Şimdi ne yapayım?

littleaniqa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.202
1.325
Çıldırıcam.. Kızım al eline fısfısı bir güzel tv ye sık sık sık.. Tv içine su kaçsın ve bozulsun. Delirecem.. Fıs fısı nerden buldu demeyin bangonun üstündeydi, ben de tuvalete gittim sen kaşla göz arasında al koşa koşa tv silmeye git. Çok sinirlendim elim ayağıma dolaştı.. Nasıl kurur ne yapmak lazım.. Kızımda alıştı tvye çizgi film falan. Zaten hiperaktif nasıl tutacağım ben bunu.. Sinirlerim çok bozuldu giden tvye mi yanayım kızımı nasıl tutacağıma mı yanayım o sinirle kızıma bağırdığımamı yanayım.:KK61::KK61::KK61::KK61:

çocuk aslında yanlış bişey yapmamış.
sizi daha önce gördüyse tv silerken o da yardımcı olmak istemiş olabilir.
çalıştırmayı denemeyin tv yi. kuruması için kurutma makinesi falan tutmayın.
servise ulaşsanız daha iyi olacak ama muhtemelen sizin tv gidici.. yazık olmuş.. :KK43:

çocuk aslında yanlış bişey yapmamış.
sizi daha önce gördüyse tv silerken o da yardımcı olmak istemiş olabilir.
çalıştırmayı denemeyin tv yi. kuruması için kurutma makinesi falan tutmayın.
servise ulaşsanız daha iyi olacak ama muhtemelen sizin tv gidici.. yazık olmuş.. :KK43:

Tuttum valla kurutma makinesi. Sildimde ama gitti vallaha.. :KK43: Şimdi şakırt diye 1 milyar çıkarıpta tv alınmazki zaten borçlar var.. Kaldık böyle. ::KK61::KK61:

adı üstünde çocuk.....yanlış birşey yaptığını anlatın..nirkaç gün tv yaptırmayın..bir nevi ceza gibi...

adı üstünde çocuk.....yanlış birşey yaptığını anlatın..nirkaç gün tv yaptırmayın..bir nevi ceza gibi...
İstesekte olmayacak zaten. Bak yaptığını gördün mü dedim. Anladı kızdığımı kaçtı odasından bende söylene söylene iş yaptım. :KK43: Bayağı kızdım arkasından şimdi uyudu. İçim yandı ona. :KK43:

Bana serviste ki adam kurutma makinesinin mekanik parçalara zarar verdiğini söyledi. Bir kaç gün bekleyin bakalım benim laptopa döküldü arkadaşım elektrik süpürgesi tut dedi kurutma makinesi sıcak dedi tuttum 1 2 gün sonra açıldı çalıştı. Hiç mi çalışmıyor ekran mı gitti

yerim ben o kücük yaramazi :KK15:
annesinden görmüs oda temizlemek istemis :KK48:

tv cok da önemli degil bence.. cana gelecegine mala gelsin

2 yıl oldu alalı. Zaten kullanıcı hatası.. Biraz araştırdım, Bin beşyüz TL civarı yazmışlar. O fiyata gider yenisini alırım diyorlar.
İnşallah o kadar değildir.Servisi çağırınca yaptırma zorunluluğunuz yok fiyatı öğrenip size uyarsa yaptırırsınız.1500 e tabiki yanisi alınır.

çocuk gördüğünü yapar.temizlik konusunda bence iyi birşeyler öğrenmiş bunu düşünüp kendinize teselli verin.. dövsenizde bagırsanızda olan olmuş zaten.. fönle kuruttuysanız daha kötü olur yapmasaydınız keşke.. bilgisayardan çizgi film açın izletin istedigi zamn.

Bana serviste ki adam kurutma makinesinin mekanik parçalara zarar verdiğini söyledi. Bir kaç gün bekleyin bakalım benim laptopa döküldü arkadaşım elektrik süpürgesi tut dedi kurutma makinesi sıcak dedi tuttum 1 2 gün sonra açıldı çalıştı. Hiç mi çalışmıyor ekran mı gitti
Kurutma makinesi sıcak hava tabancası görevini görüyor ve sıcak hava tabancası ile PCB üzerindeki malzemeler sökülür.Yani ana karttaki malzemeler sökülebilir,lehimleri gevşeyebilir.Komprosör olmalı ki o da evlerde bulunmaz.

çok hareketli olan çocuklarınıza lütfen hiperaktif demeyin,rica ederim.hiperaktivite bir hastalıktır,tedadvi edilir,sadece hareketlilikle olmaz...
sadece ekrana sıktıysa bence kuruduğunda düzelir.fısfısla ne kadar fazla su sıkmış olabilr ki?

Bilmeden bilinçsizce yaptım.. Telefon olsa pirinçlerin arasına koyardımda koca tv..
yerim ben o kücük yaramazi :KK15:
annesinden görmüs oda temizlemek istemis :KK48:

tv cok da önemli degil bence.. cana gelecegine mala gelsin

Öylede insan üzülüyor gene.

İnşallah o kadar değildir.Servisi çağırınca yaptırma zorunluluğunuz yok fiyatı öğrenip size uyarsa yaptırırsınız.1500 e tabiki yanisi alınır.

Yarın çağıralım bakalım.. Olmadı baktım ikinci el uygun fiyata alacağız artık.

çocuk gördüğünü yapar.temizlik konusunda bence iyi birşeyler öğrenmiş bunu düşünüp kendinize teselli verin.. dövsenizde bagırsanızda olan olmuş zaten.. fönle kuruttuysanız daha kötü olur yapmasaydınız keşke.. bilgisayardan çizgi film açın izletin istedigi zamn.

Bir kaç gün arkadaşın dediği gibi yaptığını anlasın diye açmamayı düşünüyorum.Çünkü kç sefer dedim buraya sıkılmaz diye. duvarlara sıkıyordu koltukta siliyordu.tabi ben yanındaydım hep. sprey şişesine su doldumuştum.

çok hareketli olan çocuklarınıza lütfen hiperaktif demeyin,rica ederim.hiperaktivite bir hastalıktır,tedadvi edilir,sadece hareketlilikle olmaz...
sadece ekrana sıktıysa bence kuruduğunda düzelir.fısfısla ne kadar fazla su sıkmış olabilr ki?

Doğru haklısınız. Çok hareketli diyeyim o zman.. İşin kötü yanı bilmeden açmayı denedim. Devreleri yakmış olabilirim.

Çağrı merkezini bir arayın danışın, sizin gibi başına gelen vardır mutlaka

Varmış zaten baktım internetten. Servis Bin beşyüz Tl ye yakın masraf çıkarıyormuş bu su kaçmalarından.

Kurutma makinesi sıcak hava tabancası görevini görüyor ve sıcak hava tabancası ile PCB üzerindeki malzemeler sökülür.Yani ana karttaki malzemeler sökülebilir,lehimleri gevşeyebilir.Komprosör olmalı ki o da evlerde bulunmaz.

Aynen adamda böyle dedi. Arkadaşım teline şu döktü ekranına tuttu ben tutma dedim dinlemedi adam dedi ekranına neden tuttun . Sıcak şeyler zarar veriyor benim erkek arkadaşım telini arabada unutmuş geldiği zaman telefon mefta olmuştu güneş ışını zarar vermiş.

X