şimdi ne yapmalı?

pardon bana sordun sandım :))

seninkini beklemedeyiz bakalım

ama kusura bakma da da ben bile burdan gıcık oldum adama. kaç yaşında bu? seni ilk tanımak isteyen oymus. sonra sen de razı oldun. bu neyin tavrı şimdi? 3 gün aramamak nezaketsizliği de geçtim umursamazlık gibi. benim de başıma bunun garip bir versiyonu geldi. aynı mahallede oturduğumuz bir komşumuzun oğlu. ama ben hiç görmedim çünkü başka şehirde öğretmendi. ailesi bizim mahallede. annesiyle de annemin samimi olmasa da arkadaşlığı var. annesi beni hep çok begenirdi sonra bir gün demiş ki bizim çocuklar bir tanışsa ya. ama çocuk burda değil. o günün akşamına çocuk beni ekledi facebooktan. sanırım annesi konuştu adımı falan söyledi çocuk ekledi tanışmak için diye düşünüyorum tabii ben. çünkü o da beni hiç görmedi, birbirimizi tanımıyoruz. neyse ekledi bu , ben yarım saat bekledim kabul ettim :))) sonra hemen sayfasını incelemeye başladım ne var ne yok. bir yandan da diyorum ki şimdi merhaba mesajı yazar. inanır mısın, buna inan, 3 gün hiçbir şey yazmadı. 3 gün!!! tanışmak için ekliyor ve biz birbirimizi hiç tanımıyoruz ve bana bir merhaba bile demiyor. ama normal paylaşımlarını da yapıyor. desem ki çekingen biri, oo paylaşımlar kız arkadaşlara yorumlar havada uçuşmuş. üçüncü günün akşamında derhal sildim. öğretmen olmuş ama ne nezaketten ne iletişim kurmaktan nasibini almamış. birkaç gün sonra annesi annemi aramış söylüyor. oğlan demiş ki annesine, beni hemen silmiş. neden silmişim? 3 gün beklediğim kabahat. neyse olay öyle başlamadan bitti kısacası. allah böyle hanzolardan insanı uzak tutsun.

herkesin farklı farklı huyları var
anlamak imkansız
bakalım napıcak?
hiç aramazsa da ben de oralı olmam napim...

bence numarası falan varsa ara ya da whatsaaptan falan yaz.. ne var ki bunda evlenme teklif etmeyeceksin.. makul bir şekilde konusacaksın olursa olur olmazsa olmaz baktın cevap vermdi sende ona göre davranırsın belirsizlikten iyidir.

bakalım biraz daha geçsin de
durumlar belli olur zaten az çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…