- 14 Ağustos 2019
- 14
- 13
- 3
- 40
- Konu Sahibi Melis Bilginer
Eminim, firmanın Internet sitesinde fotoğrafları videoları vs varvalla ilaç firmasında çalıştığı ve lise mezunu olduğu doğru mu ondan emin misiniz ipsiz sapsız olmasın da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminim, firmanın Internet sitesinde fotoğrafları videoları vs varvalla ilaç firmasında çalıştığı ve lise mezunu olduğu doğru mu ondan emin misiniz ipsiz sapsız olmasın da
Bir öğretmenın siteden buldugu birine 1 ayda güvenip evlenmek istemesi bunu ailesine de demesi cok tuhaf. 1 ayda ne evlenmesi. Bıde yalan demıs eee siteden bulunan aday cok normal. Bence cok yanlıs. Cevrnden mutlaka bulursun.Merhaba arkadaşlar,
Ben 33 yaşında, eşinden bosanmış ve 10 yaşında bir kız çocuğuyla yaşayan, aynı zamanda bakımlı, çevrem tarafından beğenilen bir öğretmenim. Çevremden evliliğe yönelik görüşmek isteyen meslektaşlarım oldu ama ısınamadığım için hep reddettim. Derken bir gün bir evlilik sitesine üye oldum. Orada benim gibi boşanmış, çocuğu olmayan bir bey ile tanıştık. Daha sonra yüzyüze görüşüp ikimiz de birbirimizi çok beğendik. Bana kendisini kamuda çalışan veteriner olarak tanıtmıştı. Bir ay kadar konuştuktan sonra benimle artık evlenmek istediğini ama bana bir itirafta bulunması gerektiğini söyledi. İtirafı da şu; meğer hiç üniversite okumamış, veteriner değilmiş, özelde bir ilaç firmasında çalışan lise mezunu biriymiş. Sanal ortam diye salladım başta dedi mesleği. Sonra tanıyınca sevdim ve itiraf edip evlenmek istedim dedi. Böyle bir konuda yalan söylemesi beni yıktı. Çünkü ben aileme de onun anlattığı şekilde anlatmıştım. Şimdi yalan söylemiş de diyemiyorum. Ben de çok sevmiştim oysa.. Şimdi 2 sorum var sizlere.. Birincisi; bu söylediği yalan tolere edilebilir miydi, affetmeli miydim? İkincisi; o evliliği çok istiyor, aradaki eğitim farkı sizce ileride sorun olur mu? Bazı erkeklerin eşinin kendinden fazla eğitim almış olmasını kompleks yaptıklarını duymuştum. Siz olsanız vaz mı geçerdiniz bu sevdadan, yoksa devam eder miydiniz?
O kadar haklısınız ki..Bugün yalandan veteriner olmuş
Yarin hiç bilmediğiniz borçlar ortaya çıkabilir
Belki bir cocuk...
Belki mazisinde saklaması gereken başka başka mevzular...
Bilemezsiniz ama hep şüphede kalırsınız.
Yol verin gitsin
Size haddim olmayarak belki de şunu sormam lazım. Çevresi tarafından beğenilen güzel bakımlı bir kadın reel tanışma sevme fırsatlarını neden değerlendirmeyip de sanala güvenir?Aynen böyle düşünmüştür bence de..
Kısmet olmadı diyelim..Size haddim olmayarak belki de şunu sormam lazım. Çevresi tarafından beğenilen güzel bakımlı bir kadın reel tanışma sevme fırsatlarını neden değerlendirmeyip de sanala güvenir?