şimdi ne yapmalı?

Biraz benden ilgi beklediğini hissediyor gibiyim
Sürekli bir adım atıp beklemeye geçiyor
Şimdiden böyle düşünüyosa yandık
Daha önce başım çok ağrıdı hiç uğraşamam

Ne yapcan bilmem ama gelişmelerden bizi haberdar et olur mu?
Böyle gizemli heycanlı bi aşk hikayesi olcakmış gibi duruyor. Mutlu olasın inşallah. .

ya arasan ne olacak ki bırakn gururu

Biraz benden ilgi beklediğini hissediyor gibiyim
Sürekli bir adım atıp beklemeye geçiyor
Şimdiden böyle düşünüyosa yandık
Daha önce başım çok ağrıdı hiç uğraşamam

senden ilgi bekleyecek bir konumda değil şuan. ha o arar mesaj atar, sen açmaz cevap vermezsin vs o zaman haklı. ama o aramamış ki henüz. neyin ilgisini bekliyor. sakın yerinden kıpırdama. ne kadar soğukkanlı durursan o kadar kıymetli olursun.

Bulusmadigim biri beni uzerinden 3 gun gectigi halde hala aramamis ise, en azindan bir mesaj dahi atmamis ise, ozaman sanirim onunla tekrar gorusmek istemem (asiri derecede hoslanmadiysam..). Ne munasebet canim, kibarliktan bile olsa erkek dedigin bulusmadan sonra en azindan bir mesaj atar. Atmiyorsa molozun onde gidenidir. Bir gun sonra bile yazsa, ona bile kizarim (ki kizmisligim olmustur). Ama yazmali! Kesinlikle.
Henuz gecenlerde boyle bisey geldi basima, ikinci gorusmemizden sonra gece biraz mesajlastik, uc dort gun haber cikmadi (ne hikmetse unutmusum herifi zaten haha, o aksam birlikteyken bidaha gorusmeme karari almistim zaten, sebebi bende kalsin) derken mesaj atti aksam bulusalim mi diye (bir tatil gunuydu). pardon ben senin bos gunlerini aksamlarini doldurmak icinmi varim diye guzel bir tripten sonra birdaha aramamasini siki siki tembihledikten sonra saldim cayira. ilgileneceksen fulltime ilgileneceksin. parttime vakit doldurmasi olamam ben kimsenin.

Ne yapcan bilmem ama gelişmelerden bizi haberdar et olur mu?
Böyle gizemli heycanlı bi aşk hikayesi olcakmış gibi duruyor. Mutlu olasın inşallah. .
:) ay ben böyle kafa karışıklıklarından kaçtıkça beni buluyor
Vallahi mıknatıs var bende

tamamdır
yok ben aramam zaten de
kafamı kurcalıyor

Bu arada bence kadinin ilgi vermesinde sikinti yok, dengeliyse olay problem degil zaten. Madem o birkac kez adim atti, belki seninde biraz yakinlik gostermen gerekiyor, ki adam yesil isik yaktigini anlasin.

Bu arada bence kadinin ilgi vermesinde sikinti yok, dengeliyse olay problem degil zaten. Madem o birkac kez adim atti, belki seninde biraz yakinlik gostermen gerekiyor, ki adam yesil isik yaktigini anlasin.
tanışalım demek yeşil ışık demek değil midir zaten?

Yazma hiç.
En azından bi günaydın bi iyi geceler yazabilirdi.
Ben olsam buluşup konuştuktan sonra "eve vardın mı?" denmesini bile önemserim.
İlgisi olan erkek merak eder arar sorar böyle taktiklere girmez.

Yazma hiç.
En azından bi günaydın bi iyi geceler yazabilirdi.
Ben olsam buluşup konuştuktan sonra "eve vardın mı?" denmesini bile önemserim.
İlgisi olan erkek merak eder arar sorar böyle taktiklere girmez.
Aynen ben de böyle düşündüğüm için şaşırdım zaten
Anladık tamam çok yakışıklısın da
Kime bu havalar :))

Aynen ben de böyle düşündüğüm için şaşırdım zaten
Anladık tamam çok yakışıklısın da
Kime bu havalar :))

Beğendiğini belli ettiysen oda bunu sezdiyse egosu okşanmıştır heh tamam kıvama geldi bu diye rahat takılıyordur.
Ben olsam şayet yazarsa soğuk cevaplar verirdim ve sebebini sorarsa da şimdiden böylesine ilgisiz birini tanımak istemiyorum derdim.
Tanışma faslı tatlı tanışma hallerinde geçeceğine yazacak mı diye beklemekle geçiyorsa fiyasko zaten.

Buluştuğumuz gün benden daha gergindi
Baya baya heyecanlıydı bunu çok net hissettim
Ben daha rahattım
Acaba bu rahatlığım mı onu rahatsız etti
Bir de görüşmemiz ayaküstü sayılabilecek bi ortamdı
Bana vaktin var mı dedi
Ben de şu anda yok dedim
Buna da bozulmuş olabilir

cnm benımde basıma geldı.. cocukla bulustuk gayet iyi muhabbet ettık.. ayrıldıkdan sonra yıne konusmayı surdurduk. ama sonra anıden ıletisimi kesti o . bende onemsemedım ama haddinide bıldırıp heryerden engelledim..

once umıt verıorlar sonra anıden gerı cekıorlar kendilerini. boyle erkeklerden uzak durmak lazım.. ınsanın akıl saglıgını bozarlar..

peki aradı mı bir daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…