Şimdi olay şöyle oldu

Ben olsam “ tamam ben gelmem ama belki bi araba polis ziyarete gelebilir” diyip iclerine yilani salardim cunku bayan kaos olmak bunu gerektirir

gibisine.Ben de esime kizdim ya sen ne karisiyorsun pek heveslisin bu islere diye
Bu cümleyi herkesin içindemi söylediniz, neden?
Benimde tasvip etmedigim olaylar olabiliyor etrafimda ama düşüncemi herkesin icinde sesli bir şekilde eşime kızarak dile getirmiyorum. Eve gidip uygun şekilde konuşabilirdiniz. (Konu bencede rahatsız edici)
Kayniniz gelme dediği zaman eşiniz orda tepki göstermeliydi. Sanki hepinizde bir iletişim problemi var gibi.

Milletin içinde laf sokarsanız o millet de lafını söyler
Doğru yada yanlış iki kardeş keyifle muhabbet ediyor, cart diye muhabbete dalıp azarlayan huzur kaçıran insanı kimse evinde istemez doğal olarak

Ben doğru bulmadım kardeşimle konuşurken ailemin yanında eşim artistlik yapsa bozarım

İlk bastan tavrını koyman iyi olmuş. Aklına bile getirmesin öyle şeyleri. Sıkısınca kimse yardım etmez sen çekersin kahrını. İyi bişey oluncada seninle kutlamaya sıra bile gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…