• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ne yapmalı?

Resmen sizi aldatmak için fon sağlatmış size.. Kafa toplamak için Ukrayna ne yahu bunu anlamak mümkün değil. Belli aranmaya başlamış oraya gittiğinde de yapacak. Daha fazla iyi niyetli olmayın sömürmesin sizi... Ekran fotoğrafı alın ve eşinize bir şey söylemeyin gördükleriniz hakkında.. Hemen bir avukatla görüşün... Bu kadar pişkinliği kabullenmeyin lütfen.. Asalak biri olmuş eşiniz

Eşimle uzun süreli bi birlikteliğimiz 8 yıllık da evliliğimiz var tüp bebek yöntemiyle çok isteyerek çocuğumuz oldu daha 2 yaşında ancak eşimin işle ilgili bazı sorunları oldu işi bırakmak için hazırlanıyor bu sürede 2-3 yıl evi ben geçindirecem. Bu arada tabi psikolojisi de bozuldu alkol eve devamlı geç gelme bizimle ilgilenmeme gibi sorunlarımız başladı ben hiçbirini önemsemedim olabilir geçer dedim. Ancak dün telefonunda bi arkadaşlık sitesine üye olduğunu fark ettim açtım baktım oradaki kızlara mesaj da göndermiş ama cevap yazan Yok henüz. Bide ben bu mesajları görmeden önce bekar bi arkadaşıyla Ukrayna’ya gitmek istemişti bende kafası düzelsin diye olur dedim biletini falan aldı. Ama ben şu an ne yapacağımı bilmiyorum benim bütün güvenimi yıktı böyle biri için çabalamaya değer mi siZce Ukrayna ya gitme maksadı da belliymiş demek ki. Konuşup boşanmak istediğimi söylemeyi düşünüyorum madem niyeti başka baksın herkes başının çaresine ben ona hiç bi şekilde destek olamam bu saatten sonra ama çocuğum çok küçük aileden destek olacak kimsem Yok tek başıma baş edebilir miyim zaten oda bundan cesaret alıyo demek ki hiç bizi kaybetme korkusu yok adamda resmen.
Bir Türk erkeği Ukrayna’ya neden gitmek ister ki ?

Başka biriymiş gibi mesajlaştım iğrençti gerçekten şimdi yüzleştik anlaşmalı boşanıyoruz hakkımızda hayırlısı umarım çocuğum için doğru olan budur

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ukrayna’ya gitmedi deyin ne olur, yanına kâr kalmasın...

Ukrayna turu mu?
Arkadasimin abisi kavgaliyken kuzeniyle Ukrayna turu yapmisti.
Bir de gitmeden once orda aramamak icin internetten bir suru ukraynali kizla tanismis sonra gitmisti.
Kizlarla bulusmalar, konusmalar, barlar filan.
ALLAH yardimciniz olsun.

Eşimle uzun süreli bi birlikteliğimiz 8 yıllık da evliliğimiz var tüp bebek yöntemiyle çok isteyerek çocuğumuz oldu daha 2 yaşında ancak eşimin işle ilgili bazı sorunları oldu işi bırakmak için hazırlanıyor bu sürede 2-3 yıl evi ben geçindirecem. Bu arada tabi psikolojisi de bozuldu alkol eve devamlı geç gelme bizimle ilgilenmeme gibi sorunlarımız başladı ben hiçbirini önemsemedim olabilir geçer dedim. Ancak dün telefonunda bi arkadaşlık sitesine üye olduğunu fark ettim açtım baktım oradaki kızlara mesaj da göndermiş ama cevap yazan Yok henüz. Bide ben bu mesajları görmeden önce bekar bi arkadaşıyla Ukrayna’ya gitmek istemişti bende kafası düzelsin diye olur dedim biletini falan aldı. Ama ben şu an ne yapacağımı bilmiyorum benim bütün güvenimi yıktı böyle biri için çabalamaya değer mi siZce Ukrayna ya gitme maksadı da belliymiş demek ki. Konuşup boşanmak istediğimi söylemeyi düşünüyorum madem niyeti başka baksın herkes başının çaresine ben ona hiç bi şekilde destek olamam bu saatten sonra ama çocuğum çok küçük aileden destek olacak kimsem Yok tek başıma baş edebilir miyim zaten oda bundan cesaret alıyo demek ki hiç bizi kaybetme korkusu yok adamda resmen.
İşleri kötü gidip işin ayrılan bir erkeğe 2 3 sene anası babası bile bakmaz. Başka iş mi yok memlekette. Arkadasımın eşi ikinci iş olarak taksiye çıkıyor. Erkek adam şimdiden 2 3 sene çalışmamayı mı düşünmüş, karım cocugum ne yeriz ne içeriz diyeceğine yurtdısına mı gidiyor. Asla izin vermezdim çokk geniş bir davranış eşinizin ki az mahcubiyet yahu.

Back
X