Şimdi ne yapayım?

Boşverin o zaman yazmayın. Yurtta karsılasırsanız meşguldüm işim vardı vs yazın atın basınızdan. Bahane bularak uzaklaşın. Siz galiba bu sırrı etrafa yaymasından korkuyorsunuz, yapacak başka bi şey yok.
Aslinda yaysa benim suçum değil ki ben birini aldatmadım. Ama millet ne der bilmiyorum. Çok da önemsemiyorum ama küçümseyici bakışlardan korkuyorum.

Bunu değiştiremem çok uzun zaman oldu. Anlattıktan sonra aldatılmış fobim oluştu. Sonra bu siteyi gördüm. Sonra zaten bu siteyle azıcık kendimi toparladım. Babam 10 sene önce aldatmıştı annemi. Zaten bölümüz aynı değil. Onun fakültesi farklı. Belki yurtta karşılaşırız o da cok az bir ihtimal.
Aman boşverin o zaman takmayın kafaya. Onun belki aklına bile gelmiyordur. Zaten o da sizi güzin abla gibi gördüğüne göre siz de onun bir sürü şeyini biliyorsunuz demektir. Siz bu durumdan ders çıkarın özel sorunlarınızı bu tip insanlarla paylaşmayın. Babanızın annenizi aldatması pek öyle sağda solda anlatıp sansasyon yaratacak bir haber değil üniversite ortamı için. Ama böyle mesajına cevap vermeyerek uzaklasamazsiniz hepten hırs yapacak. Cevap verin bir bahane bulun. En son uzaklasmaniza sebep olan oysa eğer onu sebep gösterin. Çok kırıldım bozuldum sen bana böyle yapmıştın vs diyerek. Ya da olmadık sebepten kavga çıkarın engelleyin

Özel bir sırrını vermiş kıza kavga etmek istemiyormuş Yani usulca kızdan uzaklaşmak istiyor ben öyle hatırlıyorum eski konusundan.
evet eski konusunu da paylaşmış ama ben yine de bunun konuşarak halledilebileceğini düşünüyorum. insanların rahatsızlıklarını dile getirmesi illaki kötü olmaktan geçmiyor. bu şekilde biraz tavşan dağa küsmüş hesabı oluyor.

Benimle aynı üniversiteyi kazandı bu arada. Nezaketen tebrik ettim ama hiç içimden gelmedi.
Üniversite öğrencisisin sanırım. Senden büyüğüm o zaman. Benim de Üniversite de ailevi problemleri çok olan bir dostum kankam vardı. O zamanlar kördüm ama tüm Üniversite hayatım onu teselli etmekle, onla uğraşmakla geçti. Şimdi olsa yapmazdım. Arkadaşlık bu değil çünkü. Genç gibi eğlenmek yerine dert anası olmuştum. O sebeple Üniversite de uzak durun. Hayat enerjinizi sömürmesin. Sizi aşağıya çekmesin.

evet eski konusunu da paylaşmış ama ben yine de bunun konuşarak halledilebileceğini düşünüyorum. insanların rahatsızlıklarını dile getirmesi illaki kötü olmaktan geçmiyor. bu şekilde biraz tavşan dağa küsmüş hesabı oluyor.
Bunu değer verdiğiniz kişilere yapabilirsiniz son şans diye. Ama artık şans vermek istemiyorum. Yalnızlığı da çok sevdim. Kimsenin derdiyle uğraşamam artık.

Canım öyle istiyor deyin. Negatif insanları hayatımdan çıkarmaya karar verdim deyin. Seninle görüşmek istemiyorum deyin. Küslük değil arkadaşlığını tercih etmiyorum deyin. Biraz da kendi dertlerimle ilgilenmek istiyorum, seninkilerle yeterince ilgilendim deyin. Bir sürü cevap var işte verilecek.
Sizin söylediğiniz cümleden birini yazıyorum.

Siz bu kişiden niye çekiniyorsunuz?evinize gelip babanızın annenizi aldattığını mi söyler yani? Nedır yani mesele?

"Artık hiçbişi eskisi gibi olmaz, bundan sonra görüşmeyelim " deyin olsun bitsin.
Onu da söylemiyorsanız" çalışıyorum baktim olmuyor artık" deyin.

Siz bu kişiden niye çekiniyorsunuz?evinize gelip babanızın annenizi aldattığını mi söyler yani? Nedır yani mesele?

"Artık hiçbişi eskisi gibi olmaz, bundan sonra görüşmeyelim " deyin olsun bitsin.
Onu da söylemiyorsanız" çalışıyorum baktim olmuyor artık" deyin.
Dedim zaten . Rahatladim ya.

Çok teşekkürler kadınlar klübü. Onun dertleriyle ugrasicagima burda konu okurum daha iyi.

Bunu değer verdiğiniz kişilere yapabilirsiniz son şans diye. Ama artık şans vermek istemiyorum. Yalnızlığı da çok sevdim. Kimsenin derdiyle uğraşamam artık.
ipleri kopartmak istiyorsanız durum başka tabi. hiçbir şekilde cevap vermeyebilirsiniz.

Önceden toxic bir arkadaşım olduğunu söylemiştim. Beni güzin ablası olarak görüyor demiştim. Sizin dediğiniz tavsiyeleri uyguluyordum. Işte mesajına cevap vermiyorum. Bugünde şey yazmış hep böyle mi olucaz küs müyüz niye bana cevap vermiyorsun demiş. Ne yazmalıyım. Cirkinlesmek istemiyorum ama anlasın istiyorum.
İşlerim var diyin. Ama asla hemen cevap vermeyin.soru sormak asla yok. Nasılsın?? Ne yaptın? Aslaaaaa soru yok. Eve çıkma tabiki. Bir gün konuşmak zorunda kalırsan yüzyüze mesela. Direk eve çıkmayı düşünmüyorum. Sana kolay gelsin sen halledersin. Diyin kapatın. Yüz vermeyin. Okul işleri için yazarsa da o gün dönmeyin. Sakın bir yere gidip gelmeyin. Sahte vicdan yaptırmasina izin vermeyin

İşlerim var diyin. Ama asla hemen cevap vermeyin.soru sormak asla yok. Nasılsın?? Ne yaptın? Aslaaaaa soru yok. Eve çıkma tabiki. Bir gün konuşmak zorunda kalırsan yüzyüze mesela. Direk eve çıkmayı düşünmüyorum. Sana kolay gelsin sen halledersin. Diyin kapatın. Yüz vermeyin. Okul işleri için yazarsa da o gün dönmeyin. Sakın bir yere gidip gelmeyin. Sahte vicdan yaptırmasina izin vermeyin
Ben artık kopardım ipleri onunla son yazdıklarıma bakabilirsiniz bir üyenin sözünü direk yazdım. Çok da rahatladım vallahi.

Önceden toxic bir arkadaşım olduğunu söylemiştim. Beni güzin ablası olarak görüyor demiştim. Sizin dediğiniz tavsiyeleri uyguluyordum. Işte mesajına cevap vermiyorum. Bugünde şey yazmış hep böyle mi olucaz küs müyüz niye bana cevap vermiyorsun demiş. Ne yazmalıyım. Cirkinlesmek istemiyorum ama anlasın istiyorum.
Belki sizi yakın görüyor ondan

Ben artık kopardım ipleri onunla son yazdıklarıma bakabilirsiniz bir üyenin sözünü direk yazdım. Çok da rahatladım vallahi.
Hadi geçmiş olsun. Siz kimsenin dert babası değilsiniz. Zaten çözmeye niyeti yok, zehrini size boşaltıp gidiyorlar. Boyleleriyle hiç uğraşmayın.

Back
X