda megersem o kadar çok kişinin ilk bebekleri ölmüşki şaşırdım yalan atmıyorum bak anneim yaşındakiler tanıdıklarımız falan 3 kişiden 1 nin bebeği melek olmuş ama ben ağladım hep yanlarında açılıyorum ağlamama karışmayın diyordum 2 dakka sonra gülüyoduk hepimiz nasıl dünya kız bu inan ağla bak mezarlığa gidiyordum ilk başlarda ablam falan gitme dedi gel gidelim dedim olmaz dedi ben kendimi rahat hissediyorum o zaman dedim ama bayramda çok hüzünlü geçti tabi (

benimde suyum yoktu canım.çatır çatır geldi.ama tabi küçüktü benimki.31 cm 360 gramdı.birde aciliyeti yoktu.istersen 2 gün daha bekleyelim dedi.ama bu sana işkence olur dedi.gebeliği sonlandıracağız dedi.başka yolu yok dedi.bende beklemedim.çünkü hareketleri durmuştu ve dayanamzdım.kalbimi acıtıyordu düşünmek bile.vazgeçmek zorunda kaldık yani.

yapma be kelebek sana öyle geliyordur şimdi yalnız hissediyorsundur kendine herşey sana batıyordur gözünde bazı zaman banada oluyor
öyle deme annen o senin üzülme diye yapıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…