Şimdi olay şöyle oldu

Bu paragraf ile başlasaydınız, burayı detaylandırsanız keşke. Giriş paragrafı gereksiz gelişmede ise çok kapalı konu..

Kayın kumarı nerde oynatıyor da komisyon alıyor kahvesi falan mı var?
Öğretmen olmanızın bunu kötülemekle ilgisi ne? (Öğretmen olmasanız da kötülersiniz bunu)
Tabii ki estağfurullah elbette öyle demek istemedim . Mesleğimi küçük bir yerde memleketimde yaptığım için daha fazla dikkat ediyorum bu tarz konulara. Kahvesi yok ama arkadaşlarının filan evinde oynatıyormuş.

Evet , maalesef bir kere boşanma durumuna geldik.Cok şükür ki biraktı ben de bir şans daha verdim yuvamıza.
Aslında artık ona güveniyorum sadece kayınvalidem ve eşimin kaynımın bu durumuna pek hevesli olmaları bir an canımı sıktı.Dediğim gibi belki de yorgunluğumun etkisi ile de hemen tepki vermiş olabilirim.

yani orada ikisi muhabbet ediyor, konu evet hoş değil fakat eşinizle bunu eve gelince konuşabilirdiniz. sonuçta ne yaparsa yapsın kaynımın yaptığı beni ilgilendirmez, aklı var fikri var. onun yaptığı bir şey için orada eşime çıkışırsam kaynımın tepkisiz kalmasını bekleyemem açıkçası. kendime orada yükselip laf söyletmem. "orada" boşu boşuna yükselmişsiniz gibi geldi.
Evet, ben de aynı fikirdeyim o yüzden kaynıma değildi tepkim ama dediğiniz gibi hiç tepki vermemek en güzeli öğrendiğim bu oldu.

Evet , maalesef bir kere boşanma durumuna geldik.Cok şükür ki biraktı ben de bir şans daha verdim yuvamıza.
O zaman kayniniz eşinizi hemen tekrar ayartabilir, dikkatli olmak lazım, lafımı geri alıyorum anne de destekliyorsa işler fena. Biraz uzaklaşın eş ailesinden bence.

Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Buradan anladığım esin ailesi ve eşle ilgili konularda tepkisiz kalmak gerek.Az evvel eşimle konuştuk.O da kullandığı cümlenin hoş olmadığını belirtti.Ayrıca kumar ve içki konusunda biz yakın geçmişte çok fazla sorun yaşadık hatta boşanmaya kadar varıyordu iş az kalsın...O yüzden orada ona tepki vermemin anlık bir refleks olduğunu anladı. Sonuçta anlaşılmak güzel.Umarım eşimin kardeşi de hatasını fark edip özür diler.Hassasiyetlerimi biliyorlar çünkü.

O zaman kayniniz eşinizi hemen tekrar ayartabilir, dikkatli olmak lazım, lafımı geri alıyorum anne de destekliyorsa işler fena. Biraz uzaklaşın eş ailesinden bence.
Dediğiniz gibi mesafeliyim haftada bir gün gider çay içer kalkarım.Belki de ayda bir iki-üç haftada bir gitmek daha makbul görünüyor.

Keşke kumar bahsi açmasına tepki verdiniz diye "Sen yılbaşında gelme." diyen kaynınıza, "Belki sen de evinde olamazsın yılbaşında. 💀💀 Biliyorsun kumar kötü bişii. " deseydiniz. Madem tepki veriyorsunuz tam verin.

Tabii ki estağfurullah elbette öyle demek istemedim . Mesleğimi küçük bir yerde memleketimde yaptığım için daha fazla dikkat ediyorum bu tarz konulara. Kahvesi yok ama arkadaşlarının filan evinde oynatıyormuş.
Günlük Ev kiralamaya dönmüş bu da.. Sakıncalı şikayet edilir muhakkak ve sonu kodes..

Selam kızlar. Direkt konuya gireyim.İşten geldim yorgundum ama eşim dedi ki ben annemgildeyim sende gel.Eve geçecegim yorgunum dedim.Gel işte buraz otururuz dedi.Haftada bir de gidiyorum kaynanamgile.Peki dedim nasilsa bir haftadır ugramamiştim.Neyse yemek hazirlamislar ama evde cok fazla kara sinek olunca pek yiyemedim belli de etmedim ayip olur diye birkac lokma yedim.topladik sofrayi tam kalkcaz kucuk kiz uyuyakalmis.Neyse biraz daha oturalim derken kaynim geldi .esimle muhabbet ediyolar iste kumar oynatiyomus.oynatip para kazaniyormus komisyon gibi.kayinavlidemde baktim pek mutlu oh para gelcek gibisine.Ben de esime kizdim ya sen ne karisiyorsun pek heveslisin bu islere diye.bu tarz pis isleri ben sevmiyorum dedim zaten.Ayrıca öğretmen oldugum icin zaten dogal olarak takdir edersiniz ki böyle islere karşi da olmam pek dogal.Ordan esim sein adin bayan kaos olsun bundan sonra dedi.Ben şoke oldum.Kaynımda yilbaşında gelme bize istemiyorum seni filan dedi ben de çok meraklı degilim ki zaten size gelmeye dedim. :) neyse kaynanam sen ona bakma o oyle konuşur sen gelceksin tabii ki dedi.Su an eve geldik.Ortam sessiz ...
Bir öğretmen olarak toplum içinde bu şekilde uyarınızın kızmanızın hakaret olduğunu bilmeniz de gerekmez mi ? Konuya dahil değilsiniz size bir şey soran yok abi kardeş konuşuyorlar gelirsiniz eve eşinle yalnız kalınca bulaşma istemiyorum dersiniz adamı insan içinde durduk yere rezil etmeye gerek yok bence

Bir öğretmen olarak toplum içinde bu şekilde uyarınızın kızmanızın hakaret olduğunu bilmeniz de gerekmez mi ? Konuya dahil değilsiniz size bir şey soran yok abi kardeş konuşuyorlar gelirsiniz eve eşinle yalnız kalınca bulaşma istemiyorum dersiniz adamı insan içinde durduk yere rezil etmeye gerek yok bence
Yok üslubum sert değildi yazınca sert gibi olmuş düzgünce uyardım esimi bu işler seni ilgilendirmez sen karışma kumar işlerine dedim.Sert değil mümkün olduğu kadar ciddi ve yumuşak bir sesle uyardım ama en son dediğim cümle pek hoş olmadı, gelme dese de eşimin kardeşi sussam daha doğru olurdu.

O anda kayninizla esinizin konusmasina karismaniz dogru olmamis ama esinizin dedigi de sacma kayninizin sizi istememesi daha sacma sonucta ona hitaben birsey soylememissiniz. Yilbasinda ben olsam gitmezdim. Esinizle de acikca konusun kumar oynatmanin dogru olmadigini dusundugunuzu orda bayan kaos diyerek kalbinizi kirdigini soyleyin.
Sağ olun.Konuştuk.Dediğim gibi eskiden yuvam yıkılma noktasına geldiği için bu konularda eşim beni anladı sağ olsun.

Back
X