Biraz benden ilgi beklediğini hissediyor gibiyimpazar günü görüşmüşsünüz ve birbirinizi tanımaya karar vermişsiniz, ama o hala aramamış.yani bugün 3. gün. şimdi burda üç seçenek var: birincisi bu adam ilişkilerle ilgili taktik yapmayı iyi biliyor ve sana ümit verip kendini geri çekti, senin gelmeni bekliyor. ikincisi ise biraz düşünmek için kendine zaman verdi, emin olduğunda adım atacak. üçüncüsü ise ilgileniyor görünüp aslında ilgilenmiyor oluşu. hangisidir bilemeyiz şu aşamada. ama şunu unutma, ilk arayan sen olursan kaybedersin. çünkü sen zaten ona bir adım attın, onu tanımak istediğini söyledin. şimdiki hareket ondan gelmeli. sen aradığın an dengeyi bozarsın. bazı erkekler bir ilgi verip bir ortadan kaybolabilir. böyleleri de var. dikkat et , eğer öyle bişey sezersen derhal noktayı koy. şimdi yapman gereken beklemek demeyeceğim. çünkü değerli vaktini kimseyi bekleyerek geçirme. normal rutinine devam et. o nasılsa arayacak. aradığında da gayet normal konuş. bilsin onu beklemediğini.
Biraz benden ilgi beklediğini hissediyor gibiyim
Sürekli bir adım atıp beklemeye geçiyor
Şimdiden böyle düşünüyosa yandık
Daha önce başım çok ağrıdı hiç uğraşamam
:) ay ben böyle kafa karışıklıklarından kaçtıkça beni buluyorNe yapcan bilmem ama gelişmelerden bizi haberdar et olur mu?
Böyle gizemli heycanlı bi aşk hikayesi olcakmış gibi duruyor.Mutlu olasın inşallah. .
tamamdırsenden ilgi bekleyecek bir konumda değil şuan. ha o arar mesaj atar, sen açmaz cevap vermezsin vs o zaman haklı. ama o aramamış ki henüz. neyin ilgisini bekliyor. sakın yerinden kıpırdama. ne kadar soğukkanlı durursan o kadar kıymetli olursun.
3 günKaç gün oldu bu konuşma üzerine?
tanışalım demek yeşil ışık demek değil midir zaten?Bu arada bence kadinin ilgi vermesinde sikinti yok, dengeliyse olay problem degil zaten. Madem o birkac kez adim atti, belki seninde biraz yakinlik gostermen gerekiyor, ki adam yesil isik yaktigini anlasin.
Aynen ben de böyle düşündüğüm için şaşırdım zatenYazma hiç.
En azından bi günaydın bi iyi geceler yazabilirdi.
Ben olsam buluşup konuştuktan sonra "eve vardın mı?" denmesini bile önemserim.
İlgisi olan erkek merak eder arar sorar böyle taktiklere girmez.
Telaşlanmak için çok erken, bir hafta sonu yaklaşsın en azından diyorum :) İnşallah hayırlı bir ilişki olur sizin için.
Aynen ben de böyle düşündüğüm için şaşırdım zaten
Anladık tamam çok yakışıklısın da
Kime bu havalar :))
Buluştuğumuz gün benden daha gergindiBeğendiğini belli ettiysen oda bunu sezdiyse egosu okşanmıştır heh tamam kıvama geldi bu diye rahat takılıyordur.
Ben olsam şayet yazarsa soğuk cevaplar verirdim ve sebebini sorarsa da şimdiden böylesine ilgisiz birini tanımak istemiyorum derdim.
Tanışma faslı tatlı tanışma hallerinde geçeceğine yazacak mı diye beklemekle geçiyorsa fiyasko zaten.
Bulusmadigim biri beni uzerinden 3 gun gectigi halde hala aramamis ise, en azindan bir mesaj dahi atmamis ise, ozaman sanirim onunla tekrar gorusmek istemem (asiri derecede hoslanmadiysam..). Ne munasebet canim, kibarliktan bile olsa erkek dedigin bulusmadan sonra en azindan bir mesaj atar. Atmiyorsa molozun onde gidenidir. Bir gun sonra bile yazsa, ona bile kizarim (ki kizmisligim olmustur). Ama yazmali! Kesinlikle.
Henuz gecenlerde boyle bisey geldi basima, ikinci gorusmemizden sonra gece biraz mesajlastik, uc dort gun haber cikmadi (ne hikmetse unutmusum herifi zaten haha, o aksam birlikteyken bidaha gorusmeme karari almistim zaten, sebebi bende kalsin) derken mesaj atti aksam bulusalim mi diye (bir tatil gunuydu). pardon ben senin bos gunlerini aksamlarini doldurmak icinmi varim diye guzel bir tripten sonra birdaha aramamasini siki siki tembihledikten sonra saldim cayira. ilgileneceksen fulltime ilgileneceksin. parttime vakit doldurmasi olamam ben kimsenin.
hayır aramadı
peki aradı mı bir daha?
pardon bana sordun sandım :))
peki aradı mı bir daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?