izliyorum o diziyi çok güzel( bak ben bu konuda çok sanslıyım ailem konusunda annem benim yanımda kaldı hepte destek oldular annemin tek dediği ablamların falan etrafımızda megersem o kadar çok kişinin ilk bebekleri ölmüşki şaşırdım yalan atmıyorum bak anneim yaşındakiler tanıdıklarımız falan 3 kişiden 1 nin bebeği melek olmuş ama ben ağladım hep yanlarında açılıyorum ağlamama karışmayın diyordum 2 dakka sonra gülüyoduk hepimiz nasıl dünya kız bu inan ağla bak mezarlığa gidiyordum ilk başlarda ablam falan gitme dedi gel gidelim dedim olmaz dedi ben kendimi rahat hissediyorum o zaman dedim ama bayramda çok hüzünlü geçti tabi (
yapma be kelebek sana öyle geliyordur şimdi yalnız hissediyorsundur kendine herşey sana batıyordur gözünde bazı zaman banada oluyor
öyle deme annen o senin üzülme diye yapıyordur
nette 2 sene diyor sezeryan sonrası bide 6 diyor vücut toplamsı için ama 2.5 ay 4 ay sonra sezeryan olup hamile kalan insan da çok varmış gitmedim neden de korktum korkuyorum bekleme süresi azlasın yada toparlansın vücut desin diye benim ağrım vardı çok canım yanıyordu bide akşam anca olur dedi baktı doktor zaten beklemenin ne anlamı var ki zehirledimi diye tahlillerim oldu sezeryana girdim acil yani ama zaten normal doğuramazdım heralde su yokki kuru kuru
canım müsaitsen sende bu hafta doktora git.bende gideceğim ya.beraber hareket etmş oluruz.süreçlerde beraber oluruz.ha biraz önce ha biraz sonra farketmez.önemli olan birbirini anlayabilmek.birbirimizi anlayabiliyoruz çünkü aynı acıyı çekiyoruz.
ben 23 yaşındayım canımtabi sen yaşıyorsun kimse senin yaşadığını bilemez ama ne bileyim cevap bulamadım şimdi kardeşlerin var mı peki onlar nasıl baban kayınvalidenler falan
ben bu hafta gidemem çünkü para konusu şu sıralar sınırda sadıçlar vardı malum bide açıldık falan bide gideğim doktor bakalım hem özelde hep doğum hastanesinde görev yapıyomuş ama özelde ssk geçmiyor duydum yeni yani bu ayın sonunu beklemek zorundayım topluda alıcam ya para işe girince hemde en azından 4 ay bitecek o zamnada belki tamam der çalışmalara başla :))
aaaaa ne bileyim be kelebek kelebek diyorum sanada bi tuhaf oluyor adın ne bu arada benimki aslı bilemedim neden böyle davranıyor sorsana kendisine hem aynı mahllede oturyormusun ne kadar güzel ama
sadıçlar vardı derken o ne demek canım
benimkide özel hastane ama ssk geçiyor.buna az ödüyorum.daha önce gittiğim özel muayenehanesine gidiyordum 120 tl ödüyordum.gereksizce.
ama bizde çok açıldık.terapiyede para ödüyorum.haftada 60 .aman ne yapayım.kafayı yesem daha mı iyi.
aaa ne bileyim derken ne demek istedin canım.
benim adım hilal.
sormak mı? :) bu bir davranış değil aslıcığım.onun yaşam tarzı.değişmez.neyse ben seninle niye annemi konuşup canını sıkıyorsam.
annen için dedim dedim aa ne bileyim neden böyle davranıyor acaba dicem yani sen bakma bana ben lafları yutuyorum bazen hilal he isimle yapalım bali keşke herkes isimleriyle olsa burda[/QUOT
sen tekstil fabrikasındamı çalışıyorsun aslı.ne iş yapıyorsun.
ben gıda üzerinde çalışıyorum eşimle beraber aynı yerdeyiz
giymedim canım kalsın dedim oğlumdan hediye ne bileyim 1o kilo aldım ama doğum yapınca yine aynı kilodaydım diyorumya çok güzel bi hamillikti ama
doğumdan 1 hafta sonra dikişleri aldırmayı gidince canım aynen ben hamile kalırsam yine bilmiyoruz tabi bakalım kalabilcez mi dikiş yerlerinden aynı yerden kesiyorlemış yine ama ben söylücem başka yerden kesin diye o bana kalsın hatırası inanırmısın bak dikiş yerimi seviyorum kız en azından ordan çıkarken deydi oraya diye bide geçen gün mantomun cebinden pamuk çıktı tahlil olmusum pamuğu cebime koymusum kan bulaşmış onu görünce ağla ben ama saklıyorum onu minik minik yavrum vardı o zaman içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?