- Konu Sahibi Melis Bilginer
Herşeyini bilerek evlendiginiz insanla yurumemis, bilmeden evlendiginizle nasıl olur siz düşünün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay yüzyüze ilk görüşmeden önce, 1 ay da ilk görüşmeden sonra. Toplamda 2 ay kadar. itirafı yaptığı günden sonra ise hiç yüzyüze görüşmedim.
Hemen değil, aileler tanışsın, nişanlanalım, sonra ne zaman istersen o zaman evleniriz diyordu2 ayda ne evlenmesi
Bence dikkatli olun
Ama haklısınız, iler tutar yanı yok2 ayda ne evlenmesi
Bence dikkatli olun
Benim bir iş arkadaşım sözüm ona bir şekilde aynı ortamda zaman zaman bulunduğu kişi ile çok güzel,adamın hiçbir masraftan kacinmadigi bir düğünle evlendi.(aynı sizin gibi arkadaşım öğretmendi ve çocuğu vardı,evlendigi kisinin kendi işiydi çocuğu yoktu) .Meğer adamın tüm piyasaya çok yüklü miktarda borcu varmış ...sanırım bizim kızın kredi çekmesinin daha kolay olacağını düşünmüş.Allahtan arkadaş kendisi de borca batmadan adamı hayatından çıkardı İki üç ay sonra boşandılar.Hemen değil, aileler tanışsın, nişanlanalım, sonra ne zaman istersen o zaman evleniriz diyordu
Çocuğumla tanışmak istedi ama tanıştırmadım..Onu bunu bilmemde çocuğunla iyi anlaşıyorlarmı çocuğun istiyormu bu evliliği
Önce bunlar önemli ben kızım için 50 adam yakarım kızın ne diyorÇocuğumla tanışmak istedi ama tanıştırmadım..
O benim evlenmemi ve bir kardeşinin olmasını çok istiyor. Ancak ne bu olaydan ne de o kişiden kızımın haberi yok.Önce bunlar önemli ben kızım için 50 adam yakarım kızın ne diyor
Valla baba gibi birini bul donanımlı iş sahibi sevecen boşver derimO benim evlenmemi ve bir kardeşinin olmasını çok istiyor. Ancak ne bu olaydan ne de o kişiden kızımın haberi yok.
Ne güzel anlatmışsınız. İmla, dilbilgisi, kompozisyon... Oh be...Herkes böyle yazsa keşke.Merhaba arkadaşlar,
Ben 33 yaşında, eşinden bosanmış ve 10 yaşında bir kız çocuğuyla yaşayan, aynı zamanda bakımlı, çevrem tarafından beğenilen bir öğretmenim. Çevremden evliliğe yönelik görüşmek isteyen meslektaşlarım oldu ama ısınamadığım için hep reddettim. Derken bir gün bir evlilik sitesine üye oldum. Orada benim gibi boşanmış, çocuğu olmayan bir bey ile tanıştık. Daha sonra yüzyüze görüşüp ikimiz de birbirimizi çok beğendik. Bana kendisini kamuda çalışan veteriner olarak tanıtmıştı. Bir ay kadar konuştuktan sonra benimle artık evlenmek istediğini ama bana bir itirafta bulunması gerektiğini söyledi. İtirafı da şu; meğer hiç üniversite okumamış, veteriner değilmiş, özelde bir ilaç firmasında çalışan lise mezunu biriymiş. Sanal ortam diye salladım başta dedi mesleği. Sonra tanıyınca sevdim ve itiraf edip evlenmek istedim dedi. Böyle bir konuda yalan söylemesi beni yıktı. Çünkü ben aileme de onun anlattığı şekilde anlatmıştım. Şimdi yalan söylemiş de diyemiyorum. Ben de çok sevmiştim oysa.. Şimdi 2 sorum var sizlere.. Birincisi; bu söylediği yalan tolere edilebilir miydi, affetmeli miydim? İkincisi; o evliliği çok istiyor, aradaki eğitim farkı sizce ileride sorun olur mu? Bazı erkeklerin eşinin kendinden fazla eğitim almış olmasını kompleks yaptıklarını duymuştum. Siz olsanız vaz mı geçerdiniz bu sevdadan, yoksa devam eder miydiniz?
Yalan söyleyenMerhaba arkadaşlar,
Ben 33 yaşında, eşinden bosanmış ve 10 yaşında bir kız çocuğuyla yaşayan, aynı zamanda bakımlı, çevrem tarafından beğenilen bir öğretmenim. Çevremden evliliğe yönelik görüşmek isteyen meslektaşlarım oldu ama ısınamadığım için hep reddettim. Derken bir gün bir evlilik sitesine üye oldum. Orada benim gibi boşanmış, çocuğu olmayan bir bey ile tanıştık. Daha sonra yüzyüze görüşüp ikimiz de birbirimizi çok beğendik. Bana kendisini kamuda çalışan veteriner olarak tanıtmıştı. Bir ay kadar konuştuktan sonra benimle artık evlenmek istediğini ama bana bir itirafta bulunması gerektiğini söyledi. İtirafı da şu; meğer hiç üniversite okumamış, veteriner değilmiş, özelde bir ilaç firmasında çalışan lise mezunu biriymiş. Sanal ortam diye salladım başta dedi mesleği. Sonra tanıyınca sevdim ve itiraf edip evlenmek istedim dedi. Böyle bir konuda yalan söylemesi beni yıktı. Çünkü ben aileme de onun anlattığı şekilde anlatmıştım. Şimdi yalan söylemiş de diyemiyorum. Ben de çok sevmiştim oysa.. Şimdi 2 sorum var sizlere.. Birincisi; bu söylediği yalan tolere edilebilir miydi, affetmeli miydim? İkincisi; o evliliği çok istiyor, aradaki eğitim farkı sizce ileride sorun olur mu? Bazı erkeklerin eşinin kendinden fazla eğitim almış olmasını kompleks yaptıklarını duymuştum. Siz olsanız vaz mı geçerdiniz bu sevdadan, yoksa devam eder miydiniz?
Tut ki yalanını affettiniz,10 yaşında bir kızı olan kişi nasıl ki evlilik sitesinden tanıştığı birini aynı ortama sokar .Aklım almıyor.Merhaba arkadaşlar,
Açıkçası insanlar reelde de çok güvenilir sayılmaz. Tabiki bu sanal ortam da bundan nasibini alıyor.Yalan söyleyen
Tut ki yalanını affettiniz,10 yaşında bir kızı olan kişi nasıl ki evlilik sitesinden tanıştığı birini aynı ortama sokar .Aklım almıyor.
Merhaba arkadaşlar,
Aslında tam da sizin gibi düşünüyorum ve evlilikten korkuyorum. Ancak çevremdekilerin ve kızımın evlenmem yönünde baskısı nedeniyle biraz da düşünür oldum. Kesinlikle çok haklısınız..Sizin yerinizde olsam ben evlenmezdim birdaha.tercih meselesi.evlenmek tabi ki hakkınız ama ben kendi penceremden yorumluyorum.zaten evliliğim kötü gitmiş boşanmışım.dünyalar tatlısı bir kızım var,mesleğim kariyerim var,özgüvenim var.neden evlenmek?? Bir erkeksiz hayatımı sürdüremez miyim? Neden hayatımın geri kalanını çocuğuma iyi bir gelecek sunabilmek,onunla daha çok zaman geçirebilmek için sürdürmeyeyim?
Evleneceğim adam kızımı benimseyebilecek mi?
Kızım her ne kadar çocuk aklıyla evlenip mutlu olmamı istese de hiç üzülmeyecek mi yadırgamayacak mı? Aynı evin içinde başka bir adamla yaşamak,annesini babasından farklı bir insanla görmek onu yaralamaz mı?
Evleneceğim adam ne kadar güvenilir?
Ya kızıma zarar vermeye kalkarsa?
Ya kendini çok iyi kamufle edip evlendikten sonra karakterini ortaya koyarsa?
Kusura bakmayın felaket tellalı gibi konuştum ama,benimde bir kızım olunca kendimi sizin yerinize koydum.benim aklımdan direkt olarak bunlar geçti.cocuğu olmasa insanın çok düşünmez ama işin içinde çocuk olunca enine boyuna herşeyi düşünmek zorundayız.Benim aklımda hep bu sorular olurdu mesela.ve ben evlenemezdim birdaha herhalde