şimdi ne yapacağım...

sen kaç yaşındasın canım.

annem ilk hamile olduğumu öğrenince ki ben söyleyemedim.küfrederek şeyinemi sokacak çocuğu iyi halt etmiş demiş.3 ay yaz tatilinde onlarda kaldık yazlıklarında.ben kötü olduğum için.burnumdan getirdi.bak sana birşey diyeyim.bana gelmiş diyorki ççocuğun ismine seninle ben koyalım diyor.eşim beraber koymak istiyorum dedim.ona söylemezsin diyor.sonra yemin ettirdi dedim.ne halt ederseniz edin diyor.yani hayatımın yer yerine karışmak istiyor.yönetmek istiyor hayır cevabını aldığında zindan ediyor sana yaşamayı.
hep kendi bildiği doğru.

yapma be kelebek sana öyle geliyordur şimdi yalnız hissediyorsundur kendine herşey sana batıyordur gözünde bazı zaman banada oluyor
öyle deme annen o senin üzülme diye yapıyordur

keşke öyle olsa.keşke.keşke ben sorun yaşayan olsam.keşke o benim saçımı bir kez okşamış olsa.hep güçlü olmak zorundasın onun yanında.keşke kızım yavrum dese.keşke bir kez olsun sinirimi bozacak kelimeler etmese.keşke keşke keşke.

canım müsaitsen sende bu hafta doktora git.bende gideceğim ya.beraber hareket etmş oluruz.süreçlerde beraber oluruz.ha biraz önce ha biraz sonra farketmez.önemli olan birbirini anlayabilmek.birbirimizi anlayabiliyoruz çünkü aynı acıyı çekiyoruz.

ben 23 yaşındayım canımtabi sen yaşıyorsun kimse senin yaşadığını bilemez ama ne bileyim cevap bulamadım şimdi kardeşlerin var mı peki onlar nasıl baban kayınvalidenler falan

ben bu hafta gidemem çünkü para konusu şu sıralar sınırda sadıçlar vardı malum bide açıldık falan bide gideğim doktor bakalım hem özelde hep doğum hastanesinde görev yapıyomuş ama özelde ssk geçmiyor duydum yeni yani bu ayın sonunu beklemek zorundayım topluda alıcam ya para işe girince hemde en azından 4 ay bitecek o zamnada belki tamam der çalışmalara başla :))

ben 23 yaşındayım canımtabi sen yaşıyorsun kimse senin yaşadığını bilemez ama ne bileyim cevap bulamadım şimdi kardeşlerin var mı peki onlar nasıl baban kayınvalidenler falan

kaç senelik evlisin.ben 31 yaşındayım 1,5 senelik evliyim.erkek kardeşim var.ama onun için dünya biraz daha farklı.annem kardeşimden korkar.29 yaşında o.hala bekar.babam kendi halinde etliye sütlüye karışmayan birisi.kayınvalidemler antalyada.uzaklar yani.ben annemlerle aynı sokakta oturuyorum.

ya onun beni teselli etmesi gerekir normalde benim bağıra çağıra ağlamam.tam tersi benim hevesimi kaçıracak laflar ediyor.dominant bir şekilde.tıpkı o kadın gibi.artık uzun süre çocuk YAPMA.vs.vs.

herkesin kendisi çocuk yapmak istemez anneleri destek verir.kızım neden öyle diyorsun bir daha olur diyeceğine.sinirimi bozuyor.ben evde çizgifilm izliyorum sadece.bide komik dizileri.moralim bozulmaasın diye.negatif hiçbirşey duymaya gücüm yok diye haber izlemiyorum.ona gidiyorum.o küfrederek bana insanları çekiştiriyor.

evi temizlemek istiyor.ben istemiyorum.çünkü o kadın gibi herşeye laf söylüyor.tat vermiyor insana.heer söylediğinde bahane buluyorum.arkadaşımla buluşacağım falan.buna bile bozuluyor.huzur vermiyor kuzum ya.

aaaaa ne bileyim be kelebek kelebek diyorum sanada bi tuhaf oluyor adın ne bu arada benimki aslı bilemedim neden böyle davranıyor sorsana kendisine hem aynı mahllede oturyormusun ne kadar güzel ama

sadıçlar vardı derken o ne demek canım

benimkide özel hastane ama ssk geçiyor.buna az ödüyorum.daha önce gittiğim özel muayenehanesine gidiyordum 120 tl ödüyordum.gereksizce.

ama bizde çok açıldık.terapiyede para ödüyorum.haftada 60 .aman ne yapayım.kafayı yesem daha mı iyi.

aaaaa ne bileyim be kelebek kelebek diyorum sanada bi tuhaf oluyor adın ne bu arada benimki aslı bilemedim neden böyle davranıyor sorsana kendisine hem aynı mahllede oturyormusun ne kadar güzel ama

aaa ne bileyim derken ne demek istedin canım.

benim adım hilal.

sormak mı? :) bu bir davranış değil aslıcığım.onun yaşam tarzı.değişmez.neyse ben seninle niye annemi konuşup canını sıkıyorsam.

sadıç vardı derken evlendi arkadaşlarım bende özele gidiyordum benimde karşılıyordu ama bilmiyorum burasını duydum öyle ama kesin bilmiyorum tüp bebek merkesine geçmiş o doktor ama kadın doğuma bakıyor orda tüp bebek yapmıyor

annen için dedim dedim aa ne bileyim neden böyle davranıyor acaba dicem yani sen bakma bana ben lafları yutuyorum bazen hilal he isimle yapalım bali keşke herkes isimleriyle olsa burda

giymedim canım kalsın dedim oğlumdan hediye ne bileyim 1o kilo aldım ama doğum yapınca yine aynı kilodaydım diyorumya çok güzel bi hamillikti ama

giymedim canım kalsın dedim oğlumdan hediye ne bileyim 1o kilo aldım ama doğum yapınca yine aynı kilodaydım diyorumya çok güzel bi hamillikti ama

ne kadar zaman sonra aynı kilona geldin.ben 52 ile başladım 58 dim doğumda şimdide 57 yim.ama ben vermek istemiyorum kilomu.

doğumdan 1 hafta sonra dikişleri aldırmayı gidince canım aynen ben hamile kalırsam yine bilmiyoruz tabi bakalım kalabilcez mi dikiş yerlerinden aynı yerden kesiyorlemış yine ama ben söylücem başka yerden kesin diye o bana kalsın hatırası inanırmısın bak dikiş yerimi seviyorum kız en azından ordan çıkarken deydi oraya diye bide geçen gün mantomun cebinden pamuk çıktı tahlil olmusum pamuğu cebime koymusum kan bulaşmış onu görünce ağla ben ama saklıyorum onu minik minik yavrum vardı o zaman içimde

1 haftada 10 kiloyu verdinmi ? bana sorarsan bırak oradan kessinler.hiç öyle bir talepte bile bulunma.canım aslıcığım.maddeye anlamlar yüklememeye çalış.onlar seni üzer ve bitirir.bundan sonraki bebeğin için sorunlu bir anne olmak istemezsin herhalde.

o zaman bir daha ki sefere bebişin başka rahimde yatsın orada kaybettiğin oğlun yatmıştı.bu mantıkta yıpranabilirisn.hem kendini hem eşini hem gelecekte olacak bebeklerine zarar verir.
Kaybını acını yaşarken o oldu.ve gitti hiçbir kahroluş hiçbir gözyaşı onu geri getirmeyecek.Allah bizden çok sevdi aldı yanına.ve bizim meleklerimiz.belkide çok şanslıyız bilemezsin.herkesin meleği yok.bizim gerçek birer meleğimiz var.

bir sürü bebeğin olacak belkide.ben 3 tane yapmak istiyorum.:)

doğru söylüyorsun canımama bazı zaman geri gelmicek evet ama biz orda büyütücez meleklerimizi iyim evet 2. bebeğe güçlü olmam lazım bazı zaman oluyorum hep ağlamıyorum yani ama ağlayınca açılıyorum bak baş ağrım gitti amma güzel olur 3 tane çocuk inşallah bizde tadarız bu duyguyu yani sen 10 güz sonra başlıcan mı çalışmalara:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…